Logan fabricat pe timpul grevei
![]() ![]() ![]() |
Logan fabricat pe timpul grevei
Corbu' |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
|
||
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|||
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
ar trebui sa vedeti partea plina a paharului: loganurile greviste vor valora peste 20 de ani, zeci de mii de euro, pe principiul care se aplica si la timbre - alea rare cu defecte sunt cele mai valoroase.
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Christiansen |
![]() ![]()
|
![]() Un biet invatacel Group: Members Posts: 136 Joined: 4 April 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE($$ilvviu @ 5 Apr 2008, 10:20) Probabil ca primele au fost facute mai cu grija. Tata are unu din 2005, aprox 30mii km, nu am schimbat la el decat filtre si ulei, merge perfect, nu trancane, nu a aparut rugina pe nicaieri.... Sau o fi si aici dupa noroc. Am o gramada de exemple de succes in jurul meu ... Toti cunoscutii mei sunt multumiti de Logan, chiar am niste poze in care arata fain Golan-ul in Apii austrieci ![]() Asta m-a convins sa-mi iau si eu, iar dupa 11.000 facuti din octombrie 2007 ... totul e super ok ... Slava Domnului! Cat despre astia cu greva ... nu cred ca vor afecta calitatea masinilor ... apropos ... nu prea sunt de acord cu revendicarile lor ![]() |
--------------------
Renault
Megane
- B 137 ROC
2007 Expression 1,6 16V Dacia Logan 1,4MPI 66.000 km - 01.02.2011 (vandut)
Renault Megane 1,6 16V 124.000 km 10.05.2015 (vandut) Renault Clio IV 1,2 16V 155.000 km |
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai du-te tu la munca aia pe 15 milioane brut...Sa stii ca angajaza muncitori
|
--------------------
Dacia
Logan
- B-00-XXX
2007 ABS PLUS dci
|
|
RSV |
![]()
|
![]() Infatuat decadent Group: Members Posts: 478 Joined: 26 March 08 ![]() |
QUOTE(Christiansen @ 6 Apr 2008, 09:27) Am o gramada de exemple de succes in jurul meu ... Toti cunoscutii mei sunt multumiti de Logan, chiar am niste poze in care arata fain Golan-ul in Apii austrieci ![]() Asta m-a convins sa-mi iau si eu, iar dupa 11.000 facuti din octombrie 2007 ... totul e super ok ... Slava Domnului! Cat despre astia cu greva ... nu cred ca vor afecta calitatea masinilor ... apropos ... nu prea sunt de acord cu revendicarile lor ![]() nici eu cu tine |
--------------------
Logan 2011
---------------
------------- In God we trust, but other people pay cash !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 17:01 |