DONATII, Lucruri ce nu-mi mai trebuiesc azi
![]() ![]() ![]() |
DONATII, Lucruri ce nu-mi mai trebuiesc azi
Marius97fer |
![]()
|
||
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|||
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Dai separat curentul?
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Marius97fer |
![]()
|
Da. in pungi de un kil, sa ajunga la toti
![]() |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ok, pastreaza-mi si mie o punga si un metru de conectare!
![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Marius97fer |
![]()
|
Obiectul s-a donat.
![]() ![]() |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
StefanT?
![]() |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Dezastru cu gerurile în Norvegia, noroc cu africanii.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
atentat_cu_bomboana |
![]()
|
![]() membru exemplar Group: Members Posts: 926 Joined: 23 April 08 From: Bucuresti ![]() |
DONEZ
Carucior 3 in 1 Cam, made in Italy Folosit, dar in stare excelenta, spalat, curatat. E un carucior de buna calitate - de nou a costat cam 1700 lei. carucior_cam_elegant_family.jpg ( Size: 189.58k ) Number of downloads: 403 Conditia e asa: Cine il ia, sa il foloseasca sau sa i-l ofere cuiva care are intr-adevar nevoie pentru copil (nu de carat fiare vechi sau oglinzi furate, cam asta e ideea). Iar cand nu va mai trebuie, sa il dati mai departe tot fara bani. Deal? Caruciorul e in Bucuresti, sector 4 (Berceni). Il pot aduce si in Drumul Taberei, daca e nevoie (zona Razoare). Astept P.M. Hai, poate bucuram un copilas de 1 Iunie.... |
--------------------
Volkswagen / RAM |
Caddy 1.9 TDI
2015
- www.bikehouse.ro “Și dacă mă dă nevastă-mea afară din casă, ce! O să dorm în cutii de carton în mașină.” [by a good friend of mine]
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
initiativa laudabila! rar doneaza cineva ceva
![]() poate se mai uita cineva si pe aici... http://www.daciaclub.ro/Calculatoare-jocur...92679-s420.html |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
atentat_cu_bomboana |
![]()
|
![]() membru exemplar Group: Members Posts: 926 Joined: 23 April 08 From: Bucuresti ![]() |
Anuntul nu mai este valabil. Caruciorul pleaca azi spre noul proprietar de pe daciaclub.
O zi buna tuturor! |
--------------------
Volkswagen / RAM |
Caddy 1.9 TDI
2015
- www.bikehouse.ro “Și dacă mă dă nevastă-mea afară din casă, ce! O să dorm în cutii de carton în mașină.” [by a good friend of mine]
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
L-a luat corbex?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Ptr cine?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Donez scaun masina copii,nu stiu ce varsta e ca nu l-am prea folosit,scrie A si grupa 1.E cam prafuit ,dar in stare buna.Cine il vrea macar sa plateasca transportul.Merge si la partea sofer doar pe Solnita galbena
This post has been edited by daniM: 22 Oct 2014, 15:15 Attached thumbnail(s) DSC03356.JPG ( Size: 2.46mb ) Number of downloads: 158 DSC03357.JPG ( Size: 2.48mb ) Number of downloads: 157 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 22 Oct 2014, 19:30) Ești sigur? ![]() QUOTE(daniM @ 23 Sep 2014, 13:30) O pun la alte sporturi ,ca extrem cu Skoda nu am facut inca...in fine In 11 august am dus niste prieteni la o cabana inchiriata,la intoarcere,pe la 12 noaptea,mi-a iesit un bou de cal in fata.Din instinct(ca sperios nu-s ![]() Masina de buget,clar!Radiator praf,made in ciana,cu dop de plastic,am pus Nissens olandez 340 ron, cu aluminiu turnat,pe original,ma costa 1100, O SIGURANTA OEM 11 lei -un set 3 lei,regulator turatie aeroterma OEM 1200 ron-dezmembrari 150 ron ,si CULMEA,pe VAG_COM,cu bujii de Megane cu 2 electrozi in cap ,imi da parametrii mai buni ca pe OEM cu NGK simplu ce e din fabrica |
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
![]() Copiii sunt in stare buna? |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Vrei sa ai mai multi copii decit Johannis?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Deja are.
|
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 00:07 |