Moderatori,Useri-Forum Dacia, Cel mai popular moderator
![]() ![]() ![]() |
Moderatori,Useri-Forum Dacia, Cel mai popular moderator
Funny |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
|
||
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|||
Daddy |
![]()
|
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
Ce draku "cobra in sticla" ? Adica cum ? O mananci sau o bei ? Te inbeti de la o amarata de cobra ?
Sau o "tragi pe nas" ca Mutu ? ![]() |
--------------------
Dacia
1300 F
1972
- BC-93-MAX Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Daddy nu te baga, ca eu deja negociez cu George sa impart cobra cu tac-su
![]() ![]() Tre sa-mi trag alta delegatie la Bucale, dar de data asta sa stau mai multe zile ca e de prestat nu gluma ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Daddy |
![]()
|
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
"e de prestat nu gluma " adica se mesteca mai greu cobra aia sau nu incape pe nas ?
Na, intreb si eu, ca e curios. ![]() |
--------------------
Dacia
1300 F
1972
- BC-93-MAX Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Nu e cobra de aia de tras pe nas, ca nu fac eu prostii de astea.
Pur si simplu e un whisky de buna calitate in care o doamna Cobra a prestat de vie din calitatile afrodisiace (na ca am dezvaluit secretul acestei minunate bauturi) si acu e macerata gata. Dupa degustarea licorii din sticla a naibii sa fii daca nu esti curios ce gust are minunea aia de sarpelete, si tare delicios mai e. Mai greu e cu femeile dupa aia, ca nu inteleg cum de te-a apucat asa amocul deodata, cind de obicei dupa o sticla de whisky esti muci si adormi instantaneu ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Daddy |
![]()
|
QUOTE(paulp @ 27 Dec 2004, 22:21) Dupa degustarea licorii din sticla a naibii sa fii daca nu esti curios ce gust are minunea aia de sarpelete, si tare delicios mai e. Pai sunt curios cum draku ! Oare ce gust o fi avand cobrita aia beata ? Sa-mi pui si mie o bucatica din codita intr-un servetel ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1300 F
1972
|
|
paulp |
![]()
|
Ma grav e ca pina ajung eu la Bucale sa-r putea sa dea George de gust si sa vezi cum papa asta tot sarpele... si tocmai acu fu cutremuru ala din Thai si nu mai pupam noi cobre macerate... oare o vipera la palinca n-o fi buna?
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Daddy |
![]()
|
Mare belea cu sarpii astia la sticla !
Cred ca un boa intr-o vadra de vin ar fi mai bun, ar ajunge la tot forumul. Gasim un sponsor pt aceasta actiune umanitara de sarbatori ? Sa ne livreze un sarpe boa ca vin mai gasim noi. |
--------------------
Dacia
1300 F
1972
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Acum ca s-a aflat secretul cine detine un sarpe boa, anacaonda sau ceva asemanator face repede rost de un butoi de vin , tuica, sau ce pica si il tine pt el. Deh iarna-i grea, omatu-i mare.... uite ca dau si versurile peste mine.
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
paulp |
![]()
|
acu ne faci pofta, rautate
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Daddy |
![]()
|
Cata gingasie in privirea ei , cata gratie .........
![]() |
--------------------
Dacia
1300 F
1972
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Bahhhhh.... Sunteți cu capul????? BEȚIVILOR !!!! Și șarpe?!?!?!?! Beahhh
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Hai ca ati dat-o pe pileala!
Asta e! Cine a votat a putut sa voteze! Stingerea ca faceti forumu' de ras! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 06:57 |