Cel ce a fost George Pruteanu
![]() ![]() ![]() |
Cel ce a fost George Pruteanu
tribunul |
![]()
|
||
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
||
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|||
Dorubarg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 20 October 04 From: Galati ![]() |
pentru cei care isi innoada lacrimile in barba dupa marele om de cultura.. cred ca mai bine ar trebui sa-i lasam pe cei care l-au cunoscut cu adevarat sa-l descrie link
|
--------------------
Dacia
LOGAN 1.6
- GL 90 CAT Dacia 1310 Berlina , 1990
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Posibil sa fie adevarat, totusi, fara sa ma iau dupa articol, orice urma de respect pentru el mi-a pierit cand s-a inscris in PRM. Mi-am dat seama ca este un om fara nici o urma de demnitate, fapt confirmat de ceea ce am citit acum. In rest , de morti numai de bine.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Nu neaga nimeni c-a avut pacatele lui, dar... e usor penibil sa ataci un om care nu mai are cum sa se apere... Mie personal mi se pare de prost gust.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Dorubarg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 20 October 04 From: Galati ![]() |
QUOTE(BlaueCorsa @ 31 Mar 2008, 21:49) Nu neaga nimeni c-a avut pacatele lui, dar... e usor penibil sa ataci un om care nu mai are cum sa se apere... Mie personal mi se pare de prost gust. Sunt sigur ca la fel se va spune si despre ilici. De ce este atat de impardonabil sa descrii o persoana asa cum este. Daca a murit a devenit cumva un sfant "by default" sau ce? Daca asta este purul adevar nu ai vrea sa stii chiar si acum dupa moarte ca poate ai fost indus in erroare de o masca afisata cu foarte multa consecventa in tot felul de show-uri tv? Cum numesti tu un om care-l injura pe in direct pe Iliescu pentru ca apoi sa se inscrie in partidul lui pentru un loc in Parlament. Dar descrierile extraordinar de inspirate cu privire la clovnul VC Tudor pentru ca apoi sa-l faca cel mai responsabil politician si alte pupincurisme cand a devenit senator PRM? Daca a fost atat de mare care este adevarata lui mostenire ? Cat era in viata toata lumea il injura in legatura cu legea care-i poarta numele. Acum e o ofensa sa-l descrii asa cum a fost. |
--------------------
Dacia
LOGAN 1.6
- GL 90 CAT Dacia 1310 Berlina , 1990
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 30 Mar 2008, 18:41) Daca s-ar fi dat legea Pruteanu, nu am mai fi folosit cuvantul e-mail, ci posta electronica, nu browser, ci "vedere de informatii", etc, etc. Poate pentru noi e simplu, dar un strain ce ar veni la noi n-ar intelege nimic. In Franta se pare ca au avut un Pruteanu mai a dracului decat al nostru, care a si reusit ce si-a propus, iar acest lucru il vad zi de zi. Am prin calculator diverse manuale de reparatii, de pe la Daewoo, Opel, VW, etc. Toate sunt in limba engleza si am invatat repede ce e ala ECM, MIL, IAC, etc. Eh, manualele de la Reno mi se pare imposibile, intrucat acesti termeni tehnici au fost tradusi, iar in loc de IAC (idle air control=clapeta de aer pentru relanti) gasim "papillon motorise". Eu zic ca acest nationalism ne-ar aduce numai deservicii, care pur si simplu nu merita doar de dragul limbii materne. In afaceri, tehnica si IT, limba de baza trebuie sa ramana engleza, ori de cate ori s-ar da cu fundul de pamant Pruteanu sau altii. true. da sa stii ca au sentiment de nationalism mai ridicat decat al nostru, adica nu se indoaie dupa cum bate vant... pe termen lung asta e un lucru benefic... Pruteanu s-a dus. Fiecare a avut parti bune si rele, fiecare avem... nu e rostul sa judecam. parerea mea... |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
koldun, asta o spun dupa un an si ceva de lucrat cu indieni atat pe post de clienti, cat si pe post de colegi de serviciu.
Dorubarg, repet, a avut pacatele lui, dar articolul ala mi se pare de prost gust. E ca si cum tanti autoarea s-ar duce sa-si faca nevoile pe mormantul lui. Poate ar fi cazul sa i se aminteasca ceea ce a spus Chilon - de mortuis nil nisi bonum dicendum est. |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
koldun |
![]()
|
QUOTE(BlaueCorsa @ 1 Apr 2008, 14:27) koldun, asta o spun dupa un an si ceva de lucrat cu indieni atat pe post de clienti, cat si pe post de colegi de serviciu. ![]() Ontopic: RIP! |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
La altii ai putea sa-i bagi si pe aia din filme, am vazut eu la televizor cum o rup pe engleza. Tari de tot indienii astia mai ales acu cand au cumparat si animalul ala englezit facut de americani.
Eu nu am fost la ei, dar nu cred ca e greu sa-ti dai seama ca este o tara in care 1% sunt super bogati, 5-10 clasa de mijloc, iar restul traiesc intr-o saracie crunta. Iar faptul ca stiu engleza, se inchina diverselor animale si se vand mult mai rau decat romanii, nu-i ajuta cu nimic, ba chiar ii fac un fel de sclavi. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
koldun |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
OFF TOPIC. Vorbesc engleza
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 02:38 |