Prezentati solenzele voastre, poze;imbunatairi;costuri;Tuning
![]() ![]() ![]() |
Prezentati solenzele voastre, poze;imbunatairi;costuri;Tuning
shake |
![]()
|
||
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
|
||
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|||
Eugen B I G |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 18 January 10 ![]() |
E nu chiar cu pompa dupa mine
Noroc cu zapada asta ca nu prea am iesit cu ia am facut economie:))) ia cam 10% |
--------------------
Dacia Solenza
Confort
2005
- IF 81 B I G
|
|
andreiy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 February 09 From: Pitesti ![]() |
Poate pui si tu cateva poze cu motorul de pe masina ta(unele mai concludente),dar nu poza din anuntul de pe 4tuning ca acolo se vede clar ca motorul acela(care spui tu ca e si turbo) nu e montat pe masina ta.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Imi place stilul tau, tunezi si apartamente?
|
|
ionelpopa83 |
![]()
|
![]() dea Group: Members Posts: 237 Joined: 1 May 06 ![]() |
QUOTE(andreiy @ 31 Jan 2010, 14:51) Poate pui si tu cateva poze cu motorul de pe masina ta(unele mai concludente),dar nu poza din anuntul de pe 4tuning ca acolo se vede clar ca motorul acela(care spui tu ca e si turbo) nu e montat pe masina ta. - si eu sunt curios sa vad niste poze cu acel motor montat pe masina , avand in vedere faptul ca din poza de pe 4tuning nu pare a fi un motor in 16V asa cum scrie in anunt http://dacia.anunturi-auto.4tuning.ro/anun...96767.html#poze Attached thumbnail(s) motor.JPG ( Size: 112.65k ) Number of downloads: 1126 |
--------------------
dacia
solenza
2005 confort
- dea
|
|
Vladd |
![]()
|
![]() Membru Banatean Group: Members Posts: 1.453 Joined: 19 May 09 From: Resita, Caras-Severin ![]() |
E pe solenza, numai ca a vopsit exteriorul la masina cu alt albastru !
|
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
Motorul din poza nu e montat pe Solenza... Compartimentul motor e putin diferit... Hai ca m-ai facut curios, ai pus tu intradevar motorul ala pe masina sau vinzi gogosi pudrate la copii creduli? Nu de alta dar mai era unu care se lauda cu 1,8 16v pe SN si a plecat cu coada intre picioare... Un set de jante, arcuri taiate si haion revopsit si "curatat" nu inseamna ca ai trecut la un nivel f sus, nu e altceva decat o Solenza diferita... App, jantele de care vb sunt 11 mil... daca te duci cu banii in mana eu zic ca le iei mai ieftine... Nu banii investiti dau valoare unei masini! Hai cu pozele alea sa vada toata lumea ce monstru ai tu sub capota!
|
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
anecula_08 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Urmarile unei gropi nenorocite din Bucuresti combinata cu polei
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Europa cu AC - 1.4 MPI / Renault Laguna 2
Facelift - 1.6 16v / Dacia Logan Stepway - 1.0 TCE
|
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
Ai omis cauciucurile de vara...
![]() |
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
anecula_08 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Aia e roata de rezerva din poza. Din groapa aia mi s-a indoit buza jantei si s-a desumflat roata dreapta spate pe loc, din cauza aia a derapat. Si cu poleiu de pe jos....
This post has been edited by anecula_08: 1 Feb 2010, 14:54 |
--------------------
Dacia Solenza
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
uratt
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Pai aripa spate cum se schimba? Se taie si se sudeaza alta in loc, nu? In cazul asta eu zic sa o repari si sa o mariti pana nu o mananca rugina....
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Bogyciu |
![]()
|
My bad...
Mare grija cu reparatia, ai grija ca la final haoinul sa pice exact pe aripa si spatiile dintre usa-aripa, haion-aripa si stop-haion sa fie identice cu cele originale. Nu e grava avaria, dar e greu sa gasasti meseriasi cu chef de munca... Spor! |
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Io taie de la imbinarea suduri de sus daca ai meseriasi o scoti foarte frumos , vezi ce service alegi ... ca te poti trezi cu modificari la motor si alte tampeni de genul. Usa ti-o scoate la ciocaneala .
Ca sa nu rugineasca trebuie protejata dupa sudura vezi ce si cum oricum mai ieftin de 10 milioane nu cred ca iesi ... vopsea cuptor mana de lucru. |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
anecula_08 |
![]()
|
Am vorbit cu tinichigiul la care si-a reparat Boris masina si a ramas sa o vada. Usa o schimb, nu o mai indrept.
P.S. Multumiri lui Boris si lui Banu |
--------------------
Dacia Solenza
|
|
sharkky |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.207 Joined: 11 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Chiar imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat.
Am apucat sa-ti vad masina acum 2 saptamani, la Carol si mi-a placut foarte mult; foarte bine ingrjita, tzipla as putea spune ... Dupa ce o vopsesti cred ca va avea nevoie de un polish ... Sa nu uiti sa deconectezi sistemul audio cat va sta masina in service ... |
--------------------
Dacia / Ford
Solenza / Mondeo
2004 Clima / 2006 Ghia X, 2.0 Tdci
- B XX XXX
|
|
anecula_08 |
![]()
|
Sistemul audio l-am dat jos pana o repar
![]() |
--------------------
Dacia Solenza
|
|
ali_mga |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 30 January 10 From: ploiesti ![]() |
am si eu o solenza si nu stiu cum sa postez poze...cine ma ajuta si pe mine...va rog frumos !!
![]() |
--------------------
dacia
solenza 1.4 mpi
2005 europa
- ph 27 mga
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
dupa ce apesi butonul "add reply" si ti-a aparut fereasta unde introduci textul, un pic mai in josul paginii, sub acele smiley face-uri ai o sectiune numita atasamente si chiar in dreptul casetei pentru text un buton "browse".
apesi acest buton si iti apare o fereastra, prin care poti rasfoii prin pozele din pc-ul tau. o selectezi pe cea pe care o vrei si dai "open". fereastra va disparea si inaintea butonului browse va aparea calea spre aceasta poza, de exemplu: D:\Poze\Poze masina\solenza1.jpg. ca poza sa fie atasata in mesaj dupa ce ai selectat-o prin butonul browse, si ti-a aparut calea, dai click pe "adauga acest atasament". daca ai mai multe poze repeti procedeul pentru fiecare in parte. la sfarsit apesi "adauga raspuns". bafta! |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
ali_mga |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 30 January 10 From: ploiesti ![]() |
mersi frumos:)
2 Feb 2010, 17:55: astea sunt pozele;ce parere aveti? 2 Feb 2010, 18:00: scuze mai am de invatat. This post has been edited by ali_mga: 2 Feb 2010, 18:00 Attached thumbnail(s) gfjmdkmfguk.JPG ( Size: 72.58k ) Number of downloads: 914 Picture_2355.jpg ( Size: 97.6k ) Number of downloads: 565 Picture_2357.jpg ( Size: 94.44k ) Number of downloads: 582 Picture_2359.jpg ( Size: 90.86k ) Number of downloads: 562 Picture_2364.jpg ( Size: 83.5k ) Number of downloads: 511 Picture_2368.jpg ( Size: 80.78k ) Number of downloads: 440 Picture_2375.jpg ( Size: 86.69k ) Number of downloads: 257 Picture_2376.jpg ( Size: 71.17k ) Number of downloads: 240 Picture_2377.jpg ( Size: 100.02k ) Number of downloads: 385 Picture_2393.jpg ( Size: 96.65k ) Number of downloads: 495 poza1.JPG ( Size: 44.9k ) Number of downloads: 429 |
--------------------
dacia
solenza 1.4 mpi
2005 europa
- ph 27 mga
|
|
g0dz3uS |
![]()
|
![]() God Dj Group: Members Posts: 220 Joined: 1 April 08 From: Calarasi-Bucuresti ![]() |
Frumoasa masina ali_mga,sa o stapanesti sanatos....fara incidente...imi plac jantele
![]() |
--------------------
Dacia / Opel
Solenza 1.4 MPI / Astra H 1.4-16v
2003 / 2005
- CL-01-TIP Foarte multe idei,prea putini bani pentru ele !!
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Are flacari pe portiera, sa moara cicalaca.
![]() Imi pare rau ca ai pocit-o-n halul asta, pentru ca e o masina ingrijita. Daca-i scoteai toate parapliciurile alea era chiar frumoasa. This post has been edited by Victoras2001: 2 Feb 2010, 19:19 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
nenestean |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 22 October 08 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
super jante
![]() |
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
- MM 05 VFP Pe drumul cel bun !!
|
|
Valy90 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 440 Joined: 3 January 09 From: Giurgiu ![]() |
Intr-adevar sunt frumoase jantele....masina e prea "incarcata" pt gustul meu, dar fiecare cu cei place.bafta
|
--------------------
Dacia/Opel
Solenza/Astra H
2004/ 1.4 mpi / 2005-1.7 cdti
- GR-xx-WAL
|
|
ali_mga |
![]()
|
Multumesc pt aprecieri si pt critici
|
--------------------
dacia
solenza 1.4 mpi
2005 europa
- ph 27 mga
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
mistooo jantele, dar... cam sorcova, bafta
|
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
Bogyciu |
![]()
|
Jantele sunt frumoase dar si de calitate indoielnica... Stiu pe cineva care a spart irecuperabil o janta identica (tot 14, cu 185/55, dar pe Supernova) intr-o groapa nu tocmai mare, la o viteza sub valoarea legala in oras... In afara de pleoape ai cam aruncat banii aiurea... puteai pune bord cu turometru, vopsi barile in culoarea caroseriei sau niste geamuri electrice...
|
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
gabyu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 697 Joined: 14 March 09 From: Iasi ![]() |
ali frumoasa masina sa o stapanesti sanatos si fara probleme, felicitari cai ingrijita mai ales la motor....ce curatenie e ..dear fi si la mine asa:)), prea incarcata de crom dar gusturile nu se discuta imi plac jantele is criminale is de la KM nu? si semnalizarile laterale dau foarte bine ...is foliate sau vopsite?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Potrivit REGULAMENTULUI:
p ) Mesajele ce contin oferte comerciale, permanente sau ocazionale, ale persoanelor juridice sau fizice pot fi postate doar in sectiunile Bursa sau Anunturi, cu respectarea suplimentara a Regulamentelor specifice pentru respectivele sectiuni. SANCTIUNI: H) In cazul incalcarii punctului 2p, moderatorii vor sterge imediat mesajul respectiv si il vor avertiza public sau privat pe utilizatorul in cauza. La a doua abatere, se va bloca definitiv accesul la forum pentru persoana incriminata. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 04:09 |