Prezentati solenzele voastre, poze;imbunatairi;costuri;Tuning
![]() ![]() ![]() |
Prezentati solenzele voastre, poze;imbunatairi;costuri;Tuning
Brambus |
![]()
|
![]() member Group: Members Posts: 647 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
mark`` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
alex_DNK - de unde ai numerele alea de inmatriculare ca de la politie sigur nu?
Brambus - nu vreau sa te jignesc (achizitia este excelenta) dar pe Solenza cred ca nu are nici un rost, la sunet poate Aktymel - ai cele mai frumoase jante pe care le-am vazut vreodata (montate pe o Solenza) ramsen - mi se pare mie sau ai frane pe disc pe spate? This post has been edited by mark``: 5 Jun 2008, 17:05 |
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
Brambus |
![]()
|
![]() member Group: Members Posts: 647 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Brambus - nu vreau sa te jignesc (achizitia este excelenta) dar pe Solenza cred ca nu are nici un rost, la sunet poate
Mark - Eu cred ca se merita nu se castiga doar sunet ! dar intram iar intr-o discutie lunga si fara rost. Bafta This post has been edited by Brambus: 5 Jun 2008, 17:20 |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
alex_DNK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.795 Joined: 9 May 08 From: Slobozia ![]() |
mark..imi pare rau sa te dezamagesc...numerele chiar de la politie le am. spui asta din cauza linioarei dintre judet si restul nr?..e autocolant
Attached thumbnail(s) 30052008045.jpg ( Size: 307.6k ) Number of downloads: 1555 |
--------------------
skoda
octavia
2009
- 87 dnk
|
|
Sandrin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 5 February 06 From: Constanta ![]() |
ramsen un pret se poate la jante ?
![]() felictari pentru solnitză This post has been edited by Sandrin: 5 Jun 2008, 18:52 |
--------------------
dacia
solenza
2004 Solenza Confort 1.4 MPI '04
|
|
Encica |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 5 June 08 From: Constanta ![]() |
Daca stie cineva....Nu stiu daca atzi vazut acele ceasuri de bord pentru matiz si logan cu plasma...dar sunt Incredibile...pentru masinile pentru care sunt proiectate.M`ar interesa dak se gaseste asha cva si pentru solenza.!
5 Jun 2008, 19:38: Ceea ce vedeti aici este tot ceea ce am eu pe ea...doar ca pozele cu tot ce vedeti montata peste vreo 2-3 saptamani...cand o scot din service dupa o lovitura destul de serioasa!Sper sa intelegeti. Solenza_Encica.jpg ( Size: 50.31k ) Number of downloads: 1655 Clarion_DXZ618R.jpg ( Size: 16.42k ) Number of downloads: 1732 boxe_auto_sistem_infinity_ref6520scs.jpg ( Size: 22.21k ) Number of downloads: 1729 [atta chmentid=1627453577] ![]() Cam asta este ce am pe ea akum...!!! This post has been edited by Encica: 5 Jun 2008, 19:38 Attached thumbnail(s) LAS_6520.jpg ( Size: 7.58k ) Number of downloads: 684 |
--------------------
Renault
Laguna
2001 Autenthique 1.6 16v
- TL-58-AAR It seems they wanna finger print me and gimmie some years.They'll only get one finger while I'm shifting gears .
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
salut. nu am frine pe disc pe spate ci normale pe tamburi,iar pret pe jenti cam in jurul lui 900-1000ron
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
Boris08 |
![]()
|
![]() Supraponderal sunt,dar nu-mi plac masinile mari :)) Group: Members Posts: 474 Joined: 9 May 08 From: Bucuresti ![]() |
[quote=Encica,5 Jun 2008, 19:14]
Daca stie cineva....Nu stiu daca atzi vazut acele ceasuri de bord pentru matiz si logan cu plasma...dar sunt Incredibile...pentru masinile pentru care sunt proiectate.M`ar interesa dak se gaseste asha cva si pentru solenza.! cauta pe 4tuning....parca am vazut acolo |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
|
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
mark`` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
Da mai alex_DNK nu ti-e frica ca te opreste nea politatiul si te intreaba ce-i cu alea pe numere? Ca sti ca n-ai voie sa le aduci modificari?
|
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Encica : ceasurile alea arata bine ziua , dar noaptea de omoara la ochi ! Daca nu sunt proiectate pt Logan ( asta in cazul in care ai bord de Logan ) nu ai ce face cu ele !
Eu as renunta la difuzoarele alea LG ! Orice modificare adusa placutelor de inmatriculare atrage dupa ea ridicarea talonului , amenda si chiar confiscarea placutelor de catre agentul care te-a oprit ! Am vazut zilele trecute un motociclist care facuse din B 88 WAR -> B 33 VAP ... asta prin curatarea numarului in zonele vizate si se vedea clar ca nu putea sa fie de la spalatorie . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Brambus |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
sebastianu |
![]()
|
![]() feel good on weels Group: Members Posts: 591 Joined: 26 April 07 ![]() |
ramsen ... pe manere la usi ce ai ? autocolant?
|
--------------------
dacia
solenza
2003
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
da
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
salutare..
pun niste fotografii cu ex solenza.. modificarile sunt putine: 1. chiptuning (realizat de domnul doc) 2. volan imbracat in piele (realizat de domnul instructor) 3. ceasuri de logan prestige cu computer de bord + maneta aferenta (realizat de domnul free fiber) 4: nuca de logan + husa aferenta de logan 5: alt maner pentru frana de mana + husa aferenta + buton de actionare, de berlina 1310 6: sistem audio alpine, boxe fata (50w)/spate (100w) + mp3 player 7: geamuri electrice cu impuls (ambele) (realizat de domnul mariuscond) 8: alarma.. am uitat ce firma.. 9: led-uri superflux white in torpedo/plafoniera centrala/portbagaj (realizat de domnul free fiber) 10. tips evacuare 11. pedale "sport" mi-a fost draga masina, din aceasta cauza am vrut sa postez 2-3 fotografii cu ea.. cristi This post has been edited by sonycu: 6 Jun 2008, 21:15 Attached thumbnail(s) solenza_01.jpg ( Size: 685.25k ) Number of downloads: 733 solenza_02.jpg ( Size: 649.95k ) Number of downloads: 842 solenza_04.jpg ( Size: 1.34mb ) Number of downloads: 1051 solenza_05.jpg ( Size: 263.46k ) Number of downloads: 1340 solenza_06.jpg ( Size: 241.58k ) Number of downloads: 1122 solenza_07.jpg ( Size: 255.16k ) Number of downloads: 1214 solenza_08.jpg ( Size: 281.62k ) Number of downloads: 1252 solenza_09.jpg ( Size: 252.64k ) Number of downloads: 1240 |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Foarte frumos ... De bun gust.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Si ai vandut-o?
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ex Dacia
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Si ce urmeaza in loc ... ?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
sonycu |
![]() ![]()
|
un sandero, echiparea prestige, 1.6 mpi.. as dori totusi cel de 105 cp.. dar nu stiu cand va fi disponibila versiunea aceasta de motorizare..
+ vopsea metalizata + airbaguri laterala.. fara garantie extinsa.. This post has been edited by sonycu: 6 Jun 2008, 22:07 |
--------------------
Ex Dacia
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
trebuie sa recunosc ca de obicei citesc foarte des acest topic, dar in ultimele zile din cauza pregatirii pt un examen am cam tras chiulul. acum citind ca sa ajung la zi, spre final raman cu gura cascata
![]() ![]() scz de off topic, dar vroiam sa imi "exprim" supriza. era cat pe aci sa iti vezi masina in continuare pe acest forum sonycu, bn asta cumva daca nu a cumparat-o tot un forumist. era super masina, am recunoscut-o dupa poze. pt acest off topic promit ca o sa pun si eu poze cu solenza unchiului meu dupa ce o aducem in stadiu final al micului nostru proiect. mai avem jante, proiectoare, paravanturi si poate geamuri electrice. pana acum am pus maciulie prestige, aparatoare noroi, rcd, huse. |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
@slider2
anuntul suna cunoscut.. sigur.. am reinnoit anuntul de exact 3 ori da.. nu am vandut-o chiar asa de greu.. intr-o luna am incheiat povestea.. am avut doar 3 clienti.. fizici.. ca la telefon multi o cumparau.. si al 3-lea a vazut-o, i-a placut, a dat banu' jos imediat.. si acum mai tin legatura cu el si e foarte multumit de masina.. el fiind din iasi.. nu e un user pe acest forum.. l-am intrebat chiar.. pretul a fost, zic eu, unul super ok.. avand in vedere la ce pret se vindeau celelalte si + faptul ca a mea avea imbunatatiri.. nu era tunata nu.. doar, asa cum bine ai zis, personalizata, dupa gustul meu.. toata stima, cristi |
--------------------
Ex Dacia
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
cristi intr-adevar mi-ar fi placut ca la vremea aia sa o fi cumparat eu, chiar si acum imi face cu ochiul din poze
![]() ![]() ![]() inca o data super masina, pacat ca a trebuit sa o dai. pe o parte e bn ca vine una noua, legat de asta poate ar fi bn sa astepti 1.6 16v la sandero, dar era o solenza frumoasa (mai sunt cateva prezentate pe acest topic, care erau frumusele, dar asta mi-a placut cel mai mult), nu ca altele pe care le-am gasit pe acest site ce urla a vitan, sau altele pe care proprietarii le cred bmw-uri si le tuneaza mai rau ca in nfs. nu zic ca nu merita respect pt efortul lor, dar daca faci ceva, fie si tuning complex, macar fa ca lumea, cu bun gust, daca nu doar limiteaza-te la o personalizare a masinii. ar fi bn ca toti solenzarii sa aiba bunul tau gust cristi. bafta! This post has been edited by slider2: 6 Jun 2008, 22:49 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
@ slider2
iti multumesc foarte mult.. ma flatezi.. sincer.. ![]() sandero o sa imi cumpar, sotia iar e foarte incantata de masina, as dori insa motorizarea de 105 cp.. avand in vedere faptul ca sandero e o idee mai grea decat loganul.. cat despre solenza.. ti-am spus, mai tin legatura cu baiatul caruia i-am vandut-o, si e foarte multumit.. nu zic ba, nu era perfecta.. aveam chiar si o urma de cheie lasata cadou de un binevoitor.. deh.. prostia unora nu cunoaste limite.. dar era super ok.. sotia iar se atasase de masina, chiar a plans cand am vandut-o, m-a luat total prin surprindere.. nu stiam ce sa ii zic.. n-am facut o poza la motor.. sa vezi ce curata o pastram.. era placerea mea.. toti vecinii o laudau.. ehh.. ce a fost a fost.. multa sanatate man.. vezi ce iti cumperi si tu.. bafta cristi This post has been edited by sonycu: 6 Jun 2008, 22:57 |
--------------------
Ex Dacia
|
|
83_MMD |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 7 June 08 ![]() |
salutare.....
![]() aceasta este solentica mea frumoasa.. ![]() sper sa va placa.. This post has been edited by 83_MMD: 7 Jun 2008, 07:11 Attached thumbnail(s) IMG_2602.jpg ( Size: 772.88k ) Number of downloads: 831 IMG_2604.jpg ( Size: 799.92k ) Number of downloads: 945 IMG_2617.jpg ( Size: 687.81k ) Number of downloads: 1246 IMG_2627.jpg ( Size: 634.02k ) Number of downloads: 766 IMG_2629.jpg ( Size: 613.13k ) Number of downloads: 844 IMG_2635.jpg ( Size: 765.79k ) Number of downloads: 889 IMG_2634.jpg ( Size: 538.13k ) Number of downloads: 754 IMG_2634.jpg ( Size: 538.13k ) Number of downloads: 576 |
--------------------
dacia
solenza
2005 < dacia solenza...... masina care "merita mai mult"....... >
|
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
De ce a ipus frigiderul langa in poza?
Ca sa vezi ca a ta e mai frumoasa? ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
ramsen |
![]()
|
salut.83_mmd tie nu iti atinge cauciucurile spate in dreptul aripi cu bara atunci cind pui 3 persoane si prin hopuri.frumoasa masina bravo si tineo tot asa.a mea arata cam asa
7 Jun 2008, 09:08: uite asa este a mea solnitza This post has been edited by ramsen: 7 Jun 2008, 09:08 Attached thumbnail(s) slz1_012.jpg ( Size: 438.22k ) Number of downloads: 631 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
Brambus |
![]()
|
[
pun niste fotografii cu ex solenza.. modificarile sunt putine: 2. volan imbracat in piele (realizat de domnul instructor) sonycu : Super tare volanul , lucrat bine de tot , unde l-ai imbracat poti sa-mi dai detalii? This post has been edited by Brambus: 7 Jun 2008, 09:50 |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
@ brambus
domnul instructor l-a realizat.. el fiind de loc din craiova.. vine in bucuresti cand are cativa clienti carora sa le imbrace volanul.. este un super domn.. cu bun simt si la locul lui.. il recomand cu caldura.. daca doresti iti pot da pe pm nr lui de telefon.. |
--------------------
Ex Dacia
|
|
Brambus |
![]()
|
Normal ! Astept Merci mult! Cat te-a costat lucrarea?
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Potrivit REGULAMENTULUI:
p ) Mesajele ce contin oferte comerciale, permanente sau ocazionale, ale persoanelor juridice sau fizice pot fi postate doar in sectiunile Bursa sau Anunturi, cu respectarea suplimentara a Regulamentelor specifice pentru respectivele sectiuni. SANCTIUNI: H) In cazul incalcarii punctului 2p, moderatorii vor sterge imediat mesajul respectiv si il vor avertiza public sau privat pe utilizatorul in cauza. La a doua abatere, se va bloca definitiv accesul la forum pentru persoana incriminata. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 14:53 |