Lovita pe trecerea de pietoni, imagini socante
![]() ![]() ![]() |
Lovita pe trecerea de pietoni, imagini socante
vijelie |
![]()
|
||
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|||
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
afh |
![]()
|
![]() !!!! Group: Members Posts: 142 Joined: 11 November 04 ![]() |
eu trag o singură concluzie: dacă aveți de-a face cu o victimă a unui accident care nu mai mișcă, anunțați salvarea și nu puneți mâna pe ea!!!
șocant e totuși că polițistul nici măcar nu a încercat să se apropie de victimă, să îi vorbească, să vadă dacă răspunde la stimuli externi etc etc... hai să lăsăm prostiile astea, vine summitul și avem treburi mai importante... |
--------------------
toyota
corolla sedan
2010 nu face niciodată ceva pentru prima oară!
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
le-a luat NATO mintile.
iar vaca de la volan, merita calcata in picioare. strivita ca un gandac, jucata in picioare. m-am saturat de vaci cu audiuri, bmwuri si merturi. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Stii bine ca demnitarii nu trec strada pe jos.
Acum si noi reactionam emotional fiindca ne vedem in locul victimei. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
HellRaiser |
![]()
|
![]() Oameni suntem, printre animale traim! Group: Members Posts: 87 Joined: 2 January 08 From: Bucuresti; Titan City ![]() |
Nu. Cel mai probabil au asteptat sa treaca coloana. Dupa aceea pacienta a fost transportata la spital prea tarziu, femeia a fost retinuta si probabil ca au inceput sa analizeze si locul accidentului.
|
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B - 72 - *** ---===*** Inca astept un raspuns concret*De ce doar pe amenzile mele scrie pretul corect ? ***===---
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Imi pastrez parerea. Era CLAR PE MOARTE! Nu stiu cat de indicat era sa se mai aplice regula cu "nemiscatul". Femeia aia MUREA. Ori o lasi sa moara, ca sa nu paralizeze
![]() In sfarsit... Noi stam pe scaun si-i dam din tastatura. Naiba stie cum am fi reactionat in locul alora. Ma, daca murea pe loc, asta era... A murit. Dar s-o vezi cum zace muribunda si nimeni nu face nimic... e normal sa te revolti. Era o fiinta umana. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
HellRaiser |
![]()
|
![]() Oameni suntem, printre animale traim! Group: Members Posts: 87 Joined: 2 January 08 From: Bucuresti; Titan City ![]() |
Si daca nu a murit pe loc e anormal sa te revolti ?!?!?! Si cum adica asta era ... a murit.
![]() ![]() Legat de 1 parte a postului sunt de acord cu tine. Puneti mai mult pret pe viata omului ca este doar una. Si nu stiu cati dintre voi stiti cum e sa pierzi o ruda de gradul 1. Cei ce stiti aduceti'va aminte. This post has been edited by HellRaiser: 27 Mar 2008, 22:24 |
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B - 72 - *** ---===*** Inca astept un raspuns concret*De ce doar pe amenzile mele scrie pretul corect ? ***===---
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
QUOTE(HellRaiser @ 27 Mar 2008, 22:14) Nu. Cel mai probabil au asteptat sa treaca coloana. Dupa aceea pacienta a fost transportata la spital prea tarziu, femeia a fost retinuta si probabil ca au inceput sa analizeze si locul accidentului. daca o miscau, impiedicau desfasurarea anchetei, nu mai stiau aia pana unde a zburat. au fost profi ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Mi-am notat in carnetel B-127222 si daca voi vedea masina aia prin oras va spun. Ma enerveaza ca gagica era mai mutl ca sigur vreun manager la vreo multinationala, fericita ca i-a dat firma masian de 50k EUR. Acum poate intelege si ea ca mai bine lua un Opel Corsa de 70CP, ca nu-i cadeau tzatzele.
|
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
raman la parerea mea ca se ia prea usor permisul in romania
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
masina poate o vezi, dar nu cu tipa respectiva in ea.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Eu nu inteleg cum de mereu televiziunea ajunge inaintea ambulantei.
Si cand se inzapezeste cate un sat pe undeva televiziunea poate sa ajunga, dar plugurile nu. Aia din Audi oricum scapa, ca doar are Audi ! This post has been edited by Shush: 27 Mar 2008, 22:37 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
mai degraba ii lasi in stergator un bilet cu mesaj de genul:
" eu am murit dar nu te-am uitat ! " |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Eu cred ca-i vorba de sofer, nu de masina. "Cazanu'" ala intepeneste in asfalt daca esti atent si nu treci cu 60-70 km/h pe trecerea de pietoni. Ca sa nu mai spun ca acolo e foarte greu sa lovesti pe cineva. Vezi naibii ca incetinesc masinile din jurul tau... Da-o dracu...
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Doar in ROMANIA pietonii sfideaza instinctul de conservare si se arunca pe trecerea de pietoni ca in garla!!!Paragrafele care reglementeaza proritatea la trecerea de pietoni sunt mai mult decat ambiguii.Daca legea nu diminueaza numarul accidentelor inseamna ca nu e buna.Daca un pieton se asigura ca poate traversa nu are cum sa fie accidentat.Pe trecerea de pietoni nu esti in parc la bratul persoanei iubite.Majoritatea pietonilor vorbesc la telefon pe strada,scriu mesaje sau asculta la casti si astfel sunt rupti de realitate.Si in final cine e mai pagubit in accidentul din topicul de fata?Madama cu A6 o sa fie tarata prin tribunale si o sa ia ceva cu suspendare dar studenta e moarta si a murit si pe mana ei!Ce credeti ca se intampla daca ii atragi cuiva atentia pe strada sa fie mai precaut cand traverseaza la trecerea de pietoni?Te va sfida din priviri minimum.Poate cineva sa afle cati oameni au murit pe trecerea de pietoni in Romania in comuna Nadlac si cati in Ungaria in localitatea Naghilak(sau cum s-o scri)???Fac pariu pe ce vreti ca paritate este de 1/1000.
Daca toti soferii nu ar da bani persoanelor accidentate ca sa nu faca plangere penala pentru vatamare corporala si ar astepta linistiti aplicarea legii mentalitatea victimelor s-ar schimba in scurt timp si nu ar mai exista santaj. Sarabanda va continua pana legea se va schimba ca acum nu e buna! ROMANIA ESTE PARADISUL PIETONILOR!!! |
--------------------
a
b
c
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Jos palaria!
Mare adevar grait-ai domn' Bulan! Am incercat si eu sa explic pe undeva accesele sinucigase ale pietonilor, Dumnezeu sa-i ierte pe cei gresiti, respectiv strambaciunea legii dar n-am reusit atat de bine. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
|
--------------------
/
/
/
|
|
Alexu7 |
![]()
|
poate ca ar fi bine venite niste cursuri de prim ajutor si pentru reporteri?
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Domnu' bulan, din pacate ma vad nevoit sa-ti dau dreptate. E si vina ei, ca doar n-a venit din cer masina. Dar si pe "cocheta" aia as mototoli-o nitel.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Ca o fi sau nu vina soferitei, atitudinea ei este de condamnat.
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
eu va propun sa va pastrati calmul si sa nu va hazardati in declaratii
nu avem de unde sa stim exact cum si ce s-a intamplat |
--------------------
/
/
/
|
|
Alexu7 |
![]()
|
e prea coapta, daca era mai tinerica, se tragea in poza pentru haifaiv
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Shush |
![]()
|
Sa angajeze atunci oameni de cea mai joasa speta si la ambulante
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
jenant...oribil...revoltator....toti se uitau ca vitele dar nimeni nu facea nimic!
niste rah..... de oameni! ![]() ![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 23:34 |