Kia Cee'd, love at first sight
![]() ![]() |
Kia Cee'd, love at first sight
romeodr |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 18 March 07 From: brasov ![]() |
|
||
--------------------
LAGUNA 1ph2
NEVADA GRANDTOURS CONCORDE
..1998 luna noiembrie 06..avion cu motor..!!!
- BV 77 EME
|
|||
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Daca te duci de capul tau la magazinele de piese auto gasesti repede. Asa si eu am luat un stop de Opel Astra G din primul magazin de piese, era pe stoc (~160 lei).
Mai dureros e cand vrei sa rezolvi pe asigurare + service. Oricum el are masina perfect functionala, face dosar de dauna si apoi o programeaza/repara cand sunt piesele pe stoc. Oricum in cazul asta o bara si un far eu cred ca le au pe stoc, desi am citit pe fosumul kia de cineva care a asteptat saptamani bune cu folia in geam pentru un geam lateral... Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Barile, farurile sunt 'consumabile', si, de obicei, serviceurile mari din Bucurresti au stocuri cu ele.
Cand am schimbat bara spate a trebuit sa astept cateva zile pana au adus aparatoarea de noroi, restul pieselor (bara spate, carenaj roata, suport bara) erau pe stoc. Lipsea doar reperul cel mai mic si mai putin semnificativ. Schimbarea pieselor respective si vopsirea au costat 2200 ron in noiembrie. |
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
a zis el ca ar fi iesit vinovat? si-au dat altii cu presupusul.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
@St: De cand s-au inventat mitocania si ghinionul.
Daca femeia recunoaste manevra, e alta treaba. This post has been edited by vijelie: 9 Jan 2009, 12:43 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
RSV |
![]()
|
![]() Infatuat decadent Group: Members Posts: 478 Joined: 26 March 08 ![]() |
QUOTE(ady85btz @ 9 Jan 2009, 01:44) Am vorbit cu un inginer de la IMG si mi-a zis ca in jur de 3000 ron ma duce.Tu de unde ai preturile astea? O sa trec maine si pe la MIT sa vad ce zic si ei. Eu speram ca bara fata sa vina direct vopsita,sa n-o vopseseasca aici ![]() Preturile nu conteaza de unde le am dar alea sunt. La dauna am avut dreptate cu pretul total. Piesele eu zic ca le au pe stoc insa trebuie vopsita bara. Sunt piese mult prea folosite sa nu le aibe. Probabil daca reusesti sa gasesti un service liber mai mult de 2-3 zile nu au de ce sa iti tina masina. (Vopsit element caroserie+montat si montat far) This post has been edited by RSV: 9 Jan 2009, 14:45 |
--------------------
Logan 2011
---------------
------------- In God we trust, but other people pay cash !
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Despre accident: ea era pe banda 1 la 5-10 m in fata mea,eu banda 2.In fata ei au sarit dintre masinile parcate lateral 2 boschetari care se bateau .Asta franeaza si trage brusc de volan,reusit sa se bage in fata mea milimetric.Eu frana dar degeaba,distanta era minuscula si buf.Si-a rescunoscut vina si in fata mea si la politie,bla,bla,bla iar la politie dupa 30 min de discutii aprinse cu domnul cap de papadie (a.k.a garcica) a rezultata asa: tipa sta pe tusa o luna pentru schimbarea benzii de mers fara asigurare in urma careia a rezultat un accident,iar eu amenda pt ca nu am pastrat distanta de siguranta! I-am explicat,i-am aratat pe schema,i-am zis vrute si nevrute dar tot pe a lui a tinut-o.A ramas ca amandoi suntem vinovati si fiecare si-o face pe casco
![]() Idee cu piesele sta asa: am fost la cele doua service-uri KIA, MIT si IMG.In ambele situatii cam aceelasi lucru l-au zis: costul undeva la 3000 ron. Cei de la MIT(service comun cu Mitsu) mi-au zis ca sunt sanse mari ca piesele sa fie pe stoc.In cazul asta masina e gata de pe o zi pe alta,iar in cazul in care nu le are dureaza cam 2 saptamani pana vin in tara.Cei de la IMG au zis ca n-au mai facut stoc de piese ca au fost sarbatorile si sansele sa le aiba pe stoc sunt reduse.Tinand cont ca operatia nu e complicata cred ca voi merge pe mana celor de la MIT fiind mult mai aproape de mine cu serviceul QUOTE(Thor1983 @ 9 Jan 2009, 12:26) Cand am schimbat bara spate a trebuit sa astept cateva zile pana au adus aparatoarea de noroi, restul pieselor (bara spate, carenaj roata, suport bara) erau pe stoc. Cum a iesit? Se observa ceva diferenta? Cat ti-a tinut-o la cuptor? |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
alecsz99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 18 February 07 From: Bucuresti, Romania ![]() |
QUOTE(ady85btz @ 9 Jan 2009, 17:25) In primul rand imi pare rau de ce ai patit! Bina ca nu a iesit mai rau si spor la rezolvarea rapida si fara dureri de cap a situatiei! Apoi trebuie sa intreb ceva, ca se apropie si la mine prima revizie...unde o fi mai bine la MIT sau la IMG? ![]() |
--------------------
Dacia/Kia/Mercedes
Berlina Li / Pro Cee'd / S320
2003 / 2008 / 2010
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
QUOTE(ady85btz @ 9 Jan 2009, 18:25) A iesit ok. Nu se vede nici o diferenta de culoare. Nu stiu exact cat au tinut-o in cuport, dar marti dimineata am dus masina la service si vineri dimineata am ridicat-o. (dura mai putin dar nu puteam ajunge la IMG decat dimineata). |
--------------------
Mazda
6
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
@alecsz99: din ce-am auzit pe forum cica MIT-ul ar avea preturi mai marisoare,iar cineva zicea ca prima revizie ar fi cu 100 ron mai scumpa; la revizie cam peste tot e la fel,iar daca IMG-ul nu-ti e departe,te poti duce acolo.Vezi ca s-au mutat,noul sediu este undeva pe langa Jilava,cam la mama naibii
![]() @Thor1983: cred ca pana la urma o duc la MIT,deoarece IMG-ul este foarte departe.O sa mai citesc sa vad ce parere au oamenii despre el.Eu ma gandesc numai la vopsitul barei,sa nu iasa naspa |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
Thor1983 |
![]()
|
La Machine Silver nu cred sa fie probleme la vopsire, culoarea nu pare a fi pretentioasa. Alte culori pn probleme (Dakar Yellow, Mars Red)
![]() |
--------------------
Mazda
6
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(ady85btz @ 9 Jan 2009, 16:25) In cazul asta masina e gata de pe o zi pe alta,iar in cazul in care nu le are dureaza cam 2 saptamani pana vin in tara. Asa mi s-a zis si mie la TM, in cazul in care piesele sint in Bucuresti dureaza 2-3 zile sa vina la TM, daca nu sint in tara dureaza max. 2 saptamini. |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
ady85btz |
![]()
|
Am fost azi la service pentru a face dosarul si operatia cu totul inclus se duce undeva la 3300 ron.Piesele nu le aveau pe stoc pentru ca n-au mai facut comanda de pe 15 decembrie,au zis ca azi se face comanda si saptamana viitoare trebuie sa soseasca.Acum asteptam
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
ady85btz |
![]()
|
Mi-am pus si eu folie.Am ales transparenta 20% si am pus doar pe spate,urmand sa ma gandesc daca fac si fata cu 50%.Am pus-o la ZoneProtect,baietii super de gasca,mediu de lucru excelent,conditii foarte bune.A durat cam 2 ore si a iesit foarte bine.Este 3M cu 7 ani garantie
Attached thumbnail(s) IMG_0033.jpg ( Size: 124.54k ) Number of downloads: 720 IMG_0035.jpg ( Size: 172.06k ) Number of downloads: 787 IMG_0037.jpg ( Size: 165.43k ) Number of downloads: 813 |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
hau maci
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
RSV |
![]()
|
![]() Infatuat decadent Group: Members Posts: 478 Joined: 26 March 08 ![]() |
Ti-ai pus gradul de transparenta cel mai ok din punctul meu de vedere
Eu am transparenta 35% si regret ca nu am pus 20% Cat te-a costat cele 5 geamuri? |
--------------------
Logan 2011
---------------
------------- In God we trust, but other people pay cash !
|
|
ady85btz |
![]()
|
Laterale spate,triunghiuri si luneta 600 lei 3M si 500 lei Llumar.M-am scos cu folia pentru ca am castigat-o la un concurs organizat de forumul KIA, deci 0 lei
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
nr1_gogon_1979 |
![]()
|
![]() MEMBRUL Group: Members Posts: 729 Joined: 22 August 08 From: Bucuresti: Floreasca & Muncii ![]() |
au demontat geamurile laterale?banuiesc ca luneta si triunghiurile nu le-au dat jos.
17 Jan 2009, 01:38: scuze,acum am vazut: folia auto se aplica fara a demonta geamurile This post has been edited by nr1_gogon_1979: 17 Jan 2009, 01:38 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2007 Dacia 1310 TX/1989
Renault Laguna I RN/1994 Chrysler 300c /2010 Mercedes E280 CDI 4Matic /2009 Mercedes C200 diesel /1994 |
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Din ce se vede a iesit super. Si contrastul dintre culoarea masinii si cea a foliei e foarte bun.
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
ady85btz |
![]()
|
@dan22y: mersi
![]() si eu sunt incantat de cum a iesit. acum astept sa se faca vremea mai buna sa-i fac o baie si atunci o sa se vada la potentialul maxim ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
alecsz99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 18 February 07 From: Bucuresti, Romania ![]() |
Arata foarte bine!
![]() |
--------------------
Dacia/Kia/Mercedes
Berlina Li / Pro Cee'd / S320
2003 / 2008 / 2010
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Arata foarte bine! Iti recomand sa faci si fata cu 70%, vara se cunoaste diferenta.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
ady85btz |
![]()
|
La Logan am avut pe fata Llumar de 70% si vara n-am sesizat diferente.In cazul in care-mi pun pe fata o sa merg pe un 50
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Eu am sesizat ca nu ma mai bronzez pe bratul stang asa cum se intampla cand nu aveam folie. Ca si look e drept ca nu e prea mare diferenta insa... e legal. Cu 50% le dai ocazia politistilor zelosi sa se ia de tine si ai putea avea probleme la ITP.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
ady85btz |
![]()
|
Momentan nu ma grabesc sa-mi pun si pe fata,iar daca-mi pun 50 cum ma opresc gaborii sau cand ma duc la IPT las geamurile jos
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ady...intrebare....
cand merg stergatoarele pe viteza intai....cand opresti la stop acestea trec pe mers intermitent sau raman pe viteza intai..... la megan ai aceasta functie chiar si la echiparea de baza... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
ady85btz |
![]()
|
Nu am observat .O sa testez si o sa revin cu raspunsul
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
Miria |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 1 September 08 ![]() |
Super masinuta,m-am dat si eu cu una.Mi s-a parut un pic cam puturos motorul dar probabil eram eu prea obosit si dat jos de pe un Insignia chiar ce masina beton .In fine imi pare rau de incident.
|
--------------------
Renault /Range Rover
xxx
2006/2011 http://medicaldiecast.weebly.com/index.html
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 11:07 |