ce faceti dupa ce ajungeti acasa ?, in afara de daciaclub ?
![]() ![]() ![]() |
ce faceti dupa ce ajungeti acasa ?, in afara de daciaclub ?
axabrt |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.962 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.356 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Joaca Silent Hunter 4. Joc facut de romani....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.962 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
hai ca se mai lauda unul pe aici. ce cerinte are ?
In schimb am jucat silent 2 de mi-a iesit prin urechi |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
dau din craci/pentru saraci
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Du-te si tu la o bere... Daca iti gasesti "echipa" potrivita sigur nu o sa te mai plictisesti...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
Bagi benzina si te plimbi. Hai ca am plecat.
![]() |
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
stau pe alt forum
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
dorm, mananc si cam atat
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Alydor |
![]()
|
nu spun ca se oparesc adminii...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
spune totusi, ca daca se oparesc ii dau eu cu bepanthen.
![]() |
--------------------
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
joc bioshock
|
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Si eu stau pe alt forum: reno.ro.
Sper sa nu se considere reclama si sa iau warn ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Alydor |
![]()
|
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
axabrt |
![]()
|
lasa alydor ca stiu eu pe ce forum stai tu...am stat si eu si m-am plictisit
27 Mar 2008, 20:27: pa si xxx alea ma plictiseste. de plimbat cu masina m-am plictisit fiindca fie dau in gropi (de prost de sunt) fie tre sa stau sa ma pazesc de altii ca mine !!! Si gropilea astea e multe Doamne si nu se da din calea mea ! This post has been edited by axabrt: 27 Mar 2008, 20:27 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
acasa doar dorm si uneori mananc, in rest.............
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
dupa ce ajung acasa mananc si ma culc, ca e deja ora 21 si a doua zi la 7 trebuie sa ajung la prima din cele 2 munci
![]() ![]() ![]() sau pune mana pe niste carti calumea, adu-ti filme clasice de pe net .. se pot face atatea in afara de TV, jocuri, net si bere. |
--------------------
-
-
-
|
|
Alydor |
![]()
|
bre axabrt... nush pe ce forum ai fost , da' nu pe ala pe care stau eu...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
ady77 |
![]()
|
Eu cand ajung acasa fac copii. Am un baietel de 1 an si 11 luni si am ''reusit" sa mai fac unul
![]() ![]() This post has been edited by ady77: 27 Mar 2008, 21:05 |
--------------------
|
Alydor |
![]()
|
sa dea domnul sa fie bine... felicitari..
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
ady77 |
![]()
|
Merci mult!
Eu as vrea sa fac o echipa de fotbal cu tot cu rezerve, acu' sa vad daca vrea si nevasta-mea ![]() This post has been edited by ady77: 27 Mar 2008, 21:13 |
--------------------
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
Steaua de la Bacau
![]() ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
ady77 |
![]()
|
Oricum 75% din bacauani sunt stelisti
![]() |
--------------------
|
axabrt |
![]()
|
alydor nu stai pe GPS ?
uite ce as vrea |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.356 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
pentru Silent hunter 4:
The minimum requirements to run SH4 would be: 2GHz processor (Pentium IV or equivalent AMD Athlon), 1GB of RAM, DirectX 9 video card with Pixel Shader v2.0, Vertex Shader v2.0 with 128MB of RAM, DirectX compatible sound card and around 5.5-6GB of space on your HDD. The game options will allow you to activate or deactivate different visual aspects that can increase or decrease performance. Of course, in the minimum requirements PC you will run with most options OFF. A recommended system will have: 3GHz processor, 2GB of RAM, DirectX 9 video card with PS 3.0, VS 3.0 and 256MB of RAM. Cu patchul 1.4 e tare jocul. A aparut si un addon. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
sex?
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Ia-ti role si fugi in parc ca a venit timpul lor.
Sa ma vezi ditamai animalu' cum dau din craci... ![]() ![]() |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Mananc, ma uit un pic la TV, mai nou ma dau un pic pe daciaclub dupa care ma duc sa dorm.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 09:05 |