zgomot ciudat in zona rezervorului, cand motoul este oprit
![]() ![]() ![]() |
zgomot ciudat in zona rezervorului, cand motoul este oprit
bengaves |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 314 Joined: 11 June 07 From: IALOMITA ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
SOLENZA CLIMA
2004
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
cauta dupa "muget de vaca". Fara bancuri.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Nu stiu daca e de la "mugetul de vaca" (diferenta presiune in rezervorul etans).
Poti incerca asa: Inainte de a tranti hayonul sa te duci si sa scoti capacul de la rezervor si sa il pui la loc - ca sa egalizezi presiunea (merge si sa tragi de el intr-o parte fara sa il scoti de tot), apoi trantesti hayonul si vezi daca mai face. Parerea mea e ca face de la pompa de benzina. Ai ramas cumva in pana de benzina? Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
bengaves |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 314 Joined: 11 June 07 From: IALOMITA ![]() |
pai eu am masina de 2 saptamani! nu am ramas fara benzina ! nu este zgomotul pe care il face pompa cand pun contactul! oricum mai m-am linistit dupa ce am citit pe forum! nu ma deranjeaza zgomotul in sine ,dar nu vreau sa merg cu vreo piesa defecta si sa ma lase in drum!
|
--------------------
DACIA
SOLENZA CLIMA
2004
|
|
dorel.ch |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 18 March 08 ![]() |
La mine nu se mai aude mugetul de vaca de vreo doi ani, inseamna ca s-a infundat supapa pentru vaporii de benzina? Stie cineva ce trebuie facut si unde este situata supapa, am obsernat o ramificatie in spatele busonului , sub aripa cu o piesa din plastic( rosu si alb conectata la un furtun mai subtire. Aceea este? |
--------------------
dacia
supernova
2002/rapsodie
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Sau poate ai cotul de la rezervor fisurat si pierde pe acolo presiunea. E o problema frecventa.
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 07:46 |