A inebunit lumea ?, violenta
![]() ![]() ![]() |
A inebunit lumea ?, violenta
Muttley |
![]()
|
||
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Apropo de violenta si de net: chiar nu se poate incepe ziua fara a posta cate un film "socant"?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Ba da
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nepotul ala e de cele mai multe ori dintr-un sat uitat de lume din anume zone geografice ale tarii, si e sarat lipit pamantului, inafara de birtul din sat nu a vazut altceva, nici vorba de net sau calculator, nepotu' ala isi viola bunica dintotdeauna, dar stirile de la ora 5 nu existau dintotdeauna.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
Lumea e din ce in ce mai violenta.Violenta incepe cu desenele animate la care se uita copii si se termina...adica nu se mai termina.
![]() This post has been edited by D-FENS: 1 Apr 2008, 07:09 |
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(radian @ 31 Mar 2008, 22:02) .......... Personal am patit-o, eram prin clasa a X-a, m-o oprit patrula de militie pe strada, neavand buletinul la mine, mi-a cerut sa-i spun adresa. Ghinionul meu a fost ca atunci sa locuiesc in blocul 2, scara 2, apartamentul 2... Cand o auzit Garcea de atatia de doi o zis ca-s obraznic, si mi-o carpit o palma d-aia sanatoasa de mi-au sarit ochelarii de pe nas si mi-au dat lacrimile... De atunci nu ma ies din casa fara sa am actul de identitate la mine... se poate spune ca palma aia a fost violenta constructiva ... fara suparare dar e OBLIGATORIU sa porti buletinul la tine, daca doamne fereste ai un accident ... sa stie lumea unde sa te duca ... sau cum era inainte in buletin aveai trecuta grupa sanguina . QUOTE(jaf @ 31 Mar 2008, 22:24) eh cainele ala nu ii nimic daca stau sa ma gandesc la cati mor pe drumurile patriei noastre.. si asta din indiferenta cui??? eu sunt sofer si fac km buni pe luna dar inca nu am lovit nici un animal.. cu exceptia unei turturici care pot sa zic ca ea ma lovit pe mine.. si de ce? pentru ca imi pasa.. ideea ii ca pe zi ce trece o sa ajungem si mai rai si mai grabiti si mai si mai.. etc etc ![]() ![]() ai grija cu excesul de evitat animale pe sosele ..... nu putini sunt aia de au ajuns in sant sau au facut tumbe cu masina incercand sa evite animale de pe sosea, parerea mea ... daca nu e ceva mare (cal, vaca) sau om ..... cel mai sigur e sa-l centrezi si sa-l iei intre roti .... cica la merturi de aia au sigla aia in forma de mira sa te ajute la centrat ![]() este total nerecomandat sa te infigi in frana sau sa incerci evitarea prin manevrare brusca a volanului mai prost e ca la masinile astea noi ... bara de protectie din fata e o gluma proasta .... in majoritatea cazurilor se dezmembreaza si-n plus iti distruge radiatorul |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Muttley @ 1 Apr 2008, 06:58) D-aia nepotu-si violeaza bunica. Nu c-ar fi vazut doo matze-n ograda si a vrut sa vada si el cum e. Ci pentru ca a vazut pe net sau in vreun film. Ba eu cred c-o violeaza pentru ca s-a saturat de Manuela si nu-l baga nimeni in seama. ![]() Sunt multi factori care determina astfel de gesturi reprobabile. Primul si cel mai important este mediul familiar in care a trait, educatia primita. De ce apar in astfel de reportaje tv numai oameni simpli, fara Dumnezeu, ? (Sa nu ma intelegeti gresit, sunt multi oameni simpli cu mai mult bun simt decat unii intelectuali) Filmele si netul ii influenteaza mai mult pe pustani. Si ce pustani? Aia de prin fata blocurilor (fete si baieti de 14 - 15 ani) care "si-o baga" si "si-o scot" de-ti sta mintea-n loc. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Daca nenea cu audi avea 50-60 km / h o ajuta
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
argon |
![]()
|
degeaba o ajuta masina , daca a trantit-o intr-o bordura, de exemplu.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
tarzy |
![]()
|
QUOTE(cosmin_2300 @ 1 Apr 2008, 09:04) era o tanti nu un nenea iar remarca mea era la lovirea de animale aflate pe carosabil .... la 50/60 Km/h nu prea e cazul sa-i lovesti ..... ca la viteza aia ori opresti ori eviti - vorbim de viteze 100+ cand nu e deloc indicat sa bruschezi nici frana si nici directia QUOTE(argon @ 1 Apr 2008, 09:13) daca a fost si-o bordura implicata eu zic sa-l citeze si pe Videanu la proces This post has been edited by tarzy: 1 Apr 2008, 09:26 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Tanti - nenea ... prostia e neutra
![]() Vrei sa spui ca daca-ti iese un caine in fata nu-l eviti ? ![]() ![]() NU spune nimeni sa calci frana de nebun ... sa tragi de volan maxim stanga / dreapta ... dar totusi ... frana o poti calca , cat sa incetinesti si sa virezi sa il eviti ... parerea mea ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 1 Apr 2008, 09:30 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca violenta zace in fiecare dintre noi, ca instinct primar.
Unii-si reprima mai bine sau mai putin bine acest instinct. Daca ar fi sa ma dau pe mine exemplu, nu mai tai gaini, nu mai rup gatul porumbeilor, nu mai trag cu prastia dupa vrabii, nu mai chinui broaste, nu mai iau la suturi cainii maidanezi, nu mai alerg dupa tantari prin camera ca sa-i strivesc de pereti, n-am mai tumefiat ochiul nimanui sau strivit ficatul cuiva, de mult timp. In schimb nu ma pot debarasa de violenta verbala si nu-mi pot infrana unele accese de furie cand cineva ma provoaca. Pana la a intoarce si obrazul celalalt e cale lunga. Totul cred ca tine de civilizatie. Si cum noi (romanii) am involuat ca societate, am revenit la capitalism, unde diferentele intre clasele sociale sunt enorme. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
bog70 |
![]()
|
![]() Membru care avea cotizatia platita pana in februarie '90. Group: Members Posts: 73 Joined: 3 April 06 ![]() |
Am votat DA. Sunt de acord ca violenta exista de cand lumea, dar acum cred ca asistam la o cultura a violentei. La tv - de la desenele animate si pana la telenovele romanesti cu tigani, in care ni-i arat cat de smecheri sunt - la stiri, presa scrisa, etc. Ca sa nu mai spun de violenta verbala intalnita la tot pasul.
Doua chestii mi s-au intamplat relativ recent: - Luna trecuta, in timp ce mergeam pe Mosilor, doi nenorociti la vreo 20 de ani coborasera de pe trotuar pe zebra. Aveau "rosu". Ei bine, cand am trecut prin dreptul lor unul mi-a tras un sut in portiera. Gest imbecil, de violenta gratuita. Nici macar nu-i claxonasem, nu-i provocasem cu nimic. - In decembrie (mi-a venit la vremea aia sa scriu pe topicul cu "soferi care ne enerveaza", dar am renuntat) un cretin de la Renault Romania (daca astia or avea numere cu RRO, daca nu imi cer scuze) cu un Megane II, bleumarin, modelul cu luneta verticala, B-68-RRO, nu nimerea benzile la incadrarea pe Kiseleff dinspre Casa Presei, dupa ce facuse intersectia de la Arcul de Triumf. L-am claxonat scurt cand era la doi cm. de aripa mea stanga-fata. Ce credeti ca a facut? Dupa ce am intrat amandoi pe Kiseleff mi-a taiat fata, a inceput sa puna frane bruste in fata mea, nu m-a lasat sa schimb banda pe stanga, etc. Mai avea langa el un coleg si doua fete in spate. Ce a facut frustratul asta cum se numeste? Teribilism? Violenta? Agresivitate? |
--------------------
Hyundai
Accent
1.3 - 85 cp Mio P350 - MioMap 3.2 - GPS Tuner 5
Bere sanatoasa, in corp sanatos. |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Se numeste PROSTIE !
Chiar ieri am nimerit pe un canal cu desene animate .... si se bateau acolo monstrii de zor ... unde sunt desenele cu "familia de ce" de exemplu ? |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
--------------------
**
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
hmm.. pai ne aflam pe o curba a lui Gauss cu violenta asta.. si mai interesant e ca e periodica..
daca ne alegem un reper fix atunci putem spune cu certitudine daca e mai violenta sau nu lumea.. de precizat ar fi si locul de referinta. e clar ca lumea e mai violenta decat suma atrocitatilor a ultimilor 1000 de ani din Vatican. Iar suma violentelelor pe un an de zile din Romania e mic copil pe langa o zi din Auschwitz prin anii 40 (39-44 mai exact). totu e pe ce parte a curbei ne aflam, de unde pana unde integram, precizia (banuiesc ca nimeni nu poate integra o dracie din asta fara transformate asociate, sau serii numerice), si cel mai important.. dx.. cine e si cat e? nu de alta dar afecteaza grav derivatele si limitele iar in functie de dx putem scapa din vedere cateva aspecte frumoase sau urate din vedere deoarece dx>epsilon, unde epsilon reprezinta evenimentul in cauza (neglijat). This post has been edited by Asi: 1 Apr 2008, 15:15 |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
![]() a innebunit. acu sunt sigur. |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
ciudat.. tocmai spusem ca nu.
![]() or maybe is it me? ![]() |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
lautrec |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 February 05 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(radian @ 31 Mar 2008, 22:02) Personal am patit-o, eram prin clasa a X-a, m-o oprit patrula de militie pe strada, neavand buletinul la mine, mi-a cerut sa-i spun adresa. Ghinionul meu a fost ca atunci sa locuiesc in blocul 2, scara 2, apartamentul 2... Cand o auzit Garcea de atatia de doi o zis ca-s obraznic, si mi-o carpit o palma d-aia sanatoasa de mi-au sarit ochelarii de pe nas si mi-au dat lacrimile... De atunci nu ma ies din casa fara sa am actul de identitate la mine... ciudat oras petrosaniul. sunt sigur ca in cluj nu este nici un bloc cu apartamentul 2 in scara 2 ![]() |
--------------------
Dacia/Seat/Suzuki
Logan/Toledo/GS500E
2007/2008/1993
- Lautrec
|
|
luck33ro |
![]()
|
interesant aia au pe toata scara un singur apartament
![]() |
--------------------
**
|
|
argon |
![]()
|
numerotarea ap in acelasi bloc dar la scari diferite poate incepe si invers, cel putin in Deva am vazut asa ceva
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
NU. De ce nu .... din acelasi motiv care l-au invocat si cei dinainte. Asa a fost mereu. Si asa va fi intotdeauna.
|
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
argon |
![]()
|
esti ontopic
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.609 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Nu stiu daca a mai fost asta ... http://www.salvatianimalele.as.ro/
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
luck33ro |
![]()
|
Poate sa corecteze un moderator "inebunitul" ala din titlul topicului?
![]() |
--------------------
**
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 04:43 |