Ajutor, la frane., Aer sub pedala.
![]() ![]() ![]() |
Ajutor, la frane., Aer sub pedala.
bylexus |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 2 January 09 From: Oradea ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|||
v_razvan_c |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 665 Joined: 11 March 07 ![]() |
Servo` fasaie cand apesi pedala, deci aia ar cam fi nasoala...
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
CandyMan13 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 473 Joined: 1 July 07 From: Roman-Iasi ![]() |
servo...cam dus
![]() |
--------------------
DACIA
1410
1996E
- NT-01-BSZ cea mai buna masina e masina pe care o ai
|
|
Sorin_18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 26 November 07 ![]() |
mei baieti,in cazul asta nu cumva este pompa de vina???stiu ca poate ramane in presiune,nu stiu ce treaba are servo cu asta ,corectati-ma daca gresesc
|
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
bylexus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 2 January 09 From: Oradea ![]() |
Cam cat m-ar costa sa repar toata instalatia de franare?! Placute de frana + tot ce trebe schimbat (fara manopera)?
|
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Informativ: o servofrana e cam 100 lei
Pompa de frana in sine, cam 120 lei (recomandabil de Autonova Satu Mare, ca de uzina nu prea mai gasesti, si oricum tot Autonova o facea) Cilindru de frana (spate)- 1 buc - cam 40-50 lei. De uzina. Nu te incurca cu Asam sau alte tampenii. Placute de frana cam 25-30 lei setul. Purici, tablite de fixare a placutelor inca 5 lei. Un etrier e tot cam 50 de lei. Cablu de frana cam 30 de lei. Dar mai sunt si alte componente - pedala, furtune de frana, discuri, cablu frana, tamburi, repartitor, conducte. Daca le schimbi pe toate, iti ia la bani de dai in balbaiala. Mai degraba du-te maine la un mecanic si zi-i sa*-ti faca diagnoza, sa se uite la pompa si la pistoanele etrierilor - posibil colegul coforumist sa aiba dreptate, pompa sa iti fi ramas infranata rau. Caz in care e posibil chiar ca servofrana sa fie buna- ea fasaie cam la toate Daciile cand se face o frana mai brusca. Nu cunosc sa ramana servofrana in sine blocata si sa atace pompa, introducand presiune in circuit. Dar, mai stii.. |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
v_razvan_c |
![]() ![]()
|
Poate ma luminati si pe mine va rog..
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
ca e mai desfacut nu e nimic, dar apa pe care o absoarbe lichidul din aer multumta faptului ca nu inchizi tu capacul de tot cu siguranta ca va uza mai repede tot sistemul de franare.
|
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
v_razvan_c |
![]()
|
Dupa ce s-a strans de tot, il desurubez putin, nici un sfert de tura
![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
SGM.MYKE |
![]()
|
![]() Membru cu gargauni la cap Group: Members Posts: 584 Joined: 10 August 05 From: Stuttgart ![]() |
|
--------------------
Honda
Integra TypeR
1999_1.8 190CP Stiu putin, dar vreau mai mult.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Pulsor e Scornicesti.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
pulsor scornicesti nu face etriere.
pulsor mot pitesti-da:) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
adica e aceasi firma cu locatii diferite?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
nu aia din pitesti au luat denumirea de pulsor si au mai adaugat''mot''.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
SGM.MYKE |
![]()
|
![]() Membru cu gargauni la cap Group: Members Posts: 584 Joined: 10 August 05 From: Stuttgart ![]() |
Face si Pulsor Scornicesti, la masina cealalta am pus eu. Ambalajul este maron-ul natural al cartonului cu imprimare albastra, la Pulsor Mot este invers, restul albastru si scrisul si desenele maro. Oricum scrie pe ele de care sunt, dar trebuie sa te uiti cu atentie.
|
--------------------
Honda
Integra TypeR
1999_1.8 190CP Stiu putin, dar vreau mai mult.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 01:27 |