Prezentati solenzele voastre, poze;imbunatairi;costuri;Tuning
![]() ![]() ![]() |
Prezentati solenzele voastre, poze;imbunatairi;costuri;Tuning
benkenobi |
![]()
|
||
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|||
Brambus |
![]()
|
![]() member Group: Members Posts: 647 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Mai exact a tampoanelor de cauciuc pe care se sprijina capota. Daca rasucesti de ele o sa observi ca se micsoreaza distanta sau se mareste ,depinde ce vrei sa faci.
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
salut.sau poate fi si cuiul de la capota scos prea in afara si tio inchide sus
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
@OT-03-KIS- Frumoasa(cu exceptia steguletelor
![]() Ceea ce nu inteleg,avand in vedere ca esti foarte multumit de ea,de ce ai fi interesat sa o vinzi. |
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
Fantomas |
![]()
|
![]() Nesuferit Group: Members Posts: 186 Joined: 27 February 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Brambus @ 1 Jul 2008, 17:32) Mai exact a tampoanelor de cauciuc pe care se sprijina capota. Daca rasucesti de ele o sa observi ca se micsoreaza distanta sau se mareste ,depinde ce vrei sa faci. SLZ mea e de la sf anului 2003 ... si n`am observat acea diferenta. am un amic care are o SLZ diesel ... si la el am obs acel spatiu ... dar el o are de la sf anului 2004 ( cred ) ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2004
- B 86 ***
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
A mea avea capota stramba, adica intr-o parte era lipita de far si dincolo era departata (si e tot din 2003). Cu un mic reglaj 'la tampoane' s-a rezolvat problema..
![]() Cred ca ala care regla capota in 2003 era putin sasiu.. ![]() This post has been edited by nh1980ro: 1 Jul 2008, 18:20 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Claudiu35 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 24 November 07 From: Constanța ![]() |
Omul a cerut un pret.
Uite un pret: 2000 de euro. De fapt stii tu bine ce masina vinzi dar ai vrea ca lumea sa iti spuna sa o dai cu 5000. Bafta si vezi ca s-au mai prins si altii. |
--------------------
Dacia
Solenza
2005
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
[quote=Brambus,1 Jul 2008, 11:55]
ce intelegi tu prin eleron original ? iar induci oamenii in eroare !! la magazinele dacia e mai scump din cauza adaosului comercial si altele in majoritatea cazurilor eleroanele de la magazinele dacia sunt aceleasi cu cele din targ !! exemplu : sunt 2-3 indivizi in targ care vand piese dacia ORIGINALE cumparate direct de la fabrica dacia din Mioveni ... si le vand cu 100 lei max peste pretul din fabrica ( depinde de piese ) , cu holograma dacia ... cutii sigiliate + garatie ... WOW WOW WOW la dacia la magazin se vad cu 200-300 lei peste pretul din fabrica si daca nu ma crezi draga mariusica ... esti invitatul meu sa te duc frumusel de manutza in targ la respectivii comercianti Va rugam sa`l aplaudam toti pe dragul nostru mariusica ... ca inca odata a vorbit neacoperit !!! [/quote] Se refera la eleronul de pe Scala. Cele din targ sunt diferite, mai degraba sunt pentru SN. [/quote] Bramburica - eu ma refer la eleronul original de pe Scala , cel pe care-l am si eu , NU vb despre alte prostii care pot fi montate artizanal , in targ ! Eu acela il consider original ! Nu ma intereseaza cine si de unde l-a cumparat , eu la acele preturi le-am vazut ! Este problema ta la ce preturi stii tu , eu am spus la cat le-am vazut eu ultima data , deci indusul in oroare si vorba neacoperita poti sa o pastrezi pt tine ! [quote=ramsen,1 Jul 2008, 17:47] salut.sau poate fi si cuiul de la capota scos prea in afara si tio inchide sus [/quote] Daca acel cui este dereglat cum spui tu , atunci acea masina a fost troznita frontal candva . Una este sa fie palsticul de la masca cu lufturi si alta este sa fie tabla de deasupra radiatorului deformata . This post has been edited by marius80_eugen: 2 Jul 2008, 09:40 |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Brambus |
![]()
|
![]() member Group: Members Posts: 647 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Bramburica - eu ma refer la eleronul original de pe Scala , cel pe care-l am si eu , NU vb despre alte prostii care pot fi montate artizanal , in targ ! Eu acela il consider original ! Nu ma intereseaza cine si de unde l-a cumparat , eu la acele preturi le-am vazut ! Este problema ta la ce preturi stii tu , eu am spus la cat le-am vazut eu ultima data , deci indusul in oroare si vorba neacoperita poti sa o pastrezi pt tine !
Mariusica tata, Eu nu am dat nici un pret! Si exact despre cel de pe Scala spune-am si eu ca este cel "original".Arata-mi si mie unde am zis eu ceva de pret! Cred ca ai gresit user-ul! [/quote] This post has been edited by Brambus: 2 Jul 2008, 11:34 |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
[quote=Brambus,2 Jul 2008, 12:15]
Bramburica - eu ma refer la eleronul original de pe Scala , cel pe care-l am si eu , NU vb despre alte prostii care pot fi montate artizanal , in targ ! Eu acela il consider original ! Nu ma intereseaza cine si de unde l-a cumparat , eu la acele preturi le-am vazut ! Este problema ta la ce preturi stii tu , eu am spus la cat le-am vazut eu ultima data , deci indusul in oroare si vorba neacoperita poti sa o pastrezi pt tine ! Mariusica tata, Eu nu am dat nici un pret! Si exact despre cel de pe Scala spune-am si eu ca este cel "original".Arata-mi si mie unde am zis eu ceva de pret! Cred ca ai gresit user-ul! [/quote] [/quote] de ce nu va luati daca va iubiti. ati ajuns la diminutive, dragutilor? ![]() ![]() hai incetati cearta si lasati oamenii sa-si puna pe masini cate si ce modele de eleron vrea fiecare. este targul plin. cine vrea original e scala il gaseste pana la urma. ![]() bag de seama ca nu aveti de lucru pe la servici? ![]() 2 Jul 2008, 12:46: LE- ce ziceti ne vedem diseara la o berica? poate ingropam securile. This post has been edited by benkenobi: 2 Jul 2008, 11:46 |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
OT-03-KIS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 10 March 08 ![]() |
QUOTE(romanvs @ 1 Jul 2008, 18:01) @OT-03-KIS- Frumoasa(cu exceptia steguletelor ![]() Ceea ce nu inteleg,avand in vedere ca esti foarte multumit de ea,de ce ai fi interesat sa o vinzi. Treaba cu steguletele....le-am pus in ziua cand am luat bataie de la olandezi...Suporter si eu ![]() 2 Jul 2008, 17:09: QUOTE(Claudiu35 @ 1 Jul 2008, 19:36) Omul a cerut un pret. Uite un pret: 2000 de euro. De fapt stii tu bine ce masina vinzi dar ai vrea ca lumea sa iti spuna sa o dai cu 5000. Bafta si vezi ca s-au mai prins si altii. Nu prea am inteles mesaju' tau...eu pur si simplu am vrut sa stiu dak am dat bn pe ea (3900 E) si vreau sa stiu dak mi-am luat sau nu tzeapa :| Din punctu' meu de vedere..nu mi-am luat...si voiam sa aflu' de la voi un pret...nu ati inteles...n-re nimk.... This post has been edited by OT-03-KIS: 2 Jul 2008, 17:09 |
--------------------
SLZ
SLZ
scala/2003
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Pentru nr de km pe care-i are, e un pret corect, daca masina a fost intretinuta bine.
Ambreiajul e cel original? |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Brambus @ 1 Jul 2008, 11:55) ce intelegi tu prin eleron original ? iar induci oamenii in eroare !! la magazinele dacia e mai scump din cauza adaosului comercial si altele in majoritatea cazurilor eleroanele de la magazinele dacia sunt aceleasi cu cele din targ !! exemplu : sunt 2-3 indivizi in targ care vand piese dacia ORIGINALE cumparate direct de la fabrica dacia din Mioveni ... si le vand cu 100 lei max peste pretul din fabrica ( depinde de piese ) , cu holograma dacia ... cutii sigiliate + garatie ... WOW WOW WOW la dacia la magazin se vad cu 200-300 lei peste pretul din fabrica si daca nu ma crezi draga mariusica ... esti invitatul meu sa te duc frumusel de manutza in targ la respectivii comercianti Va rugam sa`l aplaudam toti pe dragul nostru mariusica ... ca inca odata a vorbit neacoperit !!! QUOTE(Brambus @ 2 Jul 2008, 11:15) Mariusica tata, Eu nu am dat nici un pret! Si exact despre cel de pe Scala spune-am si eu ca este cel "original".Arata-mi si mie unde am zis eu ceva de pret! Cred ca ai gresit user-ul! Eu asta citesc ... tu asta scrii , deci ce nu iese la socoteala ? OT-03-KIS - pretul difera de mai multe conditii : 1. starea generala a masinii 2. daca a avut sau nu vre-un accident si cat de grav 3. kilometrii si reviziile 4. daca ai schimbat ambreiaj , kit distributie , directie ... 5. zona si tipul de cumparatori vizati 6. imbunatatirile si acesoriile functionabile 7. cat de repede doresti sa o dai . This post has been edited by marius80_eugen: 3 Jul 2008, 10:05 |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Brambus |
![]()
|
Marius, daca te uiti mai atent la mesajul 500 ai sa vezi ca Fantomas a scris cele prezentate de tine mai sus.
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
Eu l-am citit in topicul tau si ti l-am citat ca fiind al tau , asta deoarece NU esti in stare sa dai un citat corect .
Ok , deci impusca-l si tu pe Fantomas cu gloantele de la mine ! Le decontez si apoi dau o bere ! nh1980ro - mie personal mi-e si frica sa mai prezint ceva . Sa nu fiu acuzat ca mint , sa nu inceapa radio-santul cu comentariile la ceva care nu era dat spre comentat , sa nu fiu acuzat ca am copiat pe cineva , sa nu fiu jignit ca sunt taran care asculta manele , sa nu fie masina un "ghici" si muuulte altele . Deci cine se mai risca ? ![]() Brambus - am spus ca nu ai fost in stare sa dai un citat corect , sa apara ca citat si poti sa verifici si postul tau sa vezi cum l-ai dat . De restul ... e treaba ta . This post has been edited by marius80_eugen: 4 Jul 2008, 16:34 |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Voi nu mai prezentati nimic de ceva vreme....
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Brambus |
![]()
|
QUOTE(marius80_eugen @ 4 Jul 2008, 15:59) Eu l-am citit in topicul tau si ti l-am citat ca fiind al tau , asta deoarece NU esti in stare sa dai un citat corect . Ok , deci impusca-l si tu pe Fantomas cu gloantele de la mine ! Le decontez si apoi dau o bere ! nh1980ro - mie personal mi-e si frica sa mai prezint ceva . Sa nu fiu acuzat ca mint , sa nu inceapa radio-santul cu comentariile la ceva care nu era dat spre comentat , sa nu fiu acuzat ca am copiat pe cineva , sa nu fiu jignit ca sunt taran care asculta manele , sa nu fie masina un "ghici" si muuulte altele . Deci cine se mai risca ? ![]() eroare de soft! esti abilitat sa evaluezi TU de ce sunt EU in stare si ce nu. Nu cred! Asa ca abtine-te de la comentarii fara rost. ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
pskint25 |
![]()
|
![]() Membru de ieri pe maine Group: Members Posts: 500 Joined: 15 June 07 From: Aproape ![]() |
s-au terminat de prezentat solenzele?
![]() =)) This post has been edited by pskint25: 8 Jul 2008, 11:19 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala 1.4 MPi... vreau RS
- B81PSK Always ahead!
|
|
bogdann8 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 3 July 08 ![]() |
Iar au degenerat discutiile, de la prezenater masina s-a ajuns la cearta
![]() @Brambus, imi place masina ta. Vreau sa stiu daca politia ar fi de acord cu niste tribaluri negre sau gri. Ca sa le fac trebuie sa strec neaparat pe la RAR?? |
--------------------
Dacia Solenza
Confort 1.4
2004/Confort
- DB-XX-XXX Da'... prea rapid,
Da'... prea furios. Eu merg cu Dacia iar tu pe jos. Da'... prea rapid, Da'... prea furios. Tu ramai prost cand apas pa' NOS. |
|
Brambus |
![]()
|
Nu trebuie sa treci pe la RAR, iar politia nu are ce sa zica atata timp cat nu modifici culoarea mai mult de 40%.
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
bogdann8 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 3 July 08 ![]() |
brambus, nu am avut rabdare sa ma uit. Ai pus si tu poze cu masina?? Daca da, unde?? pagina sau nr. post
|
--------------------
Dacia Solenza
Confort 1.4
2004/Confort
- DB-XX-XXX Da'... prea rapid,
Da'... prea furios. Eu merg cu Dacia iar tu pe jos. Da'... prea rapid, Da'... prea furios. Tu ramai prost cand apas pa' NOS. |
|
Brambus |
![]()
|
cauta mai in urma in topicul asta.nu mai stiu exact ce posturi
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
pricop andrei |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 22 April 08 From: iasi ![]() |
salutare tuturor
Attached thumbnail(s) IMG_1341.JPG ( Size: 690.67k ) Number of downloads: 1153 IMG_1343.JPG ( Size: 594.64k ) Number of downloads: 1307 |
--------------------
dacia solenza
dacia solenza
2004
- is 06 cnr
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
Ce camuflata e pe alb
![]() Se vede oribil pachetul de servetele de acolo ! This post has been edited by marius80_eugen: 17 Jul 2008, 10:18 |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
benkenobi |
![]()
|
|
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
Micul Printz |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 25 March 08 ![]() |
brambus aveai tu un kit cu filtru de aer ca cel din poza....K&N daca nu ma insel nu.......imi zici si mie de unde l-ai luat??am vazut k pe urma ti-ai pus brether sau cum se numeste k parca vazusem o poza in topicu asta dar nu mai stiu pe la ce pagina.......
Attached thumbnail(s) 57_0356_1_.jpg ( Size: 39.76k ) Number of downloads: 1054 |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 MPI 2003
- B 46 TCM
|
|
Brambus |
![]()
|
Kitul de la K&N nu il mai am, dar gasesti pe comanda la tipul din Baia Mare (Andrei).
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
Micul Printz |
![]()
|
este special cu prindere din ce vad eu pentru corpul clapeta nu?
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 MPI 2003
- B 46 TCM
|
|
pskint25 |
![]()
|
![]() Membru de ieri pe maine Group: Members Posts: 500 Joined: 15 June 07 From: Aproape ![]() |
sau intri direct pe k&n.com si iti da colo distrubuitorii locali dupa ce alegi filtrul...e vreo 650 ron.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala 1.4 MPi... vreau RS
- B81PSK Always ahead!
|
|
Micul Printz |
![]()
|
mama,650 ron,pai de banii astia imi fac alceva la masina
![]() <span class='edit'>2 Aug 2008, 10:59:</span> uite ca am uitat sa pun si eu poze cu ``bijuteria mea``cum imi place sa o alint dar nu am facut cu ea nici un foto shooting deocamdata,am doar poze mai altfel.......o sa o spal si io si o s afac o sedinta foto in toata regula dar cu alta ocazie poza 1-in fata blocului poza 2,3,4-roatele poza 4,7,8,9-dupa un off road ocazionalk m-a prins ploaia in padure poza 10-este cand am vopsit tamburii si etlierele sau cum se zice This post has been edited by Micul Printz: 2 Aug 2008, 11:28 Attached thumbnail(s) Nokia_6300_002.jpg ( Size: 206.7k ) Number of downloads: 1111 Nokia_6300_015.jpg ( Size: 252.03k ) Number of downloads: 1136 Nokia_6300_026.jpg ( Size: 265.92k ) Number of downloads: 435 Nokia_6300_035.jpg ( Size: 176.26k ) Number of downloads: 367 Nokia_6300_038.jpg ( Size: 254.57k ) Number of downloads: 434 Nokia_6300_0211.jpg ( Size: 256.71k ) Number of downloads: 407 Nokia_6300_0222.jpg ( Size: 209.84k ) Number of downloads: 398 Nokia_6300_0233.jpg ( Size: 238.12k ) Number of downloads: 387 Nokia_6300_143.jpg ( Size: 270.08k ) Number of downloads: 730 Nokia_6300_016.jpg ( Size: 215.34k ) Number of downloads: 466 |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 MPI 2003
- B 46 TCM
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Potrivit REGULAMENTULUI:
p ) Mesajele ce contin oferte comerciale, permanente sau ocazionale, ale persoanelor juridice sau fizice pot fi postate doar in sectiunile Bursa sau Anunturi, cu respectarea suplimentara a Regulamentelor specifice pentru respectivele sectiuni. SANCTIUNI: H) In cazul incalcarii punctului 2p, moderatorii vor sterge imediat mesajul respectiv si il vor avertiza public sau privat pe utilizatorul in cauza. La a doua abatere, se va bloca definitiv accesul la forum pentru persoana incriminata. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 17:53 |