DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages < 1 2 3 4 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Poporul roman, Calitati, defecte si alte aspecte

Bobo
post 13 Dec 2004, 14:15
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

poporul roman... uite bai ca uneori e si destept... sau are si el momente de sclipire.. cam rare ce-i drept...

--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Bobo
post 13 Dec 2004, 14:17
Post #32

Membru autentic

poporul roman... uite bai ca uneori e si destept... sau are si el momente de sclipire.. cam rare ce-i drept...

--------------------
+
Mache
post 13 Dec 2004, 15:06
Post #33

Chibiț autorizat

Vad ca partea cu "patimas" e valabila.

--------------------
Dacia 1310 TLX 1990 - B-18-X...
"Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
+
vv
post 13 Dec 2004, 19:02
Post #34

dilbert.com

[... l-am editat si eu ca vad ca s-a corectat ...]

Si ca sa postez si ceva cat de cat la subiect - se pare ca poporul roman este si visator (sau adormit? smile.gif )

This post has been edited by vv: 13 Dec 2004, 19:04

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
stere
post 14 Dec 2004, 09:49
Post #35

Membru incepator

From: Targu Mures

Parerea mea e ca poporul asta e bolnav...social. E de ajuns sa faci o plimbare de o ora, pe jos, in oricare oras al tarii, sa dai printr-o piata, sa mergi 50 de km cu personalul, si iti dai seama de chestia asta. Poporul e nauc, are comportament de animal haituit, loveste, fura, si a uitat sa zambeasca. Fetele oamenilor pe care ii intalnesti sunt posomorate, apasate, uitati-va bine pe strada.
Nu as vrea sa fiu acuzat ca generalizez, drept va spun ca folosesc cuvantul "popor" cand spun toate astea pentru ca le-am vazut si le vad mult prea des, si mult prea ...peste tot.
As vrea sa cred ca in generatia tanara ne e speranta, dar e mult de luptat acolo, pentru ca ei s-au format pe langa parintii lor cei disponibilizati, indobitociti, mai intai de Ceausescu, mai apoi de Iliescu and co.
Eu spun ca daca reusim sa ne concentram eforturile asupra generatiei care acum este in formare, ei vor reusi sa scoata tara asta din buda.
Multe ar mai fi de zis...

--------------------
Dacia Logan - provizoriu
Newton a murit...Einstein a murit...si nici eu nu ma simt prea bine...
+
DIONISOS
post 14 Dec 2004, 09:56
Post #36

Membru incepator

Mai vreau sa dati putzin timpul back !!!Va amintiti de 12996 Constantinescu Piatza Universitatii ("..o sa starpim coruptia, s-a terminat cu poporul care munceste ptr conducatori acum vor lucra conducatorii ptr popor "..Va amintiti !?!?!?Hai pe bune catzi dintre voi v-ati luat teapa in 96 sincer !!?!?!.....Eu am fost unul din aia !..Eu il intzeleg pe cristianca asa as fi facut si eu !!!....

--------------------
Mente et Maleo
+
Lolek
post 14 Dec 2004, 12:23
Post #37

Ignorog

Cam cu tupeu a face ceea ce voi face si sper sa nu ma fi poticnit pe undeva, asa, din fuleul actiunii.
Da' uite si parerea mea:

cateva defecte:
---------------------------
1. Patima - romanii nu sunt prosti in general, dar patimasi sunt cu carul (poate confirma Mircea Radu :-) ). Asta ii face sa aiba carente in ce priveste luciditatea si ratiunea.
2. Euforia - obisnuiti cu cartofi boabe la hectar, orice mic accident fericit al vietii capata proportii monumentale, ii face sa se simta in cea mai buna dintre lumile posibile chita ca au mirosul rahatului la nari.
3. O anume inversare a sistemului de valori: toleranta si patriotardismul surclaseaza demnitatea si onoarea. Toleranta se refera la lucruri de genul "si ce daca sunt hoti? ce? restul nu sunt? toti sunt hoti". Recunosc ca onoarea e o chestie de Ev Mediu, dar sincer mie mi se pare una din cele mai "tari" calitati care comaseaza educatia, bunul simt, curajul.
4. Sufera de niste boli sociale endemice. Extrem de multi dintre romani ar prefera sa aiba un lider care sa le asume responsabilitatile si rusinea in locul lor. Si prefera asta in dauna unor oportunitati de a-si lua destinul in propriile maini.
5. Resemnarea mioritica - romanul n-ar da un pumn ci mai degraba si-ar lua patruj de mii de pumni ca sa-i justifice statutul de prigonit = "ala drept". Fraiereala de a te lasa furat de mai multe ori in acelasi fel fara a zice pis.
6. Mizeria - o buna prietena care ne-a insotit de-a lungul istoriei si care spune ca mizeria e semnul majoritatii, prin urmare mizeria devine un fel de calitate, te face din popor, opus alora cu obrazul subtire care-s niste nesimtiti parveniti.

cateva calitati:
----------------------------
1. Inteligenta nativa - sunt mandru de chestia asta. punct.
2. Imaginatia - care pe mine ma lasa pe spate de multe ori.
3. Buna credinta - care-i face din pacate de multe ori creduli.

La alte aspecte, as adauga cum ca toate tarele sdevin solide in conditiile in care romanul isi banuie calitatile individuale si si le foloseste cu succes in a-si justifica toate ereziile. Ah....romanul in general nu poate suferi sa nu aiba dreptate, chiar si in cazurile in care a "aberat aiurea" (si stie chestia asta).

Si o concluzie: suntem latini get-beget. Parerea mea.

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
Valentine
post 14 Dec 2004, 12:33
Post #38

Old Timer

From: California

Va rog eu frumos sa nu-l mai comparati pe Constantinescu cu Basescu. Basescu a fost ales de 3 ori consecutiv si e o mare diferenta. Noi am ales omul Basescu, nu pentru ca era liderul Aliantei DA (asa cum era Constantinescu atunci). Cred ca acest lucru spune suficient.

Cine oare or fi mai informati? Intelectualii si cei cu studii superioare si tineri de la oras, sau mosii si babele de la sate?

PS Cristianco, sa iti zic bunicule de acuma? smile.gif tongue.gif
PPS Am din 13 decembrie o parere mult mai buna despre 1/4 din poporul roman smile.gif

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
laur
post 14 Dec 2004, 13:35
Post #39

Membru autentic

From: Iasi

Poporul roman, e caracterizat f bine de Miorita: doi ciobani i-au dat la cap altuia mai harnic pt. a-l fura.

--------------------
Peugeot 206 1,4 HDI - .
"parerea mea"
+
neumann
post 14 Dec 2004, 16:25
Post #40

Membru autentic

From: Spermezeu

@valentine
Atentie, 35% din intelectuali (sau pe-acolo, daca tin eu bine minte) nu au votat cu Basescu. Iar din toti intelectualii, sigur elita e mai mica decat plebea intelectualilor, asa cum dintre studenti maxim 30% isi vad de treaba si iau note peste 8. Asa ca nu poti face o etichetare dupa regula expusa de tine, ar fi non-inteligenta prea mare (chiar si) din partea ta. Concluzia: nu poti incadra o persoana la o categorie, pe motiv ca 70% din cei asemanatori ei (dintr-un anumit punct de vedere subiectiv) apartin acelei categorii. (Vezi la bancuri: Se poate spune ca in Scotia exista cel putin o oaie cu una din laturi neagra smile.gif ).
Si chiar crezi ca mi-ar parea rau ca in urmatori ani sa fie si mai bine decat a fost pana acum? Si sa avem la anu crestere ec. de peste 8.1%? Numai ca situatia nu pare a fi deloc asa, dupa cum souneam, a si inceput Big Brother. Sa vedem ce face PRM-ul acum radmasa.gif

Later:
si un link care descrie foarte bine situatia actuala din tara:
http://www.adevarulonline.ro/index.jsp?pag...ticle_id=109383

This post has been edited by cristianco2002: 14 Dec 2004, 16:53

--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
+
madalina
post 14 Dec 2004, 16:54
Post #41

Membru autentic

Eu vreau sa verifice si Alianta daca numerele ale de crestere economica, somaj, inflatie etc sunt reale. Nu de alta, dar in ministerul in acre am lucrat erau o lipsa foarte mare de oameni la statistica si nici nu se angajau altii din cauza ca trebuiau gasiti oameni "de incredere".

--------------------
Toyota/Opel Yaris/Corsa - B00ooo
cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
+
ashu
post 14 Dec 2004, 19:31
Post #42

Membru erectil

cristianco2002, n-are rost sa te mai chinui ca nu ai dreptate la faza asta. Insusi Nastase in discursul de ieri a aratat cine l-a votat si cui i se adreseaza el si partidul sau: Romaniei rurale si pensionarilor. A zis ca ei l-au votat si ei au nevoie de PSD ca sa supravietuiasca. Tinerii, orasenii, cei care vor sa faca ceva in tara asta, iar statul sa le dea sanse, nu ajutoare, sunt de partea Aliantei. Asta a zis Nastase cu guritza lui.
Acuma daca tu te regasesti in publicul tinta al lui Nastase, treaba ta. Daca nu, e ciudat ca ai votat cu unii in ale caror preocupari TU nu intri.

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
luck
post 14 Dec 2004, 19:55
Post #43

Membru incepator

From: Buc. --> Rahova ...

1. Nu a zis nimeni ca romani se ghideaza dupa principiu' : '' merge si asa..''

2. Se viseaza mult cu ochii deschisi....

3. Se blameaza foarte mult natia asta chiar de catre cei care fac parte din ea ...

4. Dc. e ceva strain , e evident mai bun ==> ce e romanesc sucks.

P.s.Altele nu-mi mai vin acum , sper ca n-am deranjat pe nimeni, e doar o parere personala nimik mai mult ... wink.gif mersi

This post has been edited by luck: 14 Dec 2004, 19:57

--------------------
Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 - B-xx-LCN.
traieste clipa ....
+
Abu
post 14 Dec 2004, 20:15
Post #44

Membru autentic

From: Ploiesti

Eu zic sa ne bucuram cum putem mai bine de partile noastre bune care sunt, exista, si sa nu criticam prea serios partile rele ptr. ca nu degeaba ne-am nascut romani si ne-am nega insasi originea si rostul de a fi aici, acum.
Peace.

--------------------
Renault Symbol Fidji 1.5dCi 2007
+
ashu
post 14 Dec 2004, 20:34
Post #45

Membru erectil

QUOTE(a_burdujan @ 14 Dec 2004, 20:15)
Eu zic sa ne bucuram cum putem mai bine de partile noastre bune care sunt, exista, si sa nu criticam prea serios partile rele ptr. ca nu degeaba ne-am nascut romani si ne-am nega insasi originea si rostul de a fi aici, acum.
Peace.
*

Corect. Si in plus io mai zic ca intotdeauna sa ne bagam gunoiul sub covor. E cea mai facila cale de a da aparenta unei case curate, fara batai de cap. mad.gif

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
LucVer
post 14 Dec 2004, 20:43
Post #46

Membru foarte autentic! ;-)

From: Brasov

Da, ashule numai ca dupa o vreme incepe sa puta!

--------------------
Renault Fluence Expression Plus 1.6 16v 2011 - BV xx XXX
ex-Logan Laureate 1.4

Fortza fie cu tine! - Star Wars
+
huaihai
post 14 Dec 2004, 20:52
Post #47

Membru incepator

Poporul roman este genial din punct de vedere politic. Chiar si cei care nu au votat au partiticipat. Nu a dat PSD -ului toata puterea si il pune pe Basescu ca un paznic si un garant. Asa cum n-am crezut in 96 ca CDR trebuia sa intre la guvernare cu USD asa nu cred nici astazi ca PNL + PD trebuie sa intre la guvernare. Sa mai astepte si PSD se va termina de unul singur.
Sa-si asume PSD-ul toate pomenile si toate minciunile.....si la sfarsitul lui 2005 se vor duce singuri, bineinteles ca Basescu nu-i va opri !!!

--------------------
+
Valentine
post 14 Dec 2004, 21:26
Post #48

Old Timer

Iti dai seama cat de penibil ar fi Nastase din nou premier sub Basescu smile.gif ... nu cred ca ar putea el suporta: la partid va fi subordonat prietenului Ilici, la guvern va fi "subalternul" lui Basescu (daca prin absurd va ajunge) si nu cred ca va rezista presiunii psihice smile.gif

In plus eu personal cred ca Ilici a vrut sa stea in opozitie acuma pentru ca oricum, chiar si daca face PSD guvernul era foarte fragil. De asta cred ca a si facut declaratiile alea cu privire la Geoana. Asa cum spuneau unii pe la tembelizor pe 12 nu s-au mai scos oamenii din case ca pe 28. Ilici in plus stie ca Nastase a facut suficiente sacrificii ca orice guvern care urmeaza dupa sa aiba mult de platit pentru ce a facut si sa para o guvernare proasta. El face datoriile si altii le platesc ... mad.gif

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

+
Abu
post 14 Dec 2004, 21:42
Post #49

Membru autentic

From: Ploiesti

Eu nu vreau sa spun decat ca nu vom castiga nimic daca ne "legam" mai mult de partile negative, tot aia vom fi. Nu-i mai bine sa incercam sa ne bucuram de ceea ce avem in timpul asta care ni s-a acordat? Eu in general nu incerc sa judec oamenii in ansamblu ptr. ca suntem cu totii atat de diferiti...Despre cei pe care i-am cunoscut insa in aceasta viata pot spune ca sunt niste oameni minunati, chiar si cei care nu realizeaza treaba asta si sunt priviti ca "prosti", "rai", "urati" sau mai stiu eu cum. Fiecare dintre noi are in el capacitatea de a face, gandi, actiona "bine" - diferentele fiind in constientizarea acestor capabilitati. De cate ori nu am facut rau altcuiva doar ca sa regretam in sinea noastra, uneori chiar imediat? Deci stim, simtim ce e binele insa ne e foarte greu sa-l materializam. Eu asa simt cel putin, si cum fiecare fiinta are tendinta de a le judeca pe celelalte dupa propriu-i chip...
Mai bine ne uitam in ograda noastra ptr. ca poporul este format din fiecare dintre noi.
Sorry daca vi se pare ca aberez. blush.gif

--------------------
Renault Symbol Fidji 1.5dCi 2007
+
kukuruz
post 14 Dec 2004, 23:31
Post #50

Membru

Capu' plecat sabia nu-l taie"

Sublim acest "proverb national"! El caracterizeaza cum nu se poate mai bine natia româna de la Burebista incoace...

--------------------
+
Lolek
post 14 Dec 2004, 23:51
Post #51

Ignorog

QUOTE(kukuruz @ 14 Dec 2004, 23:31)
Capu' plecat sabia nu-l taie"

Sublim acest "proverb national"! El caracterizeaza cum nu se poate mai bine natia româna de la Burebista incoace...
*

Sublim indeed. S-ar traduce asa:
"capul plecat din tzara PSD-ul nu-l intoxica"

revenim si noi in timpuri post '89, multumesc cu placere? nu de alta, da' mi-ar crapa obrazu' sa-i etichetez pe aia din 89 asa, la fel pe astilalti care s-au ratzoit votand Basescu si mai sunt si altele.

mai ramine comparatia dintre Miorita si westernurile americane ca sa fie salata de castraveti completa. pai ce ba, americanii sunt in marea lor majoritate ca Chuck Norris in Texas Rangers? ca sa nu mai zic ca-mi displace visceral personaju'.

This post has been edited by Lolek: 14 Dec 2004, 23:56

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
neumann
post 15 Dec 2004, 10:44
Post #52

Membru autentic

From: Spermezeu

QUOTE(ashu @ 14 Dec 2004, 21:31)
Acuma daca tu te regasesti in publicul tinta al lui Nastase, treaba ta. Daca nu, e ciudat ca ai votat cu unii in ale caror preocupari TU nu intri.
*

Nu e nimic ciudat. Nu m-am gandit in primul rand la mine cand am votat, ci la situatie in ansamblu. Nu astept nimic de la nimeni, nici macar impozit mai mic, la 16% care oricum nu va fi. Oricum, in tarile civilizate, tinerii pana la 40 de ani sunt social-democrati, din punctu asta de vedere e clar in ce normalitate ne aflam cu tara/poporul asta.
Propun sa terminam cu off-topicareala si sa trecem eventual pe PM in masura in care va adresati direct mie.

--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
+
Marty
post 15 Dec 2004, 11:19
Post #53

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

QUOTE(cristianco2002 @ 15 Dec 2004, 10:44)
Oricum, in tarile civilizate, tinerii pana la 40 de ani sunt social-democrati, din punctu asta de vedere e clar in ce normalitate ne aflam cu tara/poporul asta.
*

In tarile civilizate social democratii nu-s preocupati exclusiv de furat si de luat spaga, probabil ca d-aia electoratul mai tinar ii simpatizeaza.

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
ydaniel
post 18 Dec 2004, 21:15
Post #54

Adrenaline junkie!

From: black sea

dupa parearea mea:f buni sportivi, da' cu pb mari de TOt cu alcoolu'&tutunu' , in rest baietii de treaba si finuti! laugh.gif wink.gif wink.gif wink.gif

--------------------
Oriunde, oricand... ARO!
Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita!
+
Valentine
post 18 Dec 2004, 21:26
Post #55

Old Timer

QUOTE(cristianco2002 @ 15 Dec 2004, 11:44)
Nu e nimic ciudat. Nu m-am gandit in primul rand la mine cand am votat, ci la situatie in ansamblu. Nu astept nimic de la nimeni, nici macar impozit mai mic, la 16% care oricum nu va fi. Oricum, in tarile civilizate, tinerii pana la 40 de ani sunt social-democrati, din punctu asta de vedere e clar in ce normalitate ne aflam cu tara/poporul asta.
*

Aha deci tu esti normal, si restu' noi cei sub 40 de ani, suntem anormali ca nu avem incredere in Nastase si Ilici care gratiaza si fac ce "vrea muschiul lor" ca sa il citez pe un alt minunat al partidului PSD, domnul Vanghelie, care probabil ca va candida din partea PSD la primarie in 2008 smile.gif

De Cozma ce mai zici? De cum isi bat astia joc de tara ce mai spui? ... s-au dat toti PSDistii la fund zilele astea si o dau in d-alea ca in afara e nu stiu cum ... pai in afara 90% din romanii au zis pass lui Nastase si trupa. Or stii taranii si mosii de la noi mai mult despre ce e afara decat ai nostrii de acolo ... mai stii? smile.gif

This post has been edited by Valentine: 18 Dec 2004, 21:28

--------------------
Ford Focus 2009

+
os
post 5 Jan 2005, 15:21
Post #56

Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau.

Group: Moderatori

Domnilor,

revitalizez putin acest topic inspirindu-ma printre altele din discutiile (prea) adesea inflacarate la tema "Accident cu Logan" (si conexe):

asa cum romanul se naste poet, se pare ca romanul se naste si specialist. Specialist in politica, in economie, in animale de casa... in automobile. Intr-un cuvint: specialist universal.

Si, ca orice specialist care a studiat exhaustiv domeniul sau de competenta, nu mai are de invatat nimic si emite cu tarie (sonora) opinii generale (aspectele practice sunt marunte si oricum se subinteleg). El pur si simplu "stie". Din pacate.

Respectele mele,
os

This post has been edited by os: 5 Jan 2005, 15:21

--------------------
. . .
Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip!
+
maddan
post 5 Jan 2005, 15:27
Post #57

Speedy Gonzales

Vezi, si tu ai cazut in acelasi pacat. De unde "stii" tu asta? Esti sigur? 04.gif

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege... 2006/7 - Bsiceva...
Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
+
os
post 5 Jan 2005, 15:44
Post #58

Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau.

Group: Moderatori

@maddan: he, he, he... bravo! Ce sa fac, daca si eu sunt roman...

Acum serios: de unde "stiu": nu "stiu" dar am avut relativ des ocazia sa compar atitudinea diverselor persoane. Urmareste de exemplu firul discutiilor si vezi cu cita ardoare isi sustine lumea opiniile (si anume: cu cît sunt mai mult bazate pe ??? cu atit mai tare). Aminteste-ti discutiile purtate despre privatizare. Urmareste topicul cu pisica lui Asarban. Sa mai enumar?

os

--------------------
. . .
Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip!
+
Mache
post 5 Jan 2005, 15:51
Post #59

Chibiț autorizat

Pai ne caracterizeaza replica si atitudinea din reclama: "Nu asa, ma, Dorele, cu ascutitu'!"

--------------------
Dacia 1310 TLX 1990 - B-18-X...
"Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
+
florin_el
post 5 Jan 2005, 17:16
Post #60

The Expert

From: Iasi, Casablanca

Cred ca multe dintre trasaturile pentru care poporul roman este laudat sau condamnat nu depind/nu au depins neaparat de caracteristici umane dobindite genetic specifice POPORULUI ci si unor constringeri de ordin geografic si geo-politic.
Faptul ca nu suntem inca in EU depinde putin si de locatia noastra geografica, faptul ca vom fi acceptati in EU este un pas firesc urmator al extinderii influentei vestice in Europa.
Faptul ca romanii si, in general, europenii sunt mai harnici decit populatia tarilor bananiere depinde si de necesitatile de supravietuire in zona in care fiecare traieste: in Africa de Vest oamenii sunt cumplit de lenesi, pot dormi in orice moment, in orice conditii, cu capul pe tastaturi, pe volan, pe spatiul spatiu de separare intre benzile pe expressway... dar aici si viata e foarte usoara: vara intotdeauna, alimente usor de gasit tot timpul anului, incalzire nu e necesara etc.... La noi daca nu stringi destule in timpul verii... iarna nu va fi foarte indestulata.

Nu stiu daca sunt fatalist... dar simt ca multi dintre noi, romani, ar trebui sa ne folosim energia sa facem viata mai buna pentru no.1 aica pentru noi insine si pentru cei apropiati noua si atit timp cit nu avem capacitatea de decizie si/sau nici macar nu intelegem ce se intimpla, sa fim mai putin vehementi in afirmatii si mai putin alarmisti.

Evident ca nu vom avea conditii de trai si venituri la nivelul Germaniei sau Frantei in urmatorii 10-15 ani sau poate mai mult... intr-un fel ar trebui sa ne bucure asta pentru ca este al doilea CEL MAI IMPORTANT factor ce ar duce la dezvoltarea Romaniei... caci... expectind apropierea de o piata de desfacere (cea romaneasca) ce-ar mai putea determina un investitor sa bage bani in Romania daca nu forta de munca ieftina si bine pregatita?!? Si daca vrem chiar acum sa ne imbogatim... nu vad ce ne opreste: lumea-i mare, expertiza se cere peste tot, probleme cu vizele nu prea mai sunt, engleza si franceza ne-a invatzat Ceausescu la scoala... asa ca...

--------------------
Dacia Logan 2005 Laureate - IS-05-FTY
Don't drink and drive - you might hit a bump and spill it.
+
4 Pages < 1 2 3 4 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 19th July 2025 - 13:21
Forum Renault