reno.ro achizitioneaza 51% din Renault Nissan Group, moment istoric
![]() ![]() ![]() |
reno.ro achizitioneaza 51% din Renault Nissan Group, moment istoric
AlexV |
![]()
|
||
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|||
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
si marmotele ce rol au sub capota gt-ului?
|
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
DaciaClub.ro nu misca nimic pe la Dacia ?
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
1 aprilie
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
![]() ![]() LE: Hm... Azi e 1 aprilie... Fusul orar, deh.... ![]() ![]() This post has been edited by xcss: 31 Mar 2008, 23:41 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() p.s: am crezut ca sefu' s-a uitat la polemica din topicu indicat mai sus ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
CatalinMarian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 10 November 04 ![]() |
Am fost anuntat de conducerea reno.ro ca am castigat un Renault Laguna 3, dar nu am cum sa-l ridic ca e prea greu. Cica numai astazi 1 Aprilie este valabila oferta.
Numai bine la toti membrii forumului |
--------------------
Dacia
LOGAN Laureate 1.4
2005
- BC XX XXX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
las' ca ma ofer eu sa-l ridic
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Mirciulik |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 11 March 06 From: Galati ![]() |
QUOTE(AlexV @ 31 Mar 2008, 23:21) Astazi s-a semnat achizitia de catre www.reno.ro a 51% din actiunile uzinelor Renault. Dupa negocieri ce au durat mai bine de 2 luni, statul francez isi vinde participatia sa la pretul de 12,3 miliarde de euro. ...... Te-ai cam grabit. ![]() Puteai sa mai astepti 39 minute.... ![]() ![]() ![]() LE: Ora serverului m-a indus in eroare....abia cand am postat am observat ca nu e cea reala. scuze ![]() This post has been edited by Mirciulik: 31 Mar 2008, 23:39 |
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
rooster |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 27 December 05 From: Tulcea, oras cu strazi jalnice ![]() |
In regulament scrie ca daca nu va fi ridicata masina (pe cric sau elevator) castigatorul va trebui sa sape sub masina o groapa, sa intre taras cu o cutie de vaselina si sa unga bine suruburile si bucsile pentru ca sa beneficieze de garantia extinsa.
Daca castigatorul e din Bucuresti se admite impingerea masinii deasupra oricarei gropi de marime convenabila de pe strada (strada va fi aleasa de catre o comisie absolut la intamplare deoarece nu e lipsa de gropi). Daca strada face parte din traseul summit-ului NATO atunci se va face redeschide neaparat o groapa recent astupata, apoi se va astupa groapa cu paie si acoperi cu frunze - sa vedem la TV cat de tari in suspensii sunt masinile blindate. |
--------------------
VW
Sharan 131CP TDI
Dacia face putori de automobile, parerea mea ! EX: Nova GTI & Logan 1.4MPI Laureate Plus. Aveam sentimentul ca am cumparat de la sh dupa ce am vazut cat a economisit francezu la masina mea noua.
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Am castigaaaaat! Vineri vin la intalnire cu noua Laguna, luata la pret special pentru ca am peste 1000 posturi.
|
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
Bonus doar azi: quindici ineli aurite! Breloc mega , OB37 tras la cald cu insemnele fabricat in chinezia!
|
--------------------
a
a
a
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
QUOTE(AlexV @ 1 Apr 2008, 00:21) Ca prima actiune www.reno.ro va modifica ultumul model lansat de Renault, si anume Laguna 3 si il va aduce la standardele cerute de membrii forumului. Si ziceti ca de-acuma o sa vindeti Veyroane? ![]() Sau Passat? ![]() This post has been edited by Bliss: 1 Apr 2008, 00:22 |
--------------------
-
-
-
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Mersi pentru topic. Primul an in care nu am intrebat pe 2 aprilie:" Cat mai e pana la 1 Aprilie?"
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
in momentul asta am 5% sanse de castig!!!!!!
tineti mi pumnii! |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.605 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Cica masinile se dau in ordinea reputatiei si a numarului de posturi....
![]() This post has been edited by IRONICK: 1 Apr 2008, 07:40 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Cei ce lucreaza la partile implicate in concurs nu pot sa participe la acesta
![]() This post has been edited by ssilviu: 1 Apr 2008, 07:47 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Elodia o sa castige sigur.
This post has been edited by 2dor: 1 Apr 2008, 07:49 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
Prea tare
![]() |
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.605 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Dar cei care par, dar nu ...?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Ei se vor inscrie la concursul "Ce am mai visat aseara". Premiul e o placuta pe care sa o pui la capatul patului pe care scrie : "Createur de reves"
![]() This post has been edited by ssilviu: 1 Apr 2008, 08:01 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
elodia se livreaza in portbagaj.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Ca sa am mai multe sanse de castig pot sa-mi fac cateva clone? De ridicat nu e problema, mai aduc cativa prieteni. Totusi, covorase si alarma se ofera bonus?
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
AlexV |
![]()
|
nu are nevoie de alarma ca e singura masina din lume care nu poate fi furata.
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AlexC @ 1 Apr 2008, 00:00) Am castigaaaaat! Vineri vin la intalnire cu noua Laguna, luata la pret special pentru ca am peste 1000 posturi. QUOTE(gotty @ 1 Apr 2008, 00:51) Sint invidios pe Klaus... el isi face "flotă"... la 11000 de postari... |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.468 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Hai ca ai exagerat. O teapa buna trebuie sa fie si putin credibila, de aia mai slabi de inger macar (vezi aia cu bicileta de 1000 de euro). Si parca vad ca-mi iau iar warn de OT.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
AlexV |
![]()
|
hai ma einstein, chiar asa ne crezi? daca e topic de 1 aprilie, o data pe an e 1 aprilie. normal ca nu e credibila, dar macar e nitel fun. mie cel putin mi se pare mai fun decat bicicleta de 1000 de euro de la dacia. acuma, depinde de gusturi.
si ca sa pastram nota, te-am taiat de pe lista participantilor la tragerea la sorti in urma careia unul dim membrii va castiga o Laguna 3. ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
pit-bull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.182 Joined: 9 October 05 From: Banat ![]() |
![]() |
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Confort Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 12:07 |