pete pe portiere in colturile de la geamuri!?
![]() ![]() ![]() |
pete pe portiere in colturile de la geamuri!?
mase |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 7 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2006/preference
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Poate sunt de la gainat(z)ul de pasare ... care ataca vopseaua.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Poze poti sa pui?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
mda... am si eu petele de care vorbesti. se scurge la ploaie sau dupa spalare un fel de negreala de pe chedere. eu nu sterg niciodata masina la spalatorie si banuiesc ca se scurge in timp pana se usuca. oricum la mine nu pare ca s-a matuit vopseaua. e adevarat ca nici n-am incercat s-o frec sa vad daca se ia. o sa fiu atent la urmatoarea spalare, daca imediat ce iese de sub "dus" mai sunt pete.
This post has been edited by tkx: 8 Apr 2008, 09:42 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Confirm si eu cele spuse mai sus. Chiar aseara mi-am spalat masina si dupa ploile de zilele trecute de la capetele baghetelor de la geam aveam pe portiere cate o dara neagra. Cu spuma activa si presiune n-au iesit dar au disparut dupa stergerea masinii de apa cu piele sintetica. Cred ca se dizolva ceva pigment din acel cauciuc.
|
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
mase |
![]()
|
Petele de care vorbeam sigur nu sunt de la gainat da pasare. E cam greu de fotografiat, trebuie o rezolutie f. buna la aparat. La incercarea da curatat numai cu apa nu a iesit. Oricum nu cred ca e bine sa freci f. tare, raman altfel de semne. As incerca cu putina benzina. Ciudat ca nu apar la foarte multe masini Logan, si m-am uitat la multe.
|
--------------------
dacia
logan
2006/preference
|
|
FILter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 27 April 07 From: Bucuresti ![]() |
Sa nu pui benzina ca la ce vosea are Loganul s-ar putea sa ai o surpriza foarte neplacuta.
![]() |
--------------------
Dacia
-X-
2000 toamna
|
|
mase |
![]()
|
Ai alta idee? Exista vreun degresant pe piata care sa nu provoace alte neplaceri, dar sa fie eficient?
|
--------------------
dacia
logan
2006/preference
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
cred ca asemenea pete nu tin neaparat de marca/modelul Logan... mai ales rezolvarea lor, e comuna tuturor marcilor... tratarea sau remedierea problemelor de vopsea se va discuta la Diverse
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
scania |
![]()
|
![]() SCANIA TOPLINE V8 164L 480CP Group: Members Posts: 261 Joined: 5 January 08 From: Curtea de Arges ![]() |
incearca sa cureti cu o carpa moale si putina motorina, poate ai noroc eu asa am scos niste pete
|
--------------------
EX. Dacia
nova GT
1998
- AG08UNN In frane si in femei sa nu ai niciodata incredere..... nu stii cand te lasa
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 20:37 |