noua generatie, michelin
![]() ![]() ![]() ![]() |
noua generatie, michelin
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
|
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Dau vulcanizarile faliment
![]() |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Au aparut de cand acel Audi A4 era modelul curent, si inca nu le-am vazut pe nici o masina pe strada. Cred ca si atunci cand o sa imi permit eu un BMW 530xd tot cu cauciucuri normale o sa vina
![]() |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
e chiar vechea generatie, are ani buni de dat din gura, dar nu am vazut pana acum la vreo masina.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
cred ca vor aparea la Logan5
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
era la salon la paris in 2004.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
probabil costurile de productie si comercializare sunt prea mari si de aia nu le-au pus inca pe automobile
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Daca vor ajunge vreodata sa fie anvelopele standard, sper totusi sa fie acoperite pe partile exterioare cumva, pentru ca arata a roti de bicicleta asa...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 21:07 |