Cum schimb Uleiu
![]() ![]() ![]() |
Cum schimb Uleiu
pcostica |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 627 Joined: 5 February 08 From: Resita,CS ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1300
-cs
- -------
|
|||
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
apropo...la mine cand am desfacut capacu de la tacheti la mecanic era o mizerie solida acolo...credeam ca sunt groase suruburile..de fapt era mizerie....daca pun motor flush o curata pe aia?(o dizolva total fara sa ajunga la pompa de ulei?...asta mai lipseste)
|
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
motor flush-u nu curata;) poti sa pui si 10.
29 Mar 2008, 14:53: QUOTE(geopsi @ 28 Mar 2008, 22:54) ydaniel, sincer sa fiu nu m-am gandist la asta niciodata dar oricum eu am groapa si las uleiul sa curga pe pamant deci nu vad rostul in a sta sa il adun si sa il duc mai stiu io unde! ![]() ![]() This post has been edited by ydaniel: 29 Mar 2008, 14:53 |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 04:46 |