Prezentati solenzele voastre, poze;imbunatairi;costuri;Tuning
![]() ![]() ![]() |
Prezentati solenzele voastre, poze;imbunatairi;costuri;Tuning
alex_DNK |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.795 Joined: 9 May 08 From: Slobozia ![]() |
|
||
--------------------
skoda
octavia
2009
- 87 dnk
|
|||
NYCKO22 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 10 May 08 From: bacau ![]() |
chiar si cu autocolant tot a iesit subtil bravo ! o treaba buna ! parerea mea
![]() |
--------------------
dacia
solenza clima
2004
- bc-79-lex virusat de masini !!!
|
|
alex_DNK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.795 Joined: 9 May 08 From: Slobozia ![]() |
mc nicko...daca am retinut eu bn..nu de mult timp ti-ai luat si u o solenza. succes in tot ceea ce-ti propui sa realizezi si fara evenimente neplacute.
This post has been edited by alex_DNK: 14 May 2008, 21:13 |
--------------------
skoda
octavia
2009
- 87 dnk
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(alex_DNK @ 14 May 2008, 19:46) mai multe poze cu masinutza mea..KIM e nr vechiului proprietar. in egatura cu postarea dupa you tube...o GRESEALA 1 - vezi ca ramai fara talon pentru liniuta aia din numarul de inmatriculare ! 2. autocolantul ala peste far arata mai oribil decat al meu ![]() 3. "lumina" trece daca TREBUIE sa treaca si faptul ca trece ar trebui sa te faca sa te gandesti ca tu scazi din acea parte a luminii care ar trebui sa lumineze ceva , deci faci autocolantul mai putin lat , sub un unghi mai mic coborat si nu mai "forteaza" lumina prin el . Stii si tu sper ca la faza scurta , adica ce pe care o folosesti de obicei ( sper) , partea de sus este luminata , adica cea pe care o obturizezi tu cu colant , iar la faza lunga este luminata partea de jos a farului mai mult . Intr-adevar , poate ca iei doar 3-4 % din lumina , dar oare de ce sa iei cand poti sa nu iei si sa ai si puterea normala a lor ? |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
AleXuTzU_Tau |
![]()
|
![]() ReCharGe Group: Members Posts: 321 Joined: 18 January 08 From: HoNoLuLu ![]() |
cine stie de unde pot lua si eu un abtipild dinacela cu daciaclub.ro???....de se pune pe luneta.....
|
--------------------
Monster TrucK
Solenza Clima
2222
- B-03-FGO Ma Dau In Barci Si Tu Nu Vezi Asta
|
|
TBonu |
![]()
|
![]() membru modificat Group: Members Posts: 537 Joined: 2 May 07 From: Pitesti sau Bucuresti ? ![]() |
Hai sa raspund pe rand la toti:
alex_DNK: Vad ca ti-a plesnit kitu de pe grila fata poate treci pe la mine sa ti-o fac cu fibra. Boris08: Hai ca ma duc sambata in pitesti si ma uit si de bandouri. NYCKO22: nu e tbanu ca nu sunt manelist. Poze cu filtru le gasesti pe pagina 3 postu 81. This post has been edited by TBonu: 15 May 2008, 09:27 |
--------------------
dacia
solenza
2004/custom Turism la cele mai mici preturi: [URL=http://www.sejurtravelghid.ro]SejurTravelGhid[/URL]
|
|
NYCKO22 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 10 May 08 From: bacau ![]() |
scz eram obosit !!tbonu (de masa)
![]() |
--------------------
dacia
solenza clima
2004
|
|
Boris08 |
![]()
|
![]() Supraponderal sunt,dar nu-mi plac masinile mari :)) Group: Members Posts: 474 Joined: 9 May 08 From: Bucuresti ![]() |
Ms mult .Astept un raspuns pozitiv
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
clauditu2002 |
![]()
|
![]() claudiu Group: Members Posts: 166 Joined: 1 October 07 ![]() |
alex_dnk....super masina ta. parerea mea e sa o lasi asa. nu te mai complica sa vopsesti capota ca e frumoasa si asa
|
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- CT 33 CLD
|
|
alex_DNK |
![]()
|
mc clauditu..jantele tale sunt super.
|
--------------------
skoda
octavia
2009
- 87 dnk
|
|
alex_DNK |
![]()
|
ce parere aveti de asta?...
Attached thumbnail(s) O5TplL364948_02.jpg ( Size: 73.56k ) Number of downloads: 3322 |
--------------------
skoda
octavia
2009
- 87 dnk
|
|
NYCKO22 |
![]()
|
d n k sa stii ca ultima varianta postata cred ca ar fi cea mai potrivita dar ai grija la vopsire ! bafta
![]() |
--------------------
dacia
solenza clima
2004
|
|
alex_DNK |
![]()
|
nicko..eu ma gandeam sa o fac cu autocolant..nu sa o vopsesc
|
--------------------
skoda
octavia
2009
- 87 dnk
|
|
NYCKO22 |
![]()
|
poi am vz ca vrei sa o dai asa ca nu te mai obosi sa o mai modifici !!! sau ma insel?
17 May 2008, 20:43: ia zii cum ai facut cu fustele alea de sub spoiler fata ? se potrivesc de supernova? sau ce ce tip de masina ai pus ca eu nu am gasit !!! ![]() This post has been edited by NYCKO22: 17 May 2008, 19:43 |
--------------------
dacia
solenza clima
2004
|
|
alex_DNK |
![]()
|
la ce fuste te referi?
|
--------------------
skoda
octavia
2009
- 87 dnk
|
|
NYCKO22 |
![]()
|
prelungirile barei fata
|
--------------------
dacia
solenza clima
2004
|
|
alex_DNK |
![]()
|
l-am gasit undeva la un magazin din slobozia (ialomita). de nova nu stiu daca se potrivesc
|
--------------------
skoda
octavia
2009
- 87 dnk
|
|
Boris08 |
![]()
|
![]() Supraponderal sunt,dar nu-mi plac masinile mari :)) Group: Members Posts: 474 Joined: 9 May 08 From: Bucuresti ![]() |
Alex arata bine ultima varianta dar sincer eu sunt de parere ca nu va rezista mult ca e ingusta dunguta aia.....tu nu crezi???
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
alex_DNK |
![]()
|
nu stiu ce sa zic...da merita sa incerc
|
--------------------
skoda
octavia
2009
- 87 dnk
|
|
mark`` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
Merg jante pe 15" montate pe Solenza? Daca da ce talon se poate pune la gume?
|
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
NYCKO22 |
![]()
|
care a vazut sau a auzit ca ar fi de vanzare si mai ales unde husa de capota de solenza ? astept raspuns . ola
![]() |
--------------------
dacia
solenza clima
2004
|
|
catalin06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 357 Joined: 15 March 07 From: Arges ![]() |
Mark : merg si jante pe 15" pe Solenza cu anvelope 195/45 R 15 . Ar merge si anvelope 185/50 R 15 dar nu stiu daca exista anvelopa cu aceste dimensiuni . Am vazut anvelope 185/55 R15 dar acestea maresc diametrul rotii .
|
--------------------
Renault
Megane III
2010
- AG 66 -_-
|
|
AleXuTzU_Tau |
![]()
|
![]() ReCharGe Group: Members Posts: 321 Joined: 18 January 08 From: HoNoLuLu ![]() |
catalin in talon la u marimile jantelor sunt 13 si 14...daca vrei sa iti pui de 15 treaba ta
![]() |
--------------------
Monster TrucK
Solenza Clima
2222
- B-03-FGO Ma Dau In Barci Si Tu Nu Vezi Asta
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Pentru jante de 15 trebuiesc facute cam multicele modificari , apoi cu RAR-ul NU te vei intelege in veci . Pune de 14 maxim , daca tii neaparat cu cauciucuri mai late gen 185/60/14 DACA vrei .
Trebuie sa pui cauciucuri de inaltime f mica , gen 50 / 55 ca sa nu-ti atinga la contra-aripi si este posibil sa ai nevoie si de distantiere daca jantele nu le gasesti cu J corespunzator . Apar probleme mai mari la gropi , santuri , borduri in sensul ca ai sansa sa-ti omori cauciucurile si marginile jantelor mult mai repede decat daca ai avea de 14 . alex_DNK - autocolantul pe capota doar ca doua dungi subtiri nu stiu cat de mult iti vor rezista ... dar autocolant pe marsca fata nu ai cum sa pui sa stea perfect fixat si mulat , asa ca ceva tot va trebui sa vopsesti . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
sharkky |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.207 Joined: 11 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia / Ford
Solenza / Mondeo
2004 Clima / 2006 Ghia X, 2.0 Tdci
- B XX XXX
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
si nu este transparenta nu ?
![]() |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
sharkky |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.207 Joined: 11 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Ba da ... Chair este foarte transparenta si se pune pana aproape de jumatatea capotei ...
|
--------------------
Dacia / Ford
Solenza / Mondeo
2004 Clima / 2006 Ghia X, 2.0 Tdci
- B XX XXX
|
|
alex_DNK |
![]()
|
masca radiatorului o am vopsita. nu aveam cum sa o imbrac in autocolant...cat despre dungi, eu am sa incerc cu autocolant ( incercarea moarte nu are
![]() |
--------------------
skoda
octavia
2009
- 87 dnk
|
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
Salutare tuturor!
O Solenza 2005 la inceput de drum, cu AC, radiocasetofon si... ce o mai fi cand mai fac rost de bani. Acum inca ma bucur ca am luat-o ![]() Attached thumbnail(s) masinutele__8_.jpg ( Size: 124.88k ) Number of downloads: 2080 masinutele__10_.jpg ( Size: 124.36k ) Number of downloads: 1933 |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
Boris08 |
![]()
|
S-o stapanesti sanatos andri, si fara evenimente....
Mai baieti am vazut azi o SOLENZA...............supertare...........era jumatate portocalie si jumatate neagra dar era frumoasa rau ,mi-a parut asa de rau ca nu aveam baterie la tel sa-i fac poze........era super.......Bucurestenii poate ati avut ocazia s-o vedeti, aveaniste spoilere cu un tunning foarte frumos ......Bravo detinatorului ..tot respectul din partea mea....nu puteti sa va dati seama cat m-am ofticat ca nu aqm avut baterie sa v-o arat si voua...... |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Potrivit REGULAMENTULUI:
p ) Mesajele ce contin oferte comerciale, permanente sau ocazionale, ale persoanelor juridice sau fizice pot fi postate doar in sectiunile Bursa sau Anunturi, cu respectarea suplimentara a Regulamentelor specifice pentru respectivele sectiuni. SANCTIUNI: H) In cazul incalcarii punctului 2p, moderatorii vor sterge imediat mesajul respectiv si il vor avertiza public sau privat pe utilizatorul in cauza. La a doua abatere, se va bloca definitiv accesul la forum pentru persoana incriminata. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 13:17 |