Troian pe site-ul SERUS.RO, am trait sa o vad si pe asta
![]() ![]() ![]() |
Troian pe site-ul SERUS.RO, am trait sa o vad si pe asta
ilgo |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 23 March 08 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
floryyn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 19 November 06 From: Targu Jiu ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
2005
|
|
Berila |
![]()
|
![]() vesnic incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 23 July 07 From: Praga - CZ ![]() |
|
--------------------
Renault Clio 3
Exception
1.6 16v
- B-64-***
|
|
ilgo |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 23 March 08 ![]() |
Deci troianu ala exista au ba, ca doar nu s-au tampit autorii celui mai bun antivirus..
Sa ne intelegem ce inseamna fara probleme.. Asa si Norton 2008 updatat in fiecare zi nu detecta nimic desi troieni luati de pe pagini aveam vreo 3.. This post has been edited by ilgo: 11 Apr 2008, 21:16 |
--------------------
-
-
-
|
|
fnp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 5 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Firefox + No Script Add-on : nici o problema. Nu folosesc antivirus decat odata la 3-4 luni cand punt un trial kaspersky si scanez tot PC-ul.
|
--------------------
Dacia Logan
MCV 1.5 DCI 70CP
2007 Laureate + ABS
- B
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
OPERA + kaspersky internet security 6, nimic.
si am incredere in antivirus, am avut 1 an de zile fara probleme. acum a expirat licenta de 2 zile, si din pacate nu am gasit licente valide decat de versiunea 7. o sa ma obisnuiesc eu. 12 Apr 2008, 00:40: nu are nimeni nimic special cu ie. doar ca merge ca o caruta pe autostrada. referitor la viteza. This post has been edited by slaiciprian: 12 Apr 2008, 00:40 |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 12:39 |