Sfat achizitie senzori de parcare
![]() ![]() ![]() |
Sfat achizitie senzori de parcare
Bulldog |
![]()
|
||
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ok , am notat...oare la Polo merge?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Am o vecină care conduce un Aveo sedan. De fiecare dată când ajunge seara acasă, intră în parcare, oprește relativ în centru, claxonează scurt, apoi coboară și intră în bloc. În maxim 2 minute apare soțul, care parchează mașina.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cred ca ar merge. Cu mentiunea in ambele cazuri sa golesti si tot ce ai prin portbagaj, sa beneficiezi de vizibilitate maxima. Pt noi, cei cu berline, ne mai chinuim un pic.
![]() |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
BioHazarD |
![]()
|
![]() Gold member Group: Members Posts: 1.408 Joined: 9 May 07 ![]() |
Ce-mi recomandati si mie:
http://www.comenzi.ro/product_info.php?cPa...roducts_id=1821 sau http://www.grandevero.ro/senzori-de-parcar...de-parcare-dj-4 Oare au oglinda heliomata? :-\ |
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
2008 Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023 |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Si daca ar avea oglinda heliomata la ce naiba te-ar ajuta? Ca "heliomata" se inchide la culoare in prezenta UV, care nu trec prin luneta (sticla), plus ca farurile nu emit UV...
Poate o oglinda electrocroma, stiu si eu... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 22:34 |