O altfel de teapa ..., ...sau cel putin asa tind sa cred!
![]() ![]() ![]() |
O altfel de teapa ..., ...sau cel putin asa tind sa cred!
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Am continuat "joaca" cu tipul si i-am scris un e-mail:
QUOTE Trimite-le tu si iti dau eu banii cand le aduce acasa. E mai bine asa. iata si raspunsul: QUOTE ----- Forwarded Message ---- From: Dynamic Digital <promotions.dynamicdigital@googlemail.com> To: ionut.tanase@yahoo.com Sent: Monday, March 31, 2008 5:23:45 PM Subject: Re: Ai fost premiat de echipa Dynamic Digital ! Buna ziua, Am primit mailul dumneavoastra si tin sa va anunt ca nu putem da curs cererii, deoarece regulamentul de expediere a premiului a fost deja stabilit, iar chitanta emisa de Banc Post reprezinta dovada platii transportului si cu aceasta puteti ridica premiul cand curierul va ajunge la dumneavoastra, in decursul zile de joi 03.04.2008, premiul, daca veti face dovada platii transportului cel tarziu marti 01.04.2008 ora 18:00. *Ne cerem scuze pentru aceasta modalitatea de livrare a premiului cu taxa de transport anticipat, dar este o metoda de siguranta si garantie pentru noi ca adresa dumneavoastra este ceea corecta, iar Curierul trimis de noi va va putea acorda premiul in conditiile precizate mai sus. * Daca aveti dubii in privinta premiului castigat de dumneavoastra,si credeti ca este o farsa de prost gust, tot ceea ce trebuie sa faceti, este sa nu faceti dovada platii, iar noi vom considera ca ati refuzat premiul, acesta va fi retras din baza noastra de date si redistribuit unei alte persoane. Va rugam sa ne trimiteti un mail in care sa ne confirmati alegerea facuta. Administrator Castiguri E genial tipu, nu? ![]() |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Da, foarte convingator.
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Titlu topic: "...sau cel putin asa tind sa cred!"
Daca numai "tinzi sa crezi", trimite-le banii. Invataturile de valoare s-au dobindit intotdeauna cu cheltuiala. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Era un fel de a spune ca sa nu ma antepronunt ... stii tu, e chestie de prezumtie de nevinovatie
![]() |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 10:59 |