Antifonare Dacia Supernova
![]() ![]() ![]() |
Antifonare Dacia Supernova
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
antifonarea am vazut-o de mult de tot , dar din cate mi-am dat eu seama au folosit alte fete de usi cel mai probabil din fibra de sticla.
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ma bucur nespus, dar din pacate nu mi s-a parut sa fi spus cineva ceva pe aici. Poate nu s-ar mai fi chinuit unii si altii cu tot felul de folii de parchet, bureti etc.
Daca ma insel, mea culpa si sa-mi fie rusine, insa daca nu ma insel ... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
cata |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 26 November 03 ![]() |
Daca reusesti sa ajungi pe acolo tine-ne la curent.
|
-------------------- |
|
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
De unde se poate cumpara folia asta autoadeziva? Si cam cat costa?
|
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 06:01 |