Kia Cee'd, love at first sight
![]() ![]() |
Kia Cee'd, love at first sight
ady85btz |
![]()
|
||
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|||
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(cata87 @ 20 Apr 2008, 00:50) 2.pe site la detaliile tehnice spune cuplul maxim la 5000 rpm ![]() Caută graficul curbei de cuplu pentru acest motor, și vei vedea că are cuplu suficient și la 3000 rpm. Este maxim la 5000 rpm, dar panta e foarte lină... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Motorul aspirat are si cuplu destul de liniar.
Apropo: cum suna la 5000 rpm ? ![]() |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
destul de obraznic,dar nu ca o honda civic
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
ady, da' suspensia cum e ? Am mers in spatele unui exemplar ca al tau (sau pe aproape) si mi s-a parut ca pe drumuri mai putin line (de genul celor judetene asfaltate, insa peticite) cam juca de cur ca o minge. Tin minte ca doar la Matiz am mai vazut treaba asta. M-am mirat si eu putin pentru ca nu prea ar fi normal pentru o masina care are si pe spate suspensie independenta. Sau ? Tie cum ti se pare fata de logan ? Atentie: nu vreau versus, insa pentru mine capitolul asta este foarte important in achizitia unei viitoare masini.
Iar ala in spatele caruia am mers eu avea jante normale de otel si mai era si incarcat cu 4 persoane. Masina de test (pentru ca am facut si eu drive-test) era un diesel si nu era asa tare ... de-aia te intreb pe tine ... |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
ady85btz |
![]()
|
Despre aceasta "problemuta" poti citi mai multe aici
Pana acum nu am depistat nici un zgomot ciudat si am mers pe toate categoriile de drumuri,am luat si niste gropi mai urate ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Hai si eu cu berea
![]() Sa o stapanesti sanatos si km fara numar fara numar ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
ady85btz |
![]()
|
mersi domnule
![]() p.s: cam tarziu cam tarziu cu urarile ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Ps ,sa urle maneaua in ea ca la ea acasa
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
ady85btz |
![]()
|
In masina mea 2 lucruri nu se vor face NICIODATA
1. Fumatul 2. Ascultatul manelelor In rest,numai bine ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
punem pariu ca una se va intampla?
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic de aia cu fumatul!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
C@talin |
![]()
|
si eu care credeam ca aia cu manele
![]() This post has been edited by C@talin: 21 Apr 2008, 12:00 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Never say never!
Oricum, în mașina mea, s-a întâmplat doar prima... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Asa am patit eu! Am zis nu fumez! A trebuit sa-l duc pe unul undeva, era de la primarie, nu mai stiu exact, si m-a intrebat:
Se fumeaza in masina dvs? Ce dracu era sa-i zic, mai ales ca eram la pupat de poponet: Normal! ![]() ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce era sa-i zici? Hai sa incercam asa: NU!
![]() |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Daca tot e masina ta, ii refuzi. Eu i-am dus pe seful si pe sefa care amandoi sunt fumatori si nici nu s-a pus problema asta in timpul drumului. Chiar daca sefu' se simtea ca are nevoie, il citez:"Stiiii...noi nu vrem sa ajungem prea devreme la aeroport.
![]() |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
felicitari, ady85btz, iri urez sa ajungi si tu la peste 20.000 km fara nici cea mai mica problema.
pe mine ma omoara gropile, pana acum am luat cu ceed-ul doua (cate una in fiecare parte) de mi s-au indoit jentile, iar la una dintre ele am facut pana. multa caren pentru administratorii drumurilor nationale carora le-am platit constiincios rovigneta |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
2006
- IS-07-MAN Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
ady85btz |
![]()
|
N-am mai postat de ceva zile datorita unor probleme cu calcu
![]() Legat de cele 2 chestii va dau cuvantul ca nu se vor intampla niciodata ![]() Taicamiu fumeaza 1 pachet pe zi si cand merge cu mine nici macar nu se gandeste la tigari desi ar putea sa fumeze cat vrea inimioara lui ca doar el a pompat banii pentru masina ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
C@talin |
![]()
|
pompeaza fara numar
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
ady85btz |
![]()
|
pompeaza cand nu-l supar
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Aa.. deci nu-i masina ta?
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
ady85btz |
![]()
|
ba este
![]() ![]() p.s: si sunt singurul cu permis din familie |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Asta pana ai sa te-nsori
![]() |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
ady85btz |
![]()
|
si dupa o sa fie la fel
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
cristi.r |
![]()
|
Auzi, da' trebuie sa te-ntreb ceva, neaparat
![]() Cum a fost trecerea de la diesel la benzinar ? Ca pe toti pe care-i aud, "nu-mi mai trebuie benzinar in viata vietilor mele". |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
ady85btz |
![]()
|
sunt ceva diferente
asta e prea vioaie,zici ca-i un bebel de 1 an care nu are stare ![]() ![]() Paste fericit tuturor! |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
borkanel |
![]()
|
![]() XXX Group: Members Posts: 404 Joined: 11 January 07 ![]() |
QUOTE(cristi.r @ 26 Apr 2008, 15:10) Auzi, da' trebuie sa te-ntreb ceva, neaparat ![]() Cum a fost trecerea de la diesel la benzinar ? Ca pe toti pe care-i aud, "nu-mi mai trebuie benzinar in viata vietilor mele". hahaha.....eu l-am auzit chiar adytzu zicand asta pe vremea dci-ului, dar deh se mai schimba lumea ![]() Paste Fericit ! |
--------------------
BMW
E36 compact
1995 - in use BMW E30 316 1987 - sold
Mercedes W123 300D 1979 - sold Mercedes W123 200D 1978 - sold Mercedes W115 200D 1971 - sold Lada 1200 & 1500 1980 - sold |
|
ady85btz |
![]()
|
adevarat ziceam asta pe vremea dci-ului dar nu fac 20-30k km pe an ca sa-mi scot parleala;daca puteam alege intre diesel si benzinar la aceeasi bani alegeam dieselu
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 13:01 |