Urgenta mare!, mecanic tampit-stricat filet prezon fata
![]() ![]() ![]() |
Urgenta mare!, mecanic tampit-stricat filet prezon fata
Catalin Buga |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 5 June 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Berlina Li
Logan Preference 1.4
2005
- B xxxxxxxxx
|
|||
mewtwo |
![]()
|
![]() LA LA LA TRA LA LA Group: Members Posts: 129 Joined: 21 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Acelasi lucru l-am patit si eu in urma cu ceva ani...am reusit sa bag un alt prezon si ala strange cat de cat . Daca vrei sa-ti schimbi discurile, e bine sa le schimbi pe amandoua ; am vazut pe autokarma dot ro la un pret superaccesibil...un disc facut de FEBI ar fi cam 47 de lei .
PS Si eu merg in Grecia...o sa merg asa cum e acum...ureaza-mi noroc ! This post has been edited by mewtwo: 30 Jun 2008, 10:39 |
--------------------
DACIA
LOGAN Laureate ....regimul HAMBURGHEZO-MOSIERESC.....
|
|
Catalin Buga |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 5 June 03 From: Bucuresti ![]() |
Am gasit butuc (singurul pe stoc) la CNCD cu 102 lei de origine.
Am inteles ca manopera e cam 50 lei. Deci subtirel. ![]() Cand ma gandesc ca boul de mecanic mi-a luat doar 60 lei sa se uite la masina (pe care de altfel a admirat-o cat de buna e) si sa-mi strice filetul exact cand aveam nevoie de masina pe serpentine si alte drumuri accidentate imi vine sa-l ![]() Tembelul ma lasa fara un prezon desi i-am spus ca am drum lung de facut. OFF: pt. mewtwo drum bun si mai bine schimba butucul ca sa stai linistit, eu asa fac desi mai mult ca sigur nu-s probleme dar pe la bulgari si pe aratura la greci pana la plaja nu se stie. |
--------------------
Berlina Li
Logan Preference 1.4
2005
- B xxxxxxxxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 01:22 |