DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> buton suplimentar pe telecomanda, intrebare

psychoo
post 21 Mar 2008, 09:10
Post #1

Membru

Group: Members
From: Timisoara

cautand specificatii despre integratul telecomenzii de la cheia de solenza (probabil si logan) am descoperit ca acesta suporta pana la 4 butoane. ar fi util sa mai adaugam 1-2 butoane la cheie...eu ma gandeam la un buton pentru deschiderea portbagajului.
intrebarea este...oare UCH poate fi "invatat" sa recunoasca un al 3`lea buton? are vreun pin pe care sa se puna un releu pentru actionarea unui actuator? ma gandesc ca ar trebui sa fie functia in UCH deoarece integratul respectiv se foloseste la mai multe masini dintre care unele pot sa aiba deschidere portbagaj din telecomanda cum are si ford focus hatchback.

aceasta intrebare m`a lovit cand incercam sa descifrez functionarea cheii pentru a putea reproduce chei (in cazuri nefericite pentru a nu schimba intreg UCH ci doar un integrat pe cheie). am si un cod sursa pentru acest tip de integrat..sa vedem la ce ma mai duc cercetarile.

L.E. butonul suplimentar trebuie programat si in eepromul cheii. se da un cod pentru fiecare buton, coduri care se programeaza in UCH...tricky

This post has been edited by psychoo: 21 Mar 2008, 09:20

--------------------
Ford Focus Titanium, 2.0 TDCI, 2013
You deserve what you tolerate!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
radiozipp
post 21 Mar 2008, 12:08
Post #2

Membru Cu Solenza !

From: Bucuresti

deci se poate.. acum.. intrebarea e.. cine stie sa o faca...?:| si unde mai pui al 2-lea buton...?

--------------------
Dacia Solenza Scala 2003 , Scala - 1
Noul Opel Astra 1.4 benzina full !
+
psychoo
post 21 Mar 2008, 13:56
Post #3

Membru

sau al 3`lea in cazul meu...problema nu este unde il pui...aia pare cea mai simpla treaba din toata problema asta (pe spatele carcasei spre exemplu un push-buton mic...nu stiu cat este de estetic dar a fost prima strafulgerare...asa ca nu dati cu pietre tongue.gif )
problema este...stie UCE/UCH sa memoreze un al 3`lea buton? are vreun pin de iesire pe care sa ii montam un releu pentru actionare actuator portbagaj?

--------------------
+
bolidu
post 22 Mar 2008, 17:24
Post #4

Pai daca n-am ?!

From: Medgidalas

Pentru deschiderea porbagajului nu va trebuie 7 butoane prin spatele chei. Puteti apasa de doua ori pe butonul de deschidere si hop sa deschis si potbagajul. Domn` free_fiber a facut si face asa ceva. Luati legatura cu baiatu` si va rezolva imediat. Numai bine all !

--------------------
Solenza Confort 2005 Opel Astra Coupe - CT-XX-CMF
Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
+
psychoo
post 22 Mar 2008, 19:34
Post #5

Membru

pai aia e relativ usor de facut si nu are legatura cu uch...eu ma gandesc ca a facut un montaj care la deblocarea usii actioneaza un intrerupator...daca se activeaza de 2 ori actuatorul intr`un timp presetat atunci montajul respectiv da comanda la actuator portbagaj...mai simpla ideea si nu se modifica nici aspectul cheii...interesant mersi pt idee biggrin.gif

--------------------
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th June 2025 - 20:39
Forum Renault