DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

16 Pages « < 6 7 8 9 10 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Guvern.RO, comentarii, barfe, smenuri

mil
post 17 Dec 2004, 16:42
Post #211

ocupat

Group: Members
From: x

si eu cred ca se poate!

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Lolek
post 17 Dec 2004, 19:35
Post #212

Ignorog

Prin urmare, cu guvernul se cam lumineaza dimineata...in sensul ca se cam face, dupa tipicul Tariceanu prim-ministru (da-i Doamne curaj sa-si asume deciziile si minte sa se consulte cu baietii astilalti).

Ramine problema ca e totusi un guvern minoritar in esenta dupa investitura si zic eu ca nu ajung bojocii lui Basescu ca sa aiba medicamentele efect fara reactii adverse.

Mai ales ca Basescu, in calitatea lui de presedinte tre sa pupe frumusel politica pe obrajori si sa-i ureze un calduros "in 5 ani ma intorc barbat rau, nu asa...".

PUR - imi da impresia unui proaspat absolvent angajat la ditai firma, adica in cel mai fericit caz are nevoie de un sef de proiect care sa-i explice cum ca "ne ocupam noi cu asta, matale pune mina si rezolva ce iese din sedintele de design".

UDMR - e un fel de programator web freelancer ajuns accidental sa colaboreze cu o firma la modul ca "daca ma enerveaza, io imi bag picioarele si gata".

minoritatile - sunt tacute. ele au un job, vin de dimineata, pleaca seara la fix, reactioneaza doar daca le calca cineva pe coada.

PSD - sunt aia ramasi de la fosta uzina, care au firele lor, experienta in dat cu batu-n balta si sunt ofticati pe astia noi veniti dupa ce a investit electoratul in firma. daca sefu' de departament de 30 de ani calca stramb, baietii astia pe care-i asteapta pensia o sa se infoaie si o sa dea cu pumnul in masa invocand ca "pe vremea mea asa ceva nu era posibil, asta e o rusine..."

PRM - sunt aia care dau spam in firma sub pretextul de "funny" sau "xxx" si se burzuluiesc repede si scuipa si injura zgomotos la o adica daca afla ca asta saracu a terminat ASE-ul in loc de Politehnica si in plus mai e si din provincie.

intr-o atare atmosfera lucrativa, situatia se rezolva fie cu dat afara (anticipate) fie
cu mesaje puternice de genul "eu sunt guvernul vostru si faceti ce va zic eu ca altfel va paste pensia dupa x ani de somaj. si a-propos, voi ati avut tupeu sa cereti cate doua DVD-ROM-uri la rechizitele pe luna asta?". ultima fiind putin probabila, eu ramin la parerea cu prima - slabe sperante si cu asta.

so...pe o scara de la 0% la 100%, eu inca cred ca noul guvern sta sub o enorma presiune din partea sindicatului veteranilor la guvernare, fostul director si fostul personal TESA...

e cineva cu mai mult optimism, multumesc cu placere?

This post has been edited by Lolek: 17 Dec 2004, 19:37

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
tuna
post 17 Dec 2004, 20:34
Post #213

Membru incepator

Dupa observatorul din seara asta de la antena1 io zic ca puru s-a dat cu alianta. smile.gif

--------------------
+
Valentine
post 17 Dec 2004, 20:43
Post #214

Old Timer

From: California

QUOTE(tuna @ 17 Dec 2004, 21:34)
Dupa observatorul din seara asta de la antena1 io zic ca puru s-a dat cu alianta. smile.gif
*

toata lumea zvoneste asta ... stai ca se intorc bad boys II (nastase x case si iliescu nemuritoru') de la bruxelles si fac repede ordine in tara smile.gif

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
Lolek
post 17 Dec 2004, 21:01
Post #215

Ignorog

QUOTE(Valentine @ 17 Dec 2004, 20:43)
toata lumea zvoneste asta ... stai ca se intorc bad boys II (nastase x case si iliescu nemuritoru') de la bruxelles si fac repede  ordine in tara smile.gif
*

stai usor ca astia au spart acvariul cu pesti si tre' sa-i caute pe dupa mobile cand vin acasa, ai' de steaua romaniei lor...da' hai sa vad si eu cum si ce ordine fac ei in tara...ca daca reusesc sa-si lipeasca cu scoci d'ala lat albastru imaginea, eu unul o sa fiu profund impresionat... (nu-i bai, am mai ramas de vreo cateva ori inainte).

nu mai...Voiculescu, asa, ca si om cu teveu in fata sau in spate tre sa realizeze si el ca se poate minca ce-au dejectat altii pina la o limita, si cum ar zice Becali "eu, sa fiu el" nu m-as baga in chestia asta.

parerea mea.

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
Marty
post 17 Dec 2004, 22:25
Post #216

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Lolek, ma, tu nu te potolesti ??? A venit maica-mea sa vada ce dracu' se-ntimpla, rideam cu lacrimi pe aici. 'ti-ar peremeu-al dracu'! biggrin.gif

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
Ake
post 18 Dec 2004, 11:51
Post #217

Morderator

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Cateva impresii dupa ultimele zile:

I REALITATEA TV - Nota 11 pentru cum au inteles sa ne tina la curent cu evolutia vietii politice zilele acestea. Prevad in curand ca Esca si Obositorul o sa se rezume la babe violate

II ABOMINABILA conferinta de presa de aseara de la aeroport a lui Adrian Nastase. E chiar atat de idiot incat nu-si da seama ca aroganta si ironia grosolana manifestata in fata ziaristilor si a camerelor de flmat este rasfranta direct asupra cetatenilor?

III EXCELENT discursul lui Tariceanu la conferinta de retragere a lui Basescu din PD. Se pare ca o sa avem in continuare oameni politici de valoare . Sa vedem ce va face Emil Boc la PD.

IV Mi s-a parut condamnabila gratierea lui Cozma, dar Revocarea ei mi se pare in primul rand inumana, si dupa cum au declarat cativa juristi, se pare ca este chiar ilegala. Cred ca acest dosar viu care este Cozma, a devenit un mare pericol pentru Iliescu, si tare ma tem ca va fi sinucis, in operatiunea de parjolire a tarii in retragerea mafiotilor de la putere.

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
+
Lolek
post 18 Dec 2004, 12:05
Post #218

Ignorog

corect. beton discurs si la Basescu, presarat cu diverse boabe de piper care dau gust ciulamalei in asa fel incat sa-ti guste si vinul bine.

Exemplu:

"am o recomandare...timp de sase luni nu acceptati nici o inscriere in Partidul Democarat"

This post has been edited by Lolek: 18 Dec 2004, 12:05

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
Valentine
post 20 Dec 2004, 01:25
Post #219

Old Timer

deja au inceput mai multi sa returneze medaliile. cu ocazia asta aflam si noi cata lume a fost medaliata de Iliescu smile.gif ...

bsd s-a aliat cu alianta ... sa vedem ce zice PUR-ul. In momentul asta, Nastase va fi cu adevarat terminat daca rateaza si presidentia camerei deputatilor (trebuie neaparat el sa fie presedinte de ceva!) ... sa speram ca va iesi Mona Musca, desi ma indoiesc ca senatorii PRM o vor vota sad.gif

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

+
mil
post 20 Dec 2004, 11:07
Post #220

ocupat

PUR are o doua optiuni: ori ia ce i se da in guvern, ori ramane in opozitie si isi vede trecand usure de partea poporului 7-8 parlamentari pentru o vicepresedentie de comisie, sau un top de hartie velina cu imprimanta, sau un 50 de grame cu frisca la bufetul senatului si Logan ca masina de serviciuin loc de Solenza, in timp ce ei se mai feliciteaza ca au castigat alegerile...In halul in care au valsat pe toate membrele tot anul si in toate directiile, nici nu e greu de ales pentru acest domnu' "Madalin" Voiculescu sa schimbe melodia...ii trebuie insa un motiv sa nu ramana cu moralitatea nereperata.

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
Valentine
post 20 Dec 2004, 11:40
Post #221

Old Timer

Si sa inteleg ca Cozma si decretele nu sunt destul?! Eu nu inteleg cum oamenii astia pot sa incalce legea si constitutia cu atata nesimtire, si sa nu plateasca mad.gif

Sa vedem ce va face Tanasescu cand e cam clar ca Iliescu o sa fie presedintele PSD.

--------------------
Ford Focus 2009

+
bomicabomic
post 20 Dec 2004, 12:01
Post #222

Ex-membru DaciaClub

QUOTE(Valentine @ 20 Dec 2004, 11:40)
Sa vedem ce va face Tanasescu cand e cam clar ca Iliescu o sa fie presedintele PSD.
*

Pai si-a cerut scuze. laugh.gif laugh.gif A zis ca era putin iritat , dar ca i-a trecut si ca-l asteapta pe nea Nelu sa-i pupe mina. laugh.gif biggrin.gif

--------------------
x x - x
+
maddan
post 20 Dec 2004, 12:04
Post #223

Speedy Gonzales

Bey, io ma risc sa spun ca daca baietii cu ochi albastri de la PUR sunt destepti, raman formal in opozitie, de unde vor putea acumula capital politic, acuma ca au 30 de parlamentari si o televiziune. Evident ca nu se vor putea risca sa dea jos Guvernul, ca le tranteste Basescu anticipatele in cap si isi pierd si acest ciolan de ros.
Ei nu au nimic de castigat daca vin la guvernare.

De asemenea, ALianta nu are nimic de castigat daca ii accepta pe curisti in guvern, o sa se calce pe picioare cu liberalii! Plus ca afacerile murdare ale lui Voiculescu merita sa fie demascate, iar rahatelul lui de partid, ingropat definitiv! (ati vazut ce i-a facut Danei Deac??? a dat-o afara pe singura voce verticala din tembeliziunea aia)

In acelasi timp, Alianta se va putea baza pe voturile PUR-ului, in general. Si sunt convins ca in timp vor trece in cealalta barca circa 2-4 parlamentari de la PUR, si inca vreo toti atatia de la PSD, in afara de cei 17 care au dezertat deja PRM-ul.

Asa ca ALianta va avea majoritate chiar si fara sprijinul formal al PUR-ului.

Da' om vedea.

ps.
Discursul lui Basescu in fata PD-ului a fost o piatra de hotar in politica romana a ultimilor 15 ani. El reprezinta, de departe, un semn clar ca se POATE reveni la o politica decenta, patrioata, nationala si normala.
Ca om care a studiat destula istorie, il pot pune fara probleme, tocmai pe el!!, alaturi de alti mari oratori dati de aceasta natiune.
BRAVO BASESCU! M-ai surprins ingrozitor de mult si de bine! smile.gif

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege... 2006/7 - Bsiceva...
Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
+
costi
post 20 Dec 2004, 12:06
Post #224

Membru autentic

sa i-o pupe, sa i-o pupe ca asa-i la mafioti (pupa-l-ar rece)
pe asta nu l-au batut minerii destul cind l-or fi batut;
da stati ca acuma-mi dau seama ce jigodie: batut de mineri si s-a inscris la ciolan in PSD; beton; ce om de caracter;

--------------------
DSN/SLZ
+
bomicabomic
post 20 Dec 2004, 12:15
Post #225

Ex-membru DaciaClub

QUOTE(costi @ 20 Dec 2004, 12:06)
batut de mineri si s-a inscris la ciolan in PSD; beton; ce om de caracter;
*

Din cauza declaratiei lu asta, a facut nevasta-mea "misto" de mine tot WE, ca io am luat-o-n freza la 13-15 iunie si nu m-a facut PSD ministru:D biggrin.gif .

--------------------
x x - x
+
mil
post 20 Dec 2004, 12:21
Post #226

ocupat

Trebuie ceva inflacarat...un discurs voiculescian echilibrant si echivocant, ca, par egzampu, cum am zice:
- noi sprijinim guvernescu in interesul si binele tarii, ca de la binele tarii vine binele nostru, ca si Europaaaaaaaaaa...et tzetera, et tzetera
- dara noi alesi pe liste cu PSD, care din 2000 in camera, care electrorat nostru ne-au datara sufragiile lor, deci guvernare buna cu burghezo-basestii nu facem...
- dar pana la urma urmei, ia hai sa votam si ia hai niste comisii la baiaetii si mai hai niste plimbarici cu diurna si nocturna...si DA, sa nu ne suparam, si un cantec mai vesel cu 20% sa cantam...sa nu uitam nicicand sa iubim trandafirii ca ei ne-au fost mereu...motiv al despartirii.

Hai guvernare si sarbatori cu bine, si sa fiti iubiti...Din Dragoste!

This post has been edited by mil: 20 Dec 2004, 13:05

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
costi
post 20 Dec 2004, 12:24
Post #227

Membru autentic

Pai nu-i vremea pierduta; mai sint locuri in PSD; acum e momentul: ca la valuta cumperi cind scade smile.gif
La PD s-au inchis listele 6 luni !

--------------------
DSN/SLZ
+
bomicabomic
post 20 Dec 2004, 12:27
Post #228

Ex-membru DaciaClub

QUOTE(costi @ 20 Dec 2004, 12:24)
La PD s-au inchis listele 6 luni !
*

Ce bine. M-a uns cind a zis Basescu treaba asta. Deja se inghesuiau ca la portocale in ianuarie '90.
Pina si celebrul Oprisan l-a atacat dur pe nea Nelu. Spera si el la ceva PD, dar pina la urma cred ca va cistiga licitatia de a planta nisip la Jilava. laugh.gif

--------------------
x x - x
+
mil
post 20 Dec 2004, 12:40
Post #229

ocupat

Nennenenne....la Rahova au comanda de un teren de labtenis...scuzati vorba proasta!

Si pana una alta firma e superaglomerata ca se da drumul la reparat Steaua.....acus, acus...pare sa fie specialitatea casei: decopertarea covorului + restaurare cu crescut de gazon de ghiocei printre nameti la lumina reflectoarelor.

This post has been edited by mil: 20 Dec 2004, 13:18

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
Mache
post 20 Dec 2004, 13:14
Post #230

Chibiț autorizat

@Valentine
Cred ca te gandeai la deputatii PRM si nu la senatorii acestui partid (in postul 219).

--------------------
Dacia 1310 TLX 1990 - B-18-X...
"Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
+
costi
post 20 Dec 2004, 13:21
Post #231

Membru autentic

@bomicabomic: la Jilava au gazon conform normelor UE

--------------------
DSN/SLZ
+
vv
post 20 Dec 2004, 16:35
Post #232

dilbert.com

Bai, astia de la PUR sunt incredibili!
http://www.revistapresei.ro/articol.php?a=11555&s=-1&ss=-1
"PUR voteaza cu Alianta la Guvern si cu Vacaroiu la Senat"

Asta e, se pare ca o sa avem Vaca la Senat sad.gif

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
bomicabomic
post 20 Dec 2004, 16:54
Post #233

Ex-membru DaciaClub

Mai bine pe Vacaroiu l-ar face presedintele senatului pe viata si i-ar asigura si o renta alcoolica.

--------------------
x x - x
+
mil
post 20 Dec 2004, 18:15
Post #234

ocupat

parerea lor...oricum tre sa voteze si PRM-ul, altfel Saniuta nu se alege!!!

This post has been edited by mil: 20 Dec 2004, 18:17

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
vv
post 20 Dec 2004, 18:21
Post #235

dilbert.com

decoratii + gratieri = Vaca reales!
Stai linistit, nu si-a ridicat Ilici toata lumea in cap pentru nimic.

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
mil
post 20 Dec 2004, 18:36
Post #236

ocupat

ce jigodenie...

toata tara pusa pe foc sa se aleaga sforarii astia presedinti la camera si senat...Acum pe bune, sila mi-e de Vaca si de aritmetica lui politica, dar nici cu Berceanu nu mi-e rusine:)...

Ce se intampla? Totusi al doilea om in stat este presedintele senatului...Secondantul lui Basescu este Vacaroiu? smile.gif... Hai sa fim seriosi!

This post has been edited by mil: 20 Dec 2004, 18:37

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
Valentine
post 20 Dec 2004, 19:10
Post #237

Old Timer

S-au ales deja alesii? (@bombicbombica ma refeream si la deputati si la senatori - sunt 17 in total daca nu ma insel).

--------------------
Ford Focus 2009

+
costi
post 20 Dec 2004, 20:53
Post #238

Membru autentic

Astia-l tin pe Basescu pina la miezu' noptii cu prostiile lor!

--------------------
DSN/SLZ
+
mil
post 20 Dec 2004, 21:21
Post #239

ocupat

pai cica tre sa depuna de juma de ora', injuramantul lor de deputati...

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
Lolek
post 20 Dec 2004, 21:37
Post #240

Ignorog

QUOTE(mil @ 20 Dec 2004, 21:21)
pai cica tre sa depuna de juma de ora', injuramantul lor de deputati...
*

pai cica citez pe jos: "A. Nastase e noul pres si dinte la Camerei Derutatilor"

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
16 Pages « < 6 7 8 9 10 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th July 2025 - 14:22
Forum Renault