Prezentati solenzele voastre, poze;imbunatairi;costuri;Tuning
![]() ![]() ![]() |
Prezentati solenzele voastre, poze;imbunatairi;costuri;Tuning
dede_alex_87 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 27 August 08 From: Rm. Vilcea ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|||
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Si ai pus si o siguranta pe circuit nu-i asa? Fiind traseul de fire atat de lung, oricand poate aparea un scurtcircuit si nu stii ce ia foc..
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
dede_alex_87 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 27 August 08 From: Rm. Vilcea ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 7 Sep 2008, 15:14) Si ai pus si o siguranta pe circuit nu-i asa? Fiind traseul de fire atat de lung, oricand poate aparea un scurtcircuit si nu stii ce ia foc.. ![]() eu asa am luat masina, dar din ce am vazut eu pe acolo are si siguranta pusa pe fir, ceea ce e si normal,vreau sa mentionez ca dc deschid masina din cheie, portbagajul ramane inchis. |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
mariandex |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 29 April 08 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(ady134u @ 1 Sep 2008, 10:46) cum ai conectat ledurile alea?ca eu am incercat la bricheta si sa ars unul....ce trebuie sa pun ca sa mearga? led-ul se conecteaza in serie cu un rezistor de aproximativ de 680de ohmi /0,5w la 12 v pentru ca el functioneaza la 4,5v si daca il pui fara rezistor la 12 v se arde , rezistorul are rolul de a limita curentul de strapungere prin jonctiune , aducandu-l la o valoare normala de functionare . Tensiunea de la bornele rezistorului va fi de aproximativ 8 v , care se transforma in energie disipata (adica rezistorul se incinge in timpul functionarii) asa ca trebuie sa pui cate un rezistor in serie la fiecare led , daca pui mai multe led-uri in paralel pe un singur rezistor si nu este destul de mare ca putere (de 3,4,5,10 w) se va arde , asa ca sfatul meu , numai un led pe un rezistor. Asta e cel mai simplu mod de a conecta un led la 12 v ,mai exista si o alta varianta cu un stabilizator de tensiune de 5 v / 2A , 3A dar aceasta varianta e mai scumpa si nu se merita pentru unu sau doua led-uri ,aceasta varianta se merita pentru 20-30 de led-uri ca e mai sigura din punct de vedere al disiparii caldurii , una e sa ai 20-30 de rezistori care se incalzesc si alta e sa ai un stabilizator de tensiune care nu se incalzeste decat foarte putin . Bafta la lucru si ia-ti mai multi rezistori de valori apropiate ca o sa ai nevoie de ei in timpul experimentelor . ![]() This post has been edited by mariandex: 8 Sep 2008, 13:48 |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- b 12 yzu nu te lega la cap daca nu te doare ,
preventiv ia-ti o pastila |
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
bineinteles ca are siguranta.iti ramine portbagajul deschis cind folosesti cheia din cauza ca dupa ce dai in dreapta cheia sa il deschizi dao si in stg asa fac eu dar acum cu alarma asta mil deschid din alarma sau buton
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
brici_85 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 10 July 08 ![]() |
Dupa ceva timp de cand mi-am luat si eu masina, am reusit sa-i fac cateva poze. Cum este normal m-am gandit sa vi le arat si voua (sau cum ar spune rautaciosii sa ma laud).
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004/Confort
- CL 09 BRI
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(brici_85 @ 12 Sep 2008, 20:33) Dupa ceva timp de cand mi-am luat si eu masina, am reusit sa-i fac cateva poze. Cum este normal m-am gandit sa vi le arat si voua (sau cum ar spune rautaciosii sa ma laud). cele mai frumoase poze de pana acum. ![]() daca mai ai mai vrem 12 Sep 2008, 20:38: hai ca nu zicem ca te lauzi This post has been edited by benkenobi: 12 Sep 2008, 19:38 |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
brici_85 |
![]()
|
in sfarsit am reusit si eu sa imi dau seama ca erau prea mari pozele si din motivul asta nu mi le incarca
Deocamdata acestea sunt toate pozele pe care le am, dar promit ca voi reveni si voi posta si alte poze si din interior. Attached thumbnail(s) IMG_2412.JPG ( Size: 352.46k ) Number of downloads: 1073 IMG_2411.JPG ( Size: 305.24k ) Number of downloads: 829 IMG_2413.JPG ( Size: 264.12k ) Number of downloads: 865 IMG_2414.JPG ( Size: 284.04k ) Number of downloads: 841 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004/Confort
- CL 09 BRI
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Brici - imi place numarul tau ... Esti fan Hagi ?
![]() |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Frumoasa masina... rosie ca focu... ca Ferrariu din semnatura mea
![]() Ce becuri ai in far? Ca se vede ceva albastru in far ![]() PS. Imi place cum ai sters numarul in ultima poza ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Este posibil ca aiba Philips Blue Vision sau Power2Night ... altele nu se vad asa .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Sau 'Xenoane' din targ.
![]() Vezi ca daca ai 'Xenoane' din targ de 100W e bine sa-ti pui relee ca o sa arzi blocul de lumini. Preferabil sa pui becuri de 55-60, dar mai scumpe, ca sa nu-ti iei injuraturi constant de la ceilalti soferi. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
|
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
care sirma zici tu.aia de la portbagaj la mine este poate la el nu este
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
brici_85 |
![]()
|
Multumesc pentru aprecieri la adresa masinii.
In ceea ce priveste becurile nu sunt nici Philips Blue Vision, nici Power2Night (in cazul celor din urma nu sunt sigur pentru ca nu mai am ambalajul si cand le-am cumparat nu stiam ca becurile nu stiu care sunt mai bune). Eu le-am luat pentru ca nu le mai suportam pe cele stock, parca zici ca erau doua felinare. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004/Confort
- CL 09 BRI
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
Eu am presupun acesc lucru ca numai acele becuri de marca se vad asa din afara farului , stinse . Am presupus ca , fiind pe acest forum , ai destula curiozitate sa afli ceilalti forumisti ce folosesc si ce se merta sa cumperi pt a avea o lumina buna si puternica .
"Xenoanele" la kg din targ au acei bulbi argintii si restul sticlei albastra . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
brici_85 |
![]()
|
de cand mi-am luat masina mi-am schimbat si becurile la doua zile pentru ca erau prea "chioare" si m-am dus la un magazin auto si am cumparat becurile pe care le am deocamdata montate pe masina.
Azi umbland prin oras am intrat la magazinul de unde le-am luat si am vazut ca se numesc (sau cel putin asa scrie pe ambalajul lor) RacingRFast sau RacingFastR, ceva de genul. Becurile care le am acum sunt exact asa cum ai spus tu sticla albastra si acei bulbi din varf sunt argintii. dar tot pe ambalaj spune ca sunt becuri cu halogen nu xenon. Acum ce pot sa spun, de cand tot intru si citesc aici pe forum, am invatat unele chestii chiar interesante, si fi sigur ca de acum inainte cand vreau sa fac ceva la masina intai sunt pe forum si ma informez. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004/Confort
- CL 09 BRI
|
|
solenza_scala |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 9 June 08 ![]() |
O poza cu ansamblul levier viteze - frana de mana NEMODIFICAT puneti careva va rog mult? Mersi.
This post has been edited by solenza_scala: 14 Sep 2008, 20:19 |
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
alex_DNK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.795 Joined: 9 May 08 From: Slobozia ![]() |
poze noi...lumini albastre scrumiera si plafoniera, leduri in spoiler, vopsit aeratoare etc...si cam atat deocamdata
This post has been edited by alex_DNK: 15 Sep 2008, 18:10 Attached thumbnail(s) 08092008031.jpg ( Size: 345.79k ) Number of downloads: 464 11092008041.jpg ( Size: 411.58k ) Number of downloads: 553 11092008042.jpg ( Size: 285.49k ) Number of downloads: 569 12092008055.jpg ( Size: 181.65k ) Number of downloads: 523 12092008062.jpg ( Size: 330.88k ) Number of downloads: 653 |
--------------------
skoda
octavia
2009
- 87 dnk
|
|
brici_85 |
![]()
|
Ce becuri folosesti pentru luminile de pozitie si cat ai dat pe ele?
Arata chiar foarte bine, fata de cele stok... A, si inca ceva, nu spune nimeni nimic daca sunt schimbate becurile luminilor de pozitie (gen politie, RAR) |
--------------------
Dacia
Solenza
2004/Confort
- CL 09 BRI
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Se pot monta leduri albe care intra perfect in soclul existent.Se scoate doar becul.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
iarta-ma dragul mei alex dar aeratoarele tale sunt prea din topor vopsite. le-ai vazut pe ale lui brambus? alea imi plac cel mai mult si sincer am vazut ca si baietilor care vin la parcul carol la intalniri le cam plac.
sa-i fie de bine. cred ca imi fac si eu la fel arata bestial. poate pune dl brambus niste poze ceva mai relevante sa ne convingem. multumiri anticipate dle. brambus. |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
Brambus |
![]()
|
![]() member Group: Members Posts: 647 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
La solicitarea publicului! Mai exact a celui care le-a facut
![]() Attached thumbnail(s) S4020024.JPG ( Size: 863.71k ) Number of downloads: 725 S4020025.JPG ( Size: 796.88k ) Number of downloads: 524 |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
alex_DNK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.795 Joined: 9 May 08 From: Slobozia ![]() |
becurile sunt philips, blue vision. merci brambus..mi-ai dat o idee grozava. asa am sa le fac si eu
![]() This post has been edited by alex_DNK: 15 Sep 2008, 20:30 |
--------------------
skoda
octavia
2009
- 87 dnk
|
|
Nec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 11 February 08 From: Constanta ![]() |
noi modificari : plafoniera 33 de leduri pe 3 randuri si se vede super bine am pus un rand cu leduri albastre sa dea o tenta de albastru
This post has been edited by Nec: 16 Sep 2008, 01:12 Attached thumbnail(s) DSC01995.JPG ( Size: 325.69k ) Number of downloads: 643 poza_1.JPG ( Size: 774.63k ) Number of downloads: 633 |
--------------------
Solenza
Scala
2003
- CT -- PMR
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
Baga si tu o poza cu plafoniera cu 33 de leduri ca tare sunt curios cum ai reusit sa le inghesui . Apoi , a doua intrebare ar fi oare de ce nu ai ales mai putine leduri , dar de putere mai mare ?
Afisajul de la CB albastru nu te deranjeaza noaptea ? Se vede uniform luminat ? |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
alex_DNK - frumoasa rau solenza ta ! Ai grije cu ledurile albastre la spoiler sa nu iti salte garcea talonul. Ai cam exagerat cu vopsitul ... Ce este mufa aia care pleaca sin RCD si se duce in torpedou ai vreun hard-disk ?
nec - belea rau bordul si sunt si eu curios cu am inghesiut ledurile in plafoniera. Mai vino si tu la intalniri ! Brabus - aeratoarele sunt pur si simplu bestiale felicitari pentru idee si munca depusa ! |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
Mihai San |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 973 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti sau Arges ![]() |
Brambus misto rau aeratoarele de altfel ca si masina ta frumos preparata asa ca are de ce te lauda benkenobi....
16 Sep 2008, 22:01: Alex DNK vopseste grila aia si pleoapele si o sa vezi ce bine o sa i vina asa pare obosita ![]() This post has been edited by Mihai San: 16 Sep 2008, 22:01 |
--------------------
Dacia;
solenza
2005/confort ; vw golf 4 1.6 16v
|
|
nh1980ro |
![]()
|
@alex_DNK Ledurile alea de sub spoiler imi par cam ca alea de la spalatoarele de parbriz de la berlina. Si de ce vrei s-o vinzi?
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
sharkky |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.207 Joined: 11 July 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bolidu @ 16 Sep 2008, 22:43) Asa am facut eu ... Am tras un HDD micutz de 60G ptr player si am rezolvat problema cu mp3-urile ... Cred ca el are un prelungitor pentru stick ... Nu am vazut multe playere sa suporte suport media cu stocare foarte mare ... |
--------------------
Dacia / Ford
Solenza / Mondeo
2004 Clima / 2006 Ghia X, 2.0 Tdci
- B XX XXX
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Potrivit REGULAMENTULUI:
p ) Mesajele ce contin oferte comerciale, permanente sau ocazionale, ale persoanelor juridice sau fizice pot fi postate doar in sectiunile Bursa sau Anunturi, cu respectarea suplimentara a Regulamentelor specifice pentru respectivele sectiuni. SANCTIUNI: H) In cazul incalcarii punctului 2p, moderatorii vor sterge imediat mesajul respectiv si il vor avertiza public sau privat pe utilizatorul in cauza. La a doua abatere, se va bloca definitiv accesul la forum pentru persoana incriminata. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 05:20 |