Geamuri electrice
![]() ![]() ![]() |
Geamuri electrice
YR-ZBG |
![]()
|
||
![]() membru sufletist Group: Members Posts: 814 Joined: 4 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sandero
2009 Slz....buna masina...
|
|||
andrei041 |
![]()
|
![]() 2/E Group: Members Posts: 165 Joined: 28 April 07 From: Constanta ![]() |
Eu am dat toata macaraua jos, am desfacut motorasul, am curatat frumos, actionat macaraua ... mergea brici. Montat la loc, facut 4-5 ture sus/jos ... totul in regula.
Azi dimineatza ... scartaitul revenise ... cred ca trebuie sa desfac si cele 3 holtzsuruburi de la mosor ... ca alta explicatie nu gasesc Legat de reglarea la montarea macaralei: ieri nu am fost atent si se pare ca acum, la pozitia maxima jos, geamul nu mai coboara complec, ci mai raman cam 2 cm deasupra marginii. De unde trebuie facuta o ajustare? Banuiesc ca din rotorul motorasului, pe care l'am scos de tot ... insa in ce sens trebuie facuta aceasta ajustare? |
--------------------
Ford
Fiesta 1.4 tdci
2008 - Ghia
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Cum se poate demonta macaraua daca a ramas blocat geamul sus?
Am patit asta la o Solenza |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
dede_alex_87 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 27 August 08 From: Rm. Vilcea ![]() |
Am si eu problema asta cu sunetul de motoras, asta e calitatea lor, la o usa a trebuit sa schimb tot angrenajul macara,motoras, am luat de uzina, am zis ca e bun,m-a costat 200 lei, dar degeaba are acelasi sunet de robot capiat, desi la unele solenze nu scot nici un sunet geamurile la acitonarea electrica.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 23:24 |