cutie de viteze, 1 si 2 nu intra
![]() ![]() ![]() |
cutie de viteze, 1 si 2 nu intra
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
MIHAI8888 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 1 September 07 ![]() |
am ramas tot cu aia din fata schimbati dar am facut in weekend aprox 300 km
sincer ? nu a mers niciodata as bine intra perfect cu exceptia vit 1 care inca mai face ceva figuri dar rar de tot si daca am viteza prea mare (am incercat special chestia asta sa vad care e treaba) cred ca e o investitie care merita daca aveti probleme cu schimbatul schimbati si tampoanele diferenta se va vedea atat in functionarea cutiei cat si in cea a motorului (incomparabil mai silentois plus ca nu se mai " zbate'' asa tare mersi inca odata |
--------------------
vw golf
fost nova
1998 gti
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
daca caraie in a 1 a la o viteza oare care x km/h sunt doua cauze posibile , ori viteza este mult prea mare pentru tr 1 , lucru care ar trebui sa nu te lase sa bagi in viteza, si 2 , frana inelului sincronizator s-a dus , in curand o sa caraie mai rau pana cand o sa ajungi sa o bagi doar de pe loc, fiind a 1 a nu cred ca este o mare problema
![]() |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
MIHAI8888 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 1 September 07 ![]() |
am reusit sa schimb si celalat suport si a mers reglata la 1.5mm fara probleme
merge foarte bine cutiuta insa persista problema cu 1 ( pe la 15-20km/h) ma rog nu e dranjant de asemenea nu mai atinge tija aia in catalizator ma asteptam la mai mult dar per total sunt multumit , QUOTE lucru care ar trebui sa nu te lase sa bagi in viteza, exact asa se intampla nu caraie nu face nici un zgomot doar nu intra eu trag de maneta si calc frana pana cand intra fara sa fortez This post has been edited by MIHAI8888: 16 Apr 2008, 19:08 |
--------------------
vw golf
fost nova
1998 gti
|
|
petre_andreiv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 21 January 08 From: Vaslui/Iasi ![]() |
Salut, cutia mea imi face probleme in felul urmator: toate vitezele ( care mai intra ) intra cu un carait de rigoare, sare din treptele II si V cand decelerez si a III-a nu mai intra deloc.Daca bag a III-a si tin impinsa maneta caraie dar nu trage deloc. Mai am vreo sansa sa o repar? E adevarat ca s-ar potrivi vreo cutie de reno?
|
--------------------
Dacia
Nova GT
1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 21:37 |