Spalatorie auto cu autoservire, in sectorul 3
![]() ![]() ![]() |
Spalatorie auto cu autoservire, in sectorul 3
razvannn |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 5 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
19 /1,7 75 cp 1995
- B-37-DUG
1995 renault 19 1.7 75 cp
|
|||
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Cum e spalatoria aia cu jet de la OMV? POate sa-mi povesteasca cineva si mie ce primesti de banii aia? Acum ca a venit caldura parca m-ar tenta sa ma joc si eu putin...
![]() |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.771 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
nu recomand spalatorii automate. uitandu`ma in soare si de aproape la rezultat am observat niste dungi fine peste tot pe capota in urma unei spalari la OMV. cu polish se duce...se duce si de la sine ca nu sunt zgarieturi adanci dar a fost ultima data cand m`am bagat la o spalatorie dinasta. in plus daca nu faci interiorul nici pragurile nu se curata.
|
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
HellRaiser |
![]()
|
![]() Oameni suntem, printre animale traim! Group: Members Posts: 87 Joined: 2 January 08 From: Bucuresti; Titan City ![]() |
QUOTE(psychoo @ 10 Apr 2008, 09:01) nu recomand spalatorii automate. uitandu`ma in soare si de aproape la rezultat am observat niste dungi fine peste tot pe capota in urma unei spalari la OMV. cu polish se duce...se duce si de la sine ca nu sunt zgarieturi adanci dar a fost ultima data cand m`am bagat la o spalatorie dinasta. in plus daca nu faci interiorul nici pragurile nu se curata. Perfect de acord cu tine. Ontopic: Nea' Einsteine stai ca vine si batranica mea de la tinichigiu si te invit la o bere in fata la mine. Sa vezi ce frumos se spala manual de nu'i adevarat. La galetusa taticu. Eu imi spal masina asa mereu. Rar am dus'o la spalatorie. Deh, imi place s'o frec. ![]() Asigur apa calda, perie, si shampoon cu wax domne ... tu asiguri berea. Dupa aia facem cu schimbul. ![]() This post has been edited by HellRaiser: 10 Apr 2008, 09:11 |
--------------------
Dacia
1310 L
- B - 72 - ***
1996 ---===*** Inca astept un raspuns concret*De ce doar pe amenzile mele scrie pretul corect ? ***===---
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Eu ziceam de aia unde te joci tu cu jetul, nu de aia automata.
![]() |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu inteleg de ce e la asa mare cautare "jucatul cu jetul" , dar poate nu inteleg pentru ca dintotdeauna am avut spalator propriu la dispozitie
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
HellRaiser |
![]()
|
![]() Oameni suntem, printre animale traim! Group: Members Posts: 87 Joined: 2 January 08 From: Bucuresti; Titan City ![]() |
Simplu. Jetul e la mare cautare ca nu mai stai sa freci atat de mult. Si pe calduri de +40 de grade poate fi si distractiv
![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
- B - 72 - ***
1996 ---===*** Inca astept un raspuns concret*De ce doar pe amenzile mele scrie pretul corect ? ***===---
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(deconectat @ 10 Apr 2008, 10:35) cauta pe la spalatorille VIVA de obicei unele sunt cu topwash automat altele cu cel cu autoservire la doar 4 lei cea cu autoservire ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 17:10 |