Moderatori,Useri-Forum Dacia, Cel mai popular moderator
![]() ![]() ![]() |
Moderatori,Useri-Forum Dacia, Cel mai popular moderator
Funny |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
|
||
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Funny @ 17 Dec 2004, 08:30) Iar din cate stiu eu , civilizat este ca musafirii sa nu ti se descalte cand vin in vizita.Valabil si pentru gazde. D'accord, cu un singur amendament! Eu am un amic caruia i se spune Ma-ta. Ma rog, numele e irelevant, faptele vorbeste. Acelui copil ii put picioarele ... prin bajcheti. Iti vine sa crezi sau nu, asa este. Cea mai mare nefericire este cind se descalta, nu unul a fost atins de o dragoste exacerbata pentru actul vomitarii in asemenea momente. Nu exagerez cu nimic, este purul adevar! Ca o paralela mai funny, intr-o seara am iesit din casa si l-am pus pe idiot sa se descalte si sa se spele pe imputiciuni ca nu-l mai suportam. Ei bine, omu' s-a conformat dar bombele chimice materializate in sosetele domniei sale au fost aruncate peste balcon. Toate bune si frumoase pina a doua zi dimineata cind am iesit in balcon sa fumam si am vazut alaturi de cele 2 sosete..... 3 porumbei morti (bine, am cazut cu totii de acord ca murisera din cauza gerului de peste noapte sau sucombasera inainte ca ala sa-si arunce petardele). Iti dai seama ca am ris pina au inceput vecinii sa bata la usa ca nu stiau ce se-ntimpla. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Daddy |
![]()
|
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300 F
1972
- BC-93-MAX Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
In cazul in care voi castiga alegerile, va rog frumos, premiul il gasiti aici: http://www.ziua.net/display.php?id=35406&data=2004-12-17
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() adica ? |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Marty |
![]()
|
Pardon, eram prins in frenezia stirilor de moment. Erata la postul #94: a se citi - " In cazul in care voi cistiga alegerile, va rog frumos, cadoul pentru mine il gasiti aici: http://www.magazinultau.ro/product.php?pro...ory=Formula%201 "
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
ahhh... ok
![]() credeam ca vrei sa fi actorul din stire ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
bahhhhh, asta era ideea mea , am parte la sigla cu Ferrari
![]() |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Hai ma George, da si tu spaga ceva sa te voteze astia...
VOTATI pe GEORGE !!! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
corect era: VOTATI JIJI !!!
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
mobilizati electroratul, ca nu se valideaza alegerile!!!
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Iaca ca am votat si eu, daca s-a dat la misto topicul asta.
![]() Un vot pt Asarban din urm. motive: 1. cele mai distractive posturi/moderari 2. Grupul tractoristilor va saluta din faruri ! ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
"si oricum ajung MUUUUUUUULT mai departe decat voi cu un plin"
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Daddy |
![]()
|
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300 F
1972
- BC-93-MAX Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|
florin.c |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 10 January 03 From: Bucuresti ![]() |
De mult n-am mai ras asa de mult
![]() "1 BANC" a devenit desuet ! Tineti-o tot asa ! |
--------------------
Dacia
Supernova Clima Intotdeauna este ceva de reparat......doar un alt motiv pentru a-ti cumpara o scula noua
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Io propun sa facem si un topic "Cel mai bun admin".
![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
Daddy |
![]()
|
Trebuie facut un topic cu "Cel mai Sexi"
|
--------------------
Dacia
1300 F
1972
|
|
asarban |
![]()
|
Va e clar ca acolo va dau clasa?
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Daddy |
![]()
|
Hai co poza in costum de baie ( vezi fii atent, nu al lui Adam ) ca-ti spunem noi !!!
![]() |
--------------------
Dacia
1300 F
1972
|
|
asarban |
![]()
|
Nu pot ma ca am facut contract de exclusivitate cu o mare statiune internationala si nu am voie sa apar neked decat la 2 Mai (oops, am divulgat numele..,!)
|
|
|
Funny |
![]()
|
QUOTE(Daddy @ 25 Dec 2004, 02:50) Dupa 3 ianuarie.Totodata , daca nu aveti nimic impotriva , un topic pentru "Cel mai fair-play si funny user." QUOTE(asarban @ 25 Dec 2004, 08:14) Oare de ce esti asa sigur?Vezi ca o sa introducem obligatoriu si proba aia cu costumul de baie. This post has been edited by Funny: 27 Dec 2004, 09:27 |
--------------------
Dividae
et
|
|
GeorgeB |
![]()
|
andrei , ai auzit? stop mancare nenica
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
asarban |
![]()
|
Urla invidia in voi maa......
|
|
|
GeorgeB |
![]()
|
in mine urla sarmalele , salata de beuf si prajiturile ... nu stiu ce urla in ceilalti
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Vro 10 kile de Feteasca naturala e bine?
Urla tare, mai ales in cap, ca nu stiu cum incap atitea-n capu meu ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
GeorgeB |
![]()
|
ola, ola , oooolaaaaa....
am niscai bautura tailandeza cu o cobra in ea ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Funny |
![]()
|
Vreo 7 kile de feteasca de Pietroasele.Mama ce urla in cap , ca Loganu' dupa 3000 de ture.
![]() |
--------------------
Dividae
et
|
|
GeorgeB |
![]()
|
alcooooohooooolistilor
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Funny |
![]()
|
|
--------------------
Dividae
et
|
|
GeorgeB |
![]()
|
pai dupa 7 respectiv 10 litri de vin numai degustator nu mai esti , hac, parerea mea .
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 02:22 |