Modul comanda geamuri si portbagaj, Discutii, pareri, propuneri...
![]() ![]() ![]() |
Modul comanda geamuri si portbagaj, Discutii, pareri, propuneri...
nh1980ro |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
|
||
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|||
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
proiectul este ales deja iar daca mai fac unu` pentru comisie trebuie sa`l las functional, deci trebuie sa fac si o masina mica cu geamuri mici electrice, cu portbagaj mic, cu maneta de semnalizare, etc etc, deci mai bine nu
![]() cat despre osim...hai sa fim seriosi. nu stiu exact cat costa dar ma gandesc ca o gramada. si cum anume il inregistrez? o chestie care face la dacie aceleasi functii care se gasesc pe multe alte masini (deci inventat deja)? ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Nu e atat de greu (si nici scump).
Si daca modului tau are cel putin o chestie diferita de altele, e suficient ca sa-l poti inregistra. In plus e un produs care nu exista pe multe masini, dar poate fi montat. Eu ti-am dat un sfat, de restul tre sa te ocupi singur. Fara putina transpiratie e greu sa obtii ceva.. ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 07:43 |