DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> disc ambreiaj, patineaza doar in mansalier

jon
post 18 Jun 2008, 13:12
Post #1

Membru

Group: Members

sad.gif salut!iar am dat de necaz si iar va cer ajutorul ca problema asta ma depaseste total!de vreo 2 saptamini cred ca imi patineaza discul de ambreiaj(miroase tare a ferodou si iasa fum de la ambreiaj)dar numai in mansalier.daca plec cu a1-a nu patineaza de loc din contra trage de parca e bmw!am mai incercat sa ii dau viteza a 4-a la50km/h si sa turez tare sa vad daca patineaza dar nimic nu patineaza!ce sa fie?cum remediez?exista riscul sa ma lase in drum?

--------------------
renault , 19, 1992,diesel motor fq8 1,9
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Hacker
post 18 Jun 2008, 13:14
Post #2

Membru autentic

Vezi sa nu ai cablu la ambreiaj prea strans. De unde pleaca ambreiajul de sus sau jos ? Daca pleaca de sus mai slabeste ambreiajul.

--------------------
Dacia 1310 / Super Nova 1985 / 2001 - B-21-VZK / B-85-LTJ
Dacia 1310 85'
Dacia SN 01
Peugeot 206 HDI
+
neajiji
post 19 Jun 2008, 11:37
Post #3

Membru autentic

Ambreiaju nu pleaca ca nu are picioare smile.gif. Se regleaza pedala sa aiba cursa libera 2 cm, dupa care intra in forta. Sunt vreo 2 metode de reglare, s-a mai discutat. Cred ca stresezi prea mult ambreiajul in marsarier, iar discul avand ceva uzura se comporta astfel.

"exista riscul sa ma lase in drum?" Da normal, ca exista, ce intrebare... daca nu ambreiaju altceva si tot se gaseste smile.gif

This post has been edited by neajiji: 19 Jun 2008, 11:37

--------------------
X Y Z
+
v_razvan_c
post 19 Jun 2008, 14:44
Post #4

Membru autentic

radmasa.gif

Salut!
Vezi ca asa imi facea si mie, jon... In marche-arriere patina prima data, dupa care incepea sa tina dupa ce se tura un pic in gol. Apoi a inceput si in treapta II de viteza sa patineza, pe urma in orice viteza... Asteapta-te la ce e ,,mai bun".
Bafta!

--------------------
- - -
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th June 2025 - 10:33
Forum Renault