DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Documentar Dacia, idei

DiMaggio
post 24 Jan 2008, 21:29
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Sunt sigur ca multi dintre voi au vazut acest clip:

Ei bine, e doar o parte din un documentar despre Dacia si Romania care este in acest moment in lucru. Regizorul Javier Soto, colaboreaza cu mai multi actori printre care si actori romani pentru realizarea acestui film.

Documentarul e produs de thethinklab, http://www.thethinklab.com/

"The Thinklab is a film production company and digital services shop based in Madrid and New York. The Thinklab produces quality content for global audiences, specializing mostly on documentary films, advertising and post-production. The Thinklab has broadcast its award winning films on many global channels. Its latest film, Radiophobia, a film on the Chernobyl's Disaster was broadcast on National Geographic Channel, TVE (Spain), History Channel, Aljazeera, DR2, MTV3, 1+1, Planete, TVR (Romania), Taiwan, New Zealand, Latin America, etc. The Thinklab is currently producing several documentary films in Europe and the US."

Va garantez ca documentarul in sine va fi mult mai interesant decat acest pilot si se va difuza in mai multe tari, printre care televiziuni importante din Spania, Olanda si Romania.

In acest moment este nevoie de o intamplare, o poveste care sa aiba elemente de drama si umor. Ceva de tip road-movie sau despre un Roman care calatoreste in afara tarii cu Dacia lui. E nevoie de ceva care sa arate latura imigrantilor Romani strainilor. (dat fiind ca documentarul, dupa cum am specificat mai sus va fi difuzat in principal peste hotare).

Va rog sa luati in considerare serios propunerea aici mentionata, si sa veniti cu ideile si povestile voastre. Din pacate e o treaba pe care o sa o faceti moca, filmul are suportul unor institutii din Spania si Romania, dar bugetul este oricum prea mic.

Va asigur insa ca toate propunerile voastre vor fi trimise mai departe lui Javier Soto, iar daca propunerea va fi selectata, o sa va vedeti numele la sfastitul documentarului, la sectiunea credite.

Deciziile nu depind de mine, dar e posibil sa aveti parte de o compensatie mai mare decat la sectiunea credite, eventual o reconstruire sau un interviu.

Va rog luati propunerea in serios.

Astept povestile si intamplarile voastre aici pe forum, sau pe adresa de mail alexander_upg@yahoo.com

This post has been edited by DiMaggio: 24 Jan 2008, 21:40

--------------------
Renault Megane RS 2012
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
IRONICK
post 25 Jan 2008, 09:24
Post #2

-

From: Romania

Poate sunt eu mai insensibil, dar mie mi s-a umplut curul de lacrimi.

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
DiMaggio
post 25 Jan 2008, 22:54
Post #3

Membru autentic

Ma bucur pentru tine, dar nu asta era ideea topic-ului, te rog sa te abtii de la off-topic.

Astept in continuare ideile, intamplarile si povestile voastre!

--------------------
Renault Megane RS 2012
+
han_1.6 mpi
post 25 Jan 2008, 23:01
Post #4

Membru autentic

From: bucuresti

...si ce ne iese la afacerea asta ?

tovarase: lucrurile costa bani pe lumea asta. deci moca ... mocca parca se scrie si este un fel de cafea instant...si aia costa vreo cativa lei. presupun ca se face un contract sau ceva de genul asta cand eu iti ofer o idee . ca de concursuri.....parca se faceau in scoli. fara suparare dar mi se pare ciudata treaba asta cu moca.

eu stiu ca ideile sunt foarte bine platite si acel suport al institutiilor de care vorbesti se chiama finantare de proiect...

This post has been edited by han_1.6 mpi: 25 Jan 2008, 23:07

--------------------
dacia,ford, logan,mondeo - B-00-000
protejati biciclistii in trafic!
+
StefanT
post 25 Jan 2008, 23:06
Post #5

STF - Special Tactical Force

Scrie in primul post ce "iese" la afacerea asta. Dar cred ca afacerea are ca target alte persoane decat cele care cauta in asta satisfactii financiare aceleasi cu ale lui Bruce Willis din "Die Hard" si nici macar persoanelor care plang pe fund, cum ar fi stimabilul domn si greu de impresionat, DOMNUUUUUUUUUUUUUUUUUULLLL IRONIIIIIIIIIICK

--------------------
Suzuki GSX-1300-R 2008 - B'100'HAY
Fan Reno 53379
+
han_1.6 mpi
post 25 Jan 2008, 23:11
Post #6

Membru autentic

stefane, sincer sa fiu mi-esti simpatic de aici de pe forum. ce naiba ? tu crezi in prietenie sincera si iubire ? satisfactie financiara trebuie sa cautam pentru ca asta ne satisface simturile pamantesti in care se ingroapa sufletul . deci bani. eu m-am saturat sa ii vad pe unii cum fac parale pe seama altora.

edit: clipul il stiu si mi se pare foarte fain. poate putin patetic dar intr-un sens elegant al cuvantului.

This post has been edited by han_1.6 mpi: 25 Jan 2008, 23:13

--------------------
+
DiMaggio
post 25 Jan 2008, 23:15
Post #7

Membru autentic

Multumesc StefanT, asta era idea.

Documentarul o sa iasa oricum, cu sau fara ideile astea extra pe care le cautam acum. Pur si simplu sunt idei geniale, intamplari neobisnuite la care nimeni nu s-a gandit si acestea pot aparea din partea oricui forumist. In orice caz sunt si alte satisfactii decat cele materiale.

Eu unul daca mi-as vedea numele mentionat sau as aparea intr-un documentar pe National Geographic Channel cu siguranta as fi foarte mandru.

Le: Eu unul nu castig nimic material pentru ca argumentez aici pe forum, pur si simplu o fac din solidaritate si pentru ca omul m-a rugat.

han_1.6 mpi, ca un sfat personal, daca imi permiti, daca esti obsedat sa faci bani nu ii vei face niciodata! Trebuie sa ai alta abordare. Si asta se face prin munca.

This post has been edited by DiMaggio: 25 Jan 2008, 23:20

--------------------
Renault Megane RS 2012
+
han_1.6 mpi
post 25 Jan 2008, 23:21
Post #8

Membru autentic

eu m-am saturat de mandrie. sa zicem ca stau prin zona asta a filmelor...nu chiar de amatori. vreau si eu un bmw de exemplu. capisci ?

legat de film. tot ce imi doresc este sa vad romania promovata ca imagine in afara granitelor ca m-am saturat sa aud doar de rau. bafta dimagio ! .... si cred ca ideile nu le vei gasi aici. poate faci o masa rotunda sau ceva de genul asta.

de fapt un regizor gaseste idei in masura in care este dispus sa le accepte sau mai bien spus ar trebui sa fi foarte atent in jurul tau ca daca traiesti in romania ( vad in avatar o alta adresa de asta spun daca ) gasesti cu nemiluita idei....totul este sa fi atent.

edit: bani faci prin munca... radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif
mai frate: eu nu ma refer la salariu excl.gif

si stai tu calm ca nu am obsesii. nici macar legate de bani. insa intr-un proiect finantat se pune altfel problema. ia mergi matale pe la unatc si baga o tema pentru studenti cu treaba asta.

This post has been edited by han_1.6 mpi: 25 Jan 2008, 23:29

--------------------
+
han_1.6 mpi
post 31 Jan 2008, 18:32
Post #9

Membru autentic

Ceva noutati ?

--------------------
+
DiMaggio
post 31 Jan 2008, 23:33
Post #10

Membru autentic

Nici o noutate. Nimeni nu a luat topicul in serios si nu am primit nici un mail.

--------------------
Renault Megane RS 2012
+
Adrian_pt
post 1 Feb 2008, 18:10
Post #11

Membru autentic

A fost un articol in un ziar recent cu un mos care avea 10 Dacii 1100 inainte de revolutie, facea fel de fel de smecherii, spre exemplu evita faza cu numere cu si fara sot. Am vazut un scan pe undeva, o sa il caut.

--------------------
Dacia 1310 1984

http://volganeagra.blogspot.com
+
Cristi T
post 1 Feb 2008, 20:37
Post #12

Membru

From: Timisoara

Ca idee, in legatura cu documentarul,mi-ar face placere ca acesta sa fie facut ca un road movie,sa zicem despre o familie obisnuita,comuna,cu 3 sau 4 membrii,din perioada comunista si facut cumva documentarul ...nu stiu,autoturismul Dacia 1300(eu la acest model ma gandesc)sa fie prezentat ca facand parte din famile,ca un membru din familie,pt ca asa era considerata o masina in acea perioada...si inca ceva,pe fondul muzical sa fie melodii cu Stela Enache tongue.gif ...cam asa vad eu treaba

This post has been edited by Cristi T: 1 Feb 2008, 20:38

--------------------
Dacia 1300 berlina din '75;Subaru WRX STI 2004 - B-24-FAQ
+
DiMaggio
post 1 Feb 2008, 20:56
Post #13

Membru autentic

Multumesc Adrian_pt si Cristi T

Amandoua ideile sunt bune, o sa le forwadez mai departe. In legatura cu articolul din ziar, povestea e foarte interesanta, as fi curios sa citesc articolul.

In legatura cu documentarul, am inteles ca e aproape terminat, mai lipsesc cateva cadre, e vorba o pevestioara.

Repet ce am spus mai sus, regizorul e om serios si si orice ajutor va fi recompensat cel putin cu publicare numelui la sectiunea credite. (daca se doreste).

O sa traduc si forwardez ideile mai departe.

Mersi!

--------------------
Renault Megane RS 2012
+
han_1.6 mpi
post 10 Feb 2008, 21:23
Post #14

Membru autentic

am vazut acum 2 zile in paris un renault 12. o mare placere pentreu mine. ohmy.gif

--------------------
+
han_1.6 mpi
post 3 Apr 2008, 23:53
Post #15

Membru autentic

ce mai faci di magio ? merge treaba cu clipul ?

--------------------
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 23rd May 2025 - 18:34
Forum Renault