Cel mai bun LCD de 17", raport calitate / pret
![]() ![]() ![]() |
Cel mai bun LCD de 17", raport calitate / pret
MoneyTalks |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
||
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|||
MariusI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 24 March 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(GeorgeB @ 19 Dec 2004, 19:28) TOT nu mi-a spus nimeni : Pai fiindca notiunea e total subiectiva..Cand mi-am luat eu hyundai-ul, mi s-a parut cea mai buna alegere. Colegul meu cu Samsung, la fel. Asa ca stabileste-ti o gama de pret, cauta review-uri pe net si pasu' vioi in magazine, sa vezi cu ochii lu' matale ![]() In momentu' asta, eu m-as uita la un LG http://www.emag.ro/product_info.php?cale=4...d=9186&pindex=5 , un Hyundai http://www.itshop.ro/descriere.php?cod_produs=HYQ17S sau un Samsung 17"- SAMSUNG 710T -TFT |
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
pai gama de pret este 300 E
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
MariusI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 24 March 03 From: Bucuresti ![]() |
atunci poate samsung 710N , daca imi aduc bine aminte are acelasi panel cu T-ul
http://www.price.ro/p_monitoare-lcd_341.html sau benq http://www.price.ro/p_monitoare-lcd_210.html Atentie, la benq exista 2 modele cu acelasi identificativ, unul cu 12ms, altul cu 16, diferenta e de cca 10 eur. O sa-l vrei pe ala de 12 ![]() |
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Da linkul tau era de la deck.ro (sau ma rog asa ziceai) care e cu 2-3 milioane mai scump decat la e-mag, cam la orice produs. De aia ti-am spus linkul.
Si da am citit primul post, da' am uitat intre timp ![]() Money uita tot timpul ca forumul asta are 98% (sau mai multi chiar) din utilizatori romani care stau in romania, si chestiile gen ca "in austria costa putin", sau ca "eu mi-as lua asta" si da un link de la un magazin din austria, nu sunt deloc relevante. Revenind, cred ca e extrem de greu sa gasesti ceva gen raport calitate pret. Cel mai bine este sa pui mana pe volan sa mergi pana la Deck, Best, Flamingo si sa te uiti bine la monitoarele expuse. Sa ii rogi sa iti schimbe demo-ul, sa te bagi un pic prin word, etc. Ca si recomandare finala, ti-as sugera sa iei TFTul din linkul (710N) care ti l-am dat. Este cred eu ceea ce ti se va potrivi cel mai mult tie. Post edit @ mariusI: faptul ca producatorul zice care are 12 ms (viteza minima atinsa! atentie - deci nu e constant 12ms!!) nu inseamna nimic extraordinar la monitor (vitezele astea sunt date dupa Standarde ISO vechi si nu indica nivelul real al ghostingului). This post has been edited by Valentine: 19 Dec 2004, 21:27 |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
MariusI |
![]()
|
Stiu de problema cu masurarea timpului de raspuns, dar cele doua modele au panel-uri diferite, si cel de la modelul de 12ms pare sa fie mai bun decat celalalt..de-asta am facut precizarea
|
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
asta e timpul insumat , nu ?
ceva genul cat timp face up si cat timp face down . parca asa citisem pe undeva. 710N mi-ar place foarte mult. de jucat ma joc si eu , dar daca pe monitorul de acum nu am probleme (un TFT eXair :/ , care draq stie ce caracteristici are ) nu vad probleme pe un SAMSUNG la 16ms timp de raspuns. ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
MariusI |
![]()
|
Da, e timpul insumat, dar timpul minim posibil. In plus, tranzitiile dintre alb/negru si niste culori compuse (de ex. gri) pot sa dureze mult mai mult. PE langa asta, unele panel-uri nu pot sa atinga timpul minim respectiv decat daca afiseaza o paleta redusa de culori.
In ceea ce priveste luminozitatea, eu pe al meu il tin undeva la 30% stralucire si 50% contrast..de-aia te sfatuiesc sa vezi cu ochii proprii. |
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|
GeorgeB |
![]()
|
eXair
![]() CODE Exair iM1501E Модел iM1501E Тип 15'' LCD TFT Работна площ (HxV, mm) 304.128 x 228.096 Контрастност 350:1 Ъгъл на видимост 150° H / 140° V Захранващо напрежение 12 V Adapter Оптимална разделителна способност 1024 x 768 @ 60 Hz Максимална разделителна способност 1024 x 768 @ 60 Hz Яркост 250 cd/m2 Response време 20 ms Интерфейс VGA Вградени говорители 2x1W Контролни бутони Auto, +/-, Enter, Power On/Off OSD контроли Auto adjustment, Brightness, Contrast, H-Phase, V-Phase, Clock, Phase, Sharpness, Color, Volume, OSD display time, OSD position, Recall, Language Размери 360 x 180 x 370 Маса 3.5 Kg Power saving Yes Консумирана мощност 30W Ергономичност и безопасност (стандарти) VESA DDC, EPA Energy star, VESA DPMS daca asta merge , si am jucat pe el toate jocurilr posibile (ultimele fiind HL2 si NFSU2 ) nu vad ca un 710n sa faca figuri , nu ? |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
cu cat e ecranul mai mare, cu atat mai mult ghosting. pe 19'' la 20ms nu pot sa joc nimic
![]() Culori, etc. toate se vad excelent in schimb. Pentru asta merita. |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 05:03 |