indicatoarele din bord nu mai functioneaza, merge numai vitezometru care nu e electric
![]() ![]() ![]() |
indicatoarele din bord nu mai functioneaza, merge numai vitezometru care nu e electric
bytzu18 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 23 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
2000-carburator
- SV-02-ZDP
|
|||
ceaki |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 7 January 07 From: cluj-napoca ![]() |
verifica primele doua sigurante de sus, de acolo-i baiul. pot sa fie bune da sa nu faca bine contact piciorusele dintre ele. misca-le in timp ce e pus contactu si vezi daca merge
|
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
kopey |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 28 October 07 ![]() |
Janta Dacia ( culoare neagra)- 85 ron
janta se poate repara prin roluire ( mai multe detalii la vulcanizare) |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 mpi
OCT— 2006
- B-887-ENC
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
janta de uzina -75lei.
mai bine iei noua decat sa o roluiesti. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
nu cred ca merita sa-ti iei janta noua la drumurile pe care le avem....
|
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
ovidiun |
![]()
|
![]() Membru...fara drepturi. Group: Members Posts: 39 Joined: 8 April 08 ![]() |
sal, asta e primul meu mesaj
![]() 8 Apr 2008, 09:01: ca tot veni vorba de indicatoare...mie nu imi merge indicatorul de benzina. Se schimba greu, banuiesc ca unul nou nu e asa de scump. This post has been edited by ovidiun: 8 Apr 2008, 09:01 |
--------------------
Dacia
berlina
1998 Suntem mai degraba sclavi ai propriei minti decat ai propriului destin - Roosevelt
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
QUOTE(ovidiun @ 8 Apr 2008, 09:00) sal, asta e primul meu mesaj ![]() ca tot veni vorba de indicatoare...mie nu imi merge indicatorul de benzina. Se schimba greu, banuiesc ca unul nou nu e asa de scump. In primul rand te salut si iti urez bun venit pe forum . Verifica mufa de la rezervor , acea are 2 fire (unul pt indicatorul de benzina si unul care iti aprinde becul din bord) Se verifica (cu contactul pus ) punandu-le la masa pt un timp foarte scurt , cand pui firul de la bec avertizor la masa acesta trebuie sa se aprinda iar cel indicator sa indice maxim , Daca verificari iti ies bine ,poti sa fi sigur ca indicatorul de benzina este bun si in cel mai bun caz pt tine trebuie curatate doar contactele de la mufa respectiva Bafta ! This post has been edited by Minel: 8 Apr 2008, 09:37 |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
bytzu18 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 23 December 07 ![]() |
gata, am rezolvat problema care era relativ simpla. am desfacut panoul sigurantelor si un fir de la siguranta a 2-a nu face contact bine...totul e ok.
Ovidiun itzi urez si eu bun venit si iti sunt la dispozitie cu cat ma pricep si eu ca si eu sunt incepator in ale "misterioasei" dacii;) |
--------------------
Dacia
1310
2000-carburator
- SV-02-ZDP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 14:55 |