E 1 aprilie !, ...bagati pacaleli
![]() ![]() ![]() |
E 1 aprilie !, ...bagati pacaleli
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Esti off-topic! Sa ii dea cineva un suspend grecului.
PS. In spatele blocului este spatiu verde, nu stiu cum pot sa ajung cu masina acolo. Poate doar daca o pune cineva cu macaraua de la distanta. This post has been edited by IRONICK: 1 Apr 2010, 13:07 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
De la pranz ascult intr-una hitul ...
Antonio Vivaldi - Anotimpurile (full) 40 min - Orchestra FilarmonicÄ din Viena Faraaaa Nuuumaarr! This post has been edited by Jack Daniel's: 1 Apr 2010, 20:10 |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Jiji Oieru' a vandut Steaua.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
S-a stricat limuzina de 2000 de euro...
A mai bagat-o cineva p-asta? Ca mi-e lene sa caut... ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
N-am gasit topicul "Poza zilei" (desi nu-i chiar poza), iar la "1 Banc" nu merge pentru ca nu-i de gluma cu asa ceva. Mai jos aveti un link catre o camera ascunsa din baia casei Big Brother Polonia.
camera-ascunsa-in-baia-big-brother-din-germania2.gif |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Zicu si Adrian Cristea, vanduti la Barcelona!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
În cazul tău .... sunt offtopic.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE Traian Basescu va fi imaginea Ballantines pentru urmatorii 7 ani. Suma acordului de reprezentare, valabil pana în 2016, nu a fost dezvaluita public. Potrivit Reuters, Traian Basescu a declarat ca brandul a carei imagine o reprezinta este "un brand barbatesc, aspru si ferm, ca mine adica". |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
E si o clauza in prin care suma se majoreaza cu 25% daca isi cedeaza imaginea si fabricii de gheata "Rocks on the glass"
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
cica ar fi si Boc în tratative avansate cu Nike..
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
poate dupa ce termina cu sefu...
[attachmentid=1627608696] This post has been edited by membru_DC: 1 Apr 2010, 16:33 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bradone |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 622 Joined: 5 March 07 ![]() |
aia cauta-n... e udrea? are prea mult par sa fie base
|
--------------------
skoda
octavia II
2008
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
membru_DC, ce e aia, consultari la cotroceni?
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
mie cea mai tare pacaleala mi s-a parut greva de la RATB(eu habar nu am avut de ea
![]() ![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
si io ieri ma miram ce e asa balamuc joi la 11 :00 ca plecam la Br.si cand am ajuns acasa am aflat ca cica e greva
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(C@talin @ 2 Apr 2010, 11:49) la 11 :00 ca plecam la Br. în loc sa faci pe maxi-taxi cu rengiu.. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE(Markos @ 1 Apr 2010, 11:18) ![]() ![]() ![]() Liliana Mincă o asigură pe Teo Trandafir că va fi o campanie "ca între doamne" pentru Colegiul 19 This post has been edited by george_scala_2004: 2 Apr 2010, 12:02 |
--------------------
...
...
...
|
|
C@talin |
![]()
|
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Cica gabize a facut poze noi la interiorul barcii...
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
chiarcă!
le-am postat în jurnalu' lu' UXE. This post has been edited by gabize: 1 Apr 2015, 08:26 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Io am primit coletul!!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
OK, aștept banii în cont.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 09:29 |