nu mai functioneaza semnalizarea franei de mana
![]() ![]() ![]() |
nu mai functioneaza semnalizarea franei de mana
eurro |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai ai verificat mufa de pe frana de mana?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
eurro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
mufa de pe frana de mana? unde este situata? trebuie sa desfac capacul de plastic care acopera frana de mana, cel dintre scaune?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
NicuEne |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 2 May 05 From: Curtea de Arges ![]() |
acolo este ! cand tragi frana de mana se face acel limitator care este posibil sa-l fi decuplat din greseala
|
--------------------
dacia
Logan Laureate
2008
|
|
eurro |
![]()
|
e posibil sa il fi decuplat cand am montat cotiera si am scos plasticul care acopera frana, si am observat dupa ce am facut revizia, in week-end ma ocup de ea, multumesc!
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
Iuliutz |
![]()
|
![]() No Signal Group: Members Posts: 309 Joined: 9 April 07 From: Alba Iulia ![]() |
incerca sa resetezi senzorul de pe pompa de frana. Daca nu stii cum da un search ca s-a mai discutat. Daca nu gasesti scrie aici ca iti explicam noi cum se face.
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Confort
- AB05XTP Statie: Yaesu ft857d, Wouxun KG-UVD1P
Antena: Sirio ML145, Proxel Slim Gainer AZ505 Ford Focus turnier 2002, 1.6 benzina Matiz 2003 798 cc |
|
eurro |
![]()
|
o sa incerc sa vad cum e cu comutatorul franei de mana, in week-end-ul asta, o sa citesc si ce gasesc despre senzor, si daca nu ma descurc o sa postez ce nu am reusit sa fac, multumesc frumos de ajutor.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
N-are nici o treaba senzorul de pe pompa cu faptul ca nu se mai aprinde martorul la ridicarea franei.
Senzorul de pe pompa se reseteaza daca martorul sta tot timpul aprins. Aici e treaba ca senzorul nu se aprinde. Drept urmare se scoate consola franei si se verifica legaturile contactorului si se refac. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
eurro |
![]()
|
am rezolvat aseara, era comutatorul de vina, cand am montat cotiera nu am fost atent la el si am scos papucul accidental, multumesc pentru ajutor.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
Iuliutz |
![]()
|
![]() No Signal Group: Members Posts: 309 Joined: 9 April 07 From: Alba Iulia ![]() |
QUOTE(klaus @ 10 Sep 2007, 12:14) N-are nici o treaba senzorul de pe pompa cu faptul ca nu se mai aprinde martorul la ridicarea franei. Senzorul de pe pompa se reseteaza daca martorul sta tot timpul aprins. Aici e treaba ca senzorul nu se aprinde. Drept urmare se scoate consola franei si se verifica legaturile contactorului si se refac. Am citit in graba si am vazut ca a umblat la frane si de acolo mi-a venit cu senzorul |
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Confort
- AB05XTP Statie: Yaesu ft857d, Wouxun KG-UVD1P
Antena: Sirio ML145, Proxel Slim Gainer AZ505 Ford Focus turnier 2002, 1.6 benzina Matiz 2003 798 cc |
|
kalyyyyyy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 739 Joined: 1 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Scriu pe topicul acesta ca sa nu mai incep unul cu titulatura si continut similare.
De cand am masina nu prea se aprin beculetele prin bord.Cu timpul am inlocuit becurile/dat cu spray de contacte/facut incantatii/legat fire si s-a facut lumina.Mai am doua becuri care vreau sa se aprinda.Unul pentru lichidul de frina(daca imi spune cineva de unde iau capac cu senzor dau o bere) si cel de frina de mana.La frina de mana nu avea cablaj,am tras un fir de la maneta si nu am nici o idee unde sa il prind in bord.Printr-o carte am gasit a fi al 8-lea contact de la prima borna a bordului.ori nu e aia ori cu e cu minus ci cu plus.Imi spune si mie cineva va rog care e contactul de la prima borna a bordului care face sa se aprinda becul de frina de mana trasa! |
--------------------
Clio
3
2007, dci 70cp
|
|
klaus |
![]()
|
1. Senzorul nu este pe capac ci este pe pompa, in lateral. Deci nu te ajuta nici un capac cu senzor.
2. Depinde de cand e masina Daca e dinainte de 01.06.2001 e un pin (7) Pages_from_unprotected_1_sch_elec_EU96_pina_la_01.06.01.gif ( Size: 81.41k ) Number of downloads: 75 iar daca e dupa 06.2001 e altul (pinul 5) Pages_from_unprotected_2_sch_elec_EU96__01.06.01_15.02.02_.gif ( Size: 118.77k ) Number of downloads: 69 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
kalyyyyyy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 739 Joined: 1 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc klaus pentru frina de mana!
Este capacul,eu vreau doar senzor de nivel nu icp. 1 Apr 2008, 10:24: Am facut o greseala,am dat search pentru subiect,am gasit topicul acesta si am uitat sa ma uit pentru ce anume masina este:)).Scuze toata lumea,am 1300,o sa deschid un topic acolo. This post has been edited by kalyyyyyy: 1 Apr 2008, 09:24 |
--------------------
Clio
3
2007, dci 70cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 07:35 |