Calendar 2005 daciaclub, ce ziceti
![]() ![]() ![]() |
Calendar 2005 daciaclub, ce ziceti
GeorgeB |
![]()
|
||
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|||
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
Daca nu bagati AKI a lui Paul ma supar tare !!!!
|
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Mai eu zic ca conteaza si peisajul nu doar masina. Asa ca discutii fara poze mi se par cam aiurea. Nu contest masinile, dar daca 2 se bat pe aceasi luna din an, peisajul e cam hotarator.
Parerea mea. PS: Poze din NFS Underground se accepta? ![]() This post has been edited by litza: 15 Dec 2004, 11:06 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Cand sa trimit poza. spuneti repede sa spal masina sa o polishez......
![]() |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
puneti poze. eu am pus niste poze dar nu-mi place fundalul la ele
![]() o sa incerc sa fac unele noi. sa fie soare doar ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(asarban @ 14 Dec 2004, 17:07) Eu ma gandeam mai bine la un calendar Daciaclub2005 cu..gagici! Macar sa pot spune: "mai mami...e de la forum..nu era frumos sa-l refuz...de ce sunt 2 exemplare si in masina? pai...poate mai vor si altii...si ala de sub birou? a alunecat mami...." Pai sa fie atunci poze cu masinile si nevestele... Zic io. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Si cine are si nu vreasa o mai vada si in calendar?
![]() |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
GeorgeB |
![]()
|
beeeiiii, doar cu masini sa va fie clar. !!!
fara femei in / pe / peste / sub / deasupra masinilor. doar masini , ok ? |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Cu Mircea Radu in background se poate?
![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
GeorgeB |
![]()
|
daaaaaaaaaaaa , binenteles , si asa avem admiratori
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
mai copilasi. Am inteles fara femei si fara neveste/prietene dar cu mircea radu ce aveti? Nu pe bune acum incep sa va banuiesc ca ati votat cu Bombo..
deci hai sa ramanesm strict la masini. Pna acum sunt asa: masina lui robert ( SGM), a lui geoergeb, zerro, tye, si loganul tunat al lui andrei. |
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Dragi tovarasi,
Uitati tot ceea ce scrie mai sus. Ca un admin dictator ce sunt, imi voi poza masina in 12 ipostaze, voi scoate calendarul, va iau banii pe el si vi-l trimit in 2006, dupa ce il folosesc. Hai, apucati-va de strans banii ! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
eu propun pe coperta masinile dl admin si a dl coadmin hi hi hi ce rau sunt
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
GeorgeB |
![]()
|
da. mai departe
putem aranja o sedinta FOTO in bucuresti la o adica ![]() liviu, se aude ? ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Poate intalnirea de maine o facem "pe lumina". Vine cineva cu aparatul, astialalti cu masinile, bagati poze la greu si alegem dupa aia unele mai fotogenice. Ce ziceti?
![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
Si cei care nu sunt din Bucuresti ce fac?
|
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
GeorgeB |
![]()
|
posteaza direct aici poze.
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
si pana la urma cum ramane? spal masina sau nu?
![]() |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
GeorgeB |
![]()
|
spala masina , fa-i poze, cat mai frumoase, mai artistice samd si posteaza-le aici
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Radduu |
![]()
|
nu am cu ce
![]() |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Pacat de tine baiat tinar ....
Sau te refereai la spalat/pozat ? ![]() Auziti da' albumul ala foto nu "se mai ezista"? Ca erau niste poze prin el! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Radduu |
![]()
|
degeaba ca tot nu erau femei in el
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Degeaba ce ?
Mai exista sau nu ? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Radduu |
![]()
|
nu stiu
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
|
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
GeorgeB |
![]()
|
doar MASINI !
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Albumul foto mai exista sub forma pozelor pe hard.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
|
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 17:55 |