Cielo face-lift, de la rusi
![]() ![]() ![]() |
Cielo face-lift, de la rusi
Merced |
![]()
|
||
![]() om al munților Group: Members Posts: 8.307 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
masina arata OK, nu exceptional, doar OK, daca si fiabilitatea e ca la Cielo-ulrile de la inceputuri made in Korea, au dat lovitura.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
e ok masina. doar stopurile pe spate nu-mi plac.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Eu zic ca este un pic mai bine ca inainte si un pic mai estetic...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
spatele e oribil dupa parerea mea, arata MULT mai bine originalul..in rest...hai sa zic ca merge, interiorul chiar imi place
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
andr3y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 23 May 07 ![]() |
arata binisor .... pt rusi e aur
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
- b 89 RUN
2007 / luxe privilege
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
Daca va fi adus in Romania , cred ca se va vinde , binenteles conteaza si la ce pret.
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
- CT------
1,6/2005 Forza Steaua
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.020 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
farurile seamana cu cele de passat.
oricum, pentru o economie in dezv sau o ec. incipienta, producerea unei astfel de masini este bine venita. daca va fi comercializat? posibil (dar nu cred)..... daca va respecta normele UE din momentul vanzarii This post has been edited by wolfin: 18 Apr 2008, 16:59 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
eeee... am vrut sa zic asta da m-am abtinut...
kadett-ul si upgrad-urile sale - nexia, racer, etc - nu stiu daca au macar o stea dupa normele euroNcap suns solide, rezista binisor la impact (a se vedea "fagurii" de plastic din barele de protectie sau ranforsarile usilor), dar daca un airbag e usor de montat, nu e la fel de simplu de modificat caroseria sa fie "deformabila" controlat, si deci sa inceapa sa se incadreze in normele UE... cu toate astea - Accentul nou nici macar nu am reusit sa aflu cate stele are... si totusi se vinde in unele tari europene fara probleme... asta ca exemplu doar... |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Mie unul imi place cum arata.
|
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Aduce a Lada! e cam nasoala!
Probabil ca la aia o sa se vanda! Si ce materiale se vad inauntru!Moama! ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
rudibedy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 14 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Arata mai bine in fata, dar in spate....au gresit, arata foarte nasol. Interiorul este prea argintiu, da impresia de chinezarie sincer.
Mai exista si Lada Kalina, o copie dupa Corsa veche dupa parerea mea... This post has been edited by rudibedy: 19 Apr 2008, 22:07 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 2008
- B-86-BDY
KissFM
|
|
Alex 23 |
![]()
|
![]() Dacia 1300, cea mai buna alegere!! Group: Members Posts: 1.436 Joined: 2 October 06 From: Drumul Taberei ![]() |
Mie unul imi place foarte mult bordul, oglinzile si farurile si trapa aferenta!! Eu zic ca este o masina ok si cred ca se va vinde destul de bine!! Poate sunt putin mai subiectiv poate si din prisma ca sunt posesor de Cielo!!
|
--------------------
Dacia 1300/1310/1410
1972/1972/1982/1990/1991/1992
- 8-B 4746/8-B 7768
KXI WRB YJM DOZ PMC MRD Dacia 1300, cea mai buna alegere!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 17:29 |