H7 pe Solenza
![]() ![]() ![]() |
H7 pe Solenza
road_menace |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 15 June 04 From: Iashington ![]() |
|
||
--------------------
OLTCIT
12 TRS
1989
- IS 55 BIO ...daca nu poti fi cel dintai incearca sa fii primu`...
|
|||
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu, nu poti pune H7 in loc de H4; dar poti cumpara H4 blue vision.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
Eu am cautat H4 blue vision si am dat peste H7.De ce s-or gasi asa de greu?
|
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
road_menace |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 15 June 04 From: Iashington ![]() |
multumesc pt raspunsuri. o sa caut H4 mai puternice, ca e cam scurta ziua in ultimul timp ... dar totusi as vrea sa vad si eu pe unde merg.
|
--------------------
OLTCIT
12 TRS
1989
|
|
EvilOne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti/Alexandria ![]() |
H4 Filips gasesti la benzinariile Agip cam toata gama, nu e obligatoriu sa iei BLueVision, poti sa incerci si d-alea +30%, +50% etc.
|
--------------------
Reno
Megan Sedan (coaja) 1.6
2008 156
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca vb de Solenza , iti trebuie H4 . Iti recomand Philips Power2Night GT150 . Nu ai nevoie de alte faruri sau de alta putere si nici nu recomand . Tot ce trebuie sa faci este sa le schimbi si sa te bucuri de minune !
P.S. Sa le si reglezi dupa instalare , altfel iti umplu baietii frigideru' ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
road_menace |
![]()
|
din ce am vazut pe net gt150 power2night e H7. este si h4?
|
--------------------
OLTCIT
12 TRS
1989
|
|
GabyT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
De regula toate variantele de becuri (blue vision, Power2Night s.a.) sunt produse in toate "versiunile" uzuale, respectiv H1, H3, H4, H7, asa ca nu trebuie alceva decat sa gasesti comerciantul care are ceea ce ai tu nevoie.
Oricum, H7 blue vision (desi are un singur filament) este dublu ca pret decat H4 blue vison... ![]() This post has been edited by GabyT: 29 Dec 2007, 15:59 |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2003 Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006 MIO C520 |
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Exista sigur. D-astea am eu... au costat vreo 60ron perechea.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
cation |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 1 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Cu vreo 40-50 RON perechea am luat Osram silverstar (+50%)din Cora si sunt foarte mutumit de ele fata de alea originale ale masinii
This post has been edited by cation: 2 Jan 2008, 17:35 |
--------------------
Ford
Focus Sedan
2006 Trend
|
|
sky79ct |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 27 November 07 ![]() |
Am tot cautat prin Constanta Philips Vision Plus H4 si nu am gasit.
Ma poate ajuta cineva? Si tare as vrea sa stiu care becuri sunt mai bune dintre Philips Vision Plus (+50%) si Osram silverstar (+50%). A facut cineva o comparatie? |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- CT xx SKY
|
|
sky79ct |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 27 November 07 ![]() |
am rezolvat problema cu o comanda la Aspad
am facut si niste poze ca sa vad daca exista o diferenta intre becurile vechi si cele noi (in poza cu capota ridicata am lasat unu vechi si unu nou ) am vrea sa umblu la butonul interior care regleaza farurile si nu stiu cum sa il desfac.. ( cand am cumparat masina - sept 2007 - butonul se invartea in gol si la un service i-am rugat sa mi-l repare si l-au reparat numai ca acu imi bat un pic mai in jos ca inainte) Attached thumbnail(s) DSC00326.JPG ( Size: 880.17k ) Number of downloads: 553 DSC00324.JPG ( Size: 641.38k ) Number of downloads: 635 |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- CT xx SKY
|
|
cata87 |
![]()
|
![]() membru alb-violet Group: Members Posts: 590 Joined: 4 January 07 From: Timisoara ![]() |
si mie mi se invarte in gol,e normal ? io ma gandeam ca e de forma acolo pus...voua va merge ?...daca da inseamna ca tre sa il repar si io...alti bani alta distractie !
|
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
mark`` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
Nu merge in gol. Mie imi functioneaza dar si eu am aceeasi problema. Imi bat prea jos farurile desi am fost cu ele cand am schimbat sticlele farurilor la electrician si mi le-au reglat. Deci inapoi nu ma pot duce iar ca o sa zica ca-s reglate, mie imi bat prea jos totusi. Ce sa fac?
|
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
makar |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 8 January 08 ![]() |
eu am pe solnitza mea niste philips power extreme foarte foarte multumit de ele si nu's nici scumpe in jur de 100 lei
|
--------------------
dacia
zolenza
2003 clima
- ct-60-mgs
|
|
damiandeh |
![]()
|
![]() Tauren ;)) Group: Members Posts: 4 Joined: 1 March 08 ![]() |
Sau Philips Vision Plus - aprox 50 lei.
|
--------------------
Dacia
Solenza
-
- - Power overwhelming !
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
QUOTE(cation @ 2 Jan 2008, 17:34) Cu vreo 40-50 RON perechea am luat Osram silverstar (+50%)din Cora si sunt foarte mutumit de ele fata de alea originale ale masinii Cred ca m-ati injurat vreunu ca mi s-a ars exact vinerea trecuta , seara , in parcare la Cora . M-am indurat si am cumparat repede Osram Silver-Star , cel cu 50% dar NU este nici macar la 80% din puterea Philips-ului ( vechi de epste 2 ani ) . Este putin mai alb , dar Philips-ul care l-am lasat pe partea dreapta este mai puternic ca lumina decat Osram-ul . Osram-ul a costat cam 20 ron / buc , scrie pe cutie 4000 Kelvin Blue , dar nu se compara cu 4000-ul de la Blue Vision-ul Philips , ca sa nu mai vb de Xenon . Cred ca ma paste un up-grade la lumini cat de curand . Recomand in continuare Philips , a rezistat eroic la munte prostii ale mele si multe flash-uri peste 2 ani , s-a ars doar faza scurta la el ... |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
S3raph |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 17 April 08 ![]() |
ia-ti Plasma White H4. Crede-ma...sunt foarte bune. Au xenon in ele...merita toti banii...shi sunt ieftine...45 lei doar...le gasesti la benzinarii Petrom...cu faza lunga bat cam 400metrii...iar in oras...excelente...
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 / clima
- CT-28-YLS
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() NU au nici un XENON in ele , ca Xenon-ul este un gaz care se aprinde la vre-o 35.000 - 40.000 V ( ca pentru asta sunt kiturile de Xenon , mai precis balasturile ) si ala este alta mancare de pestisori . Daca vrei iti reglez orice far sa-l vezi de la 3 km . Scopul lor este sa vezi tu pana la vre-o 80 - 100 m , bine , cu lumina puternica , fara sa-i orbesti pe ceilalti . NU poti avea faruri care sa bata 400 m ( adica jumatate de kilometru aproape ) si sa nu deranjezi pe nici unul din fata , cand orice far care depaseste 100 m deja are probleme in a mentine focalizata lumina . Faza lunga nu conteaza cum lumineaza pt ca cea scurta o folosesti cam 95 % din timpul de folosire al farurilor . Eu chiar ma gandeam sa-mi pun xenon doar pe faza scurta si sa ramana halogen pe cea lunga si scapam si de probl cu flash-urile . Incearca sau vino sa vezi la o intalnire cum lumineaza Philips-urile si poate iti vei schimba parerea . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 22:18 |