[VIDEO] Tembel care se crede pe circuit, No Comment
![]() ![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] Tembel care se crede pe circuit, No Comment
SiloS |
![]()
|
||
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.297 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
|
||
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|||
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Fucktard.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
Talent nedescoperit...
|
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Mie mi-au ramas in cap stopurile ultimei dacii, inainte sa traga pe dreapta. Erau galben spre alb :|
Anyway din fericire nu are masina super rapida si e macar un pic moderat. Dar au fost vreo 2 manevre riscante in film. |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
telentat omul nu gluma, astept filmari pe traseu cu vitezometru cu tot
![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.219 Joined: 13 October 06 ![]() |
2 cercopiteci ascultand hip-hop la un radio cd mono cu 2 boxe, in rest o depasire in orb si cam atat.
Lasa ca vin capshuneii din italia de paste si atunci sa te tii bine. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Omu e dependent de adrenalina...
Si neintreg la mansarda... Parerea mea! |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004
- / aka Kurulina ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
pe ce drumo fi... ca peisajul e frumos
|
--------------------
.
.
. ;)
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
asa zisii soferi ca cel din filmulet ii intalnesti peste tot..
acum 1 luna si putin am mers de la ramnicu valcea spre pitesti.. traseul e foarte asemanator cu cel de pe transfagarasan.. pe langa faptul ca am vazut un accident serios, un volkswagen passat si unul golf 3 pupate cu trandete bot in bot, mi-au taiat calea din scurt o groaza de masini.. pana si o femeie cu un cielo de care abia tragea.. cred ca era cu pedala la podea.. eu mentionez ca circulam cu cca 70 km/h.. din cauza drumului ingust, cu diverse gropi, curbe destul de periculoase etc.. astia care treceau si imi taiau calea din scurt rulat cu viteze de peste 100 km/h.. ceea ce era foarte periculos pe respectivul drum.. si sa nu uit.. era ora 21.00.. deci era bezna.. si nu e ca in oras.. cu stalpi care sa lumineze strada.. sincer mi-a fost frica pe acel traseu.. prea multe frane bruste in spatele meu, prea multe depasiri din scurt in fata mea.. |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
ilgo |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 23 March 08 ![]() |
O hahalera ratata care vrea sa-si impresioneze iubitelul.
Ce adrenalina fratilor?! Adevarata adrenalina e produsa atunci cand creierul e luat prin surprindere, o sperietura sanatoasa atunci cand ti-e lumea mai draga, ca o explozie de cauciuc sau ceva asemanator. De adrenalina are parte nefericitul caruia ii iese in fata sfincterul ala. Cand te bagi ca vita intr-o depasire desi vezi ca n-ai suficient timp in conditii normale, creierul anticipeaza actiunea, deci adrenalina zero. Sau la unu care reuseste sa-si deschida parasuta de rezerva la 3-a incercare... aia 100% pura adrenalina ![]() Asta si ce fac cei ca el, e laba. This post has been edited by ilgo: 14 Apr 2008, 21:24 |
--------------------
-
-
-
|
|
negrucvj |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 10 October 07 ![]() |
ce misto, un "donator de organe" pe patru roti! Super! Mai ales pe portiunea aleasa. Plus ca a oprit intr-un loc "ales", la poalele "ruinei".
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- b38xxx
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 07:55 |