DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Ajutor Umanitar - Badescu Stefania, Zambete furate

AlexV
post 10 Apr 2008, 09:48
Post #1

Admin?

Group: Admin
From: Bucuresti

Un membru m-a rugat sa pun acest anunt:

Zambete furate

stefi.jpg

Ma numesc, Badescu Manuela Delia sunt din Baia Mare si am o fiica, Stefania, de 19 ani, studenta anul I la medicina, care in urma unui control medical a fost diagnosticata ca avand un neurinom acustic, situat in unghiul pontocerebelos drept, deci este o tumoare benigna, de gradul 3, e deja mare 31/25/30 mm, ceea ce indica necesitatea unei operatii urgente. Tumoarea creste si incet, incet apasa pe nervii cranieni porvocand diverse simptome: afectarea auzului, mici pareze faciale, migrene ingrozitoare, probleme de echilibru, vederea dubla. Deocamdata la Stefania i-a fost afectat doar auzul la urechea dreapta in proportie de 30 - 40%.
Operatia este foarte dificila si poate fi realizata doar intr-o clinica in care exista sisteme de monitorizare interoperative a nervilor cranieni, aparat care in Romania nu exista, operatiile aici dupa cum arata statistica e de 30% sansa de reusita. Adica, ori isi pierde definitiv auzul si controlul fetei pe partea afectata ori iese fara sechele din operatie.
Fiind asa de mare riscul am inceput sa cautam o clinica in strainatate care ne ofera cat mai multe sanse. Cele mai mari sanse ca fetita mea sa poata zambi in continuare le ofera clinica din Hanovra (Germania), clinica de neurochirurgie a celebrului neurochirurg Dr.h.c.mult.M.Samii, International Neuroscience Institute, insa suma necesara operatie si a ingrijirilor se ridica la 35.000 euro, asa cum ne-a confirmat deja clinica.
In momentul de fata nu am acesti bani si nici nu cred ca am cum sa fac rost de ei intr-un timp asa de scurt, iar de formularul E 112 (de la Casa Nationala de Sanatate) nu putem beneficia deoarece operatia se poate realiza si in Romania, chiar daca sansele sa scape fara sechele sunt foarte mici.
Pentru cei care cred ca ne pot ajuta cu donatii oricat de mici sau care pot da informatia mai departe la societati care au posibilitatea sa ma sprijine am afisat urmatoarele conturi :

1. RO20RNCB0182034193780002 – in euro
2. RO47RNCB0182034193780001 – lei

deschise la BCR sucursala Baia Mare, Badescu Manuela Delia, CNP 2680216240021.
Va multumim pentru sprijinul si intelegerea acordata.

mai multe informatii pe http://www.bstefania.com/

Cine poate sa ajute, sa ii dea Dumnezeu sanatate.

10 Apr 2008, 18:32:
up

This post has been edited by AlexV: 10 Apr 2008, 17:32

--------------------
Toyota RAV4 2.0
"Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
corbex
post 10 Apr 2008, 18:25
Post #2

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

Group: Members
From: bucuresti

E frumos ce incerci tu sa faci.
Dar o poza cu o fisa medicala, cu un diagnostic, o trimitere la operatie, un act de identitate, se poate? de asemenea, o poza cu un cec prin care powerobd vireaza contravaloarea a 4-5 interfete se poate?
fara suparare !

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
AlexV
post 10 Apr 2008, 23:30
Post #3

Admin?

Group: Admin

da si tu click pe poza sau pe link-uri si citeste pe site-ul ei. acolo am citit si eu ca si tine si am vazut actele. nu o cunosc.

asta asa ca prima chestie. si in al doilea rand, tu ce crezi ca facem aici, marin vs. raduleasca? care strange mai mult? asta e un mod de informare, ajutorul ramane in sufletul fiecaruia, cu cat poate. daca m-am tepuit, asta e, dar merg pe ideea ca poate fata aia chiar are nevoie.

fara suparare, da.

--------------------
Toyota RAV4 2.0
"Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
+
horsewhisperer27
post 11 Apr 2008, 01:14
Post #4

Membru autentic

corbex, fara atac la persoana, este o cantitate mare de ignoranta amestecata cu nesimtire in postul tau....

crezi ca ia omu banii?nu vrei, nu te obliga nimeni, da stai acasa omule....si chiar daca ar incerca el ceva, ce te roade pe tine???

--------------------
fan VAG!
+
psychoo
post 11 Apr 2008, 10:59
Post #5

Membru

From: Timisoara

cat este de greu in ziua de azi sa faci un site pe care sa torni anumite informatii cum ca ai nevoie de bani pt o operatie, deschizi un cont in care lumea poate sa vireze cat ii lasa sufletelul?
sunt 2 posibilitati:
1-fata chiar exista si chiar are nevoie de ajutor, caz in care banii donati ajuta la plata operatiei, caz in care o fisa cu diagnostic exista, la fel si un buletin ceva(dar...exista photoshop si se pot "aranja si alea pana la urma)
2-tot ce s`a scris acolo e fictiune, banii ajung intr`un cont, cineva ii scoate castigand fara prea mare efort o suna considerabila de bani, si sunt sanse sa nu fie descoperita inselaciunea (sau intra la abuz de incredere?)

2 cazuri, in oricare din ele ajuti pe cineva. ajutorul poate sa fie pt salvarea unei vieti sau pentru achizitionarea unui BMW nou nout.
eu personal am fost vizitat la usa de persoane care cereau bani tot asa...anunturi umanitare si orice suma era binevenita. aveau in schimb acte la ei cu diagnostic, C.I. poze cu persoana, etc. sunt sanse sa fie false...dar nu suna asa de vag ca descrierea de pe site.

--------------------
Ford Focus Titanium, 2.0 TDCI, 2013
You deserve what you tolerate!
+
horsewhisperer27
post 11 Apr 2008, 21:17
Post #6

Membru autentic

o fi, n-o fi!

da io unu bag mana in foc ca ALEXV n-a deschis aicea un topic ca sa scoata bani necurati cu ajutoru daciaclub.

mai ales de la nea corbu!!

--------------------
fan VAG!
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th June 2025 - 08:47
Forum Renault