MIRON COZMA GRATIAT, Sluga a fost gratiata!
![]() ![]() ![]() |
MIRON COZMA GRATIAT, Sluga a fost gratiata!
vv |
![]()
|
||
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Grand Scenic
- B.00.XXX
2008 It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|||
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Mda, numai oameni de bine gratiaza iliescu si nastase ...
|
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.527 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
astept cu interes comentariile celui mai mare iubitor de aici al lui cozma (ashu), cu toate ca personal cred ca a plecat deja in urmarire
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
ma da' rapizi au mai fost! Fast de fast...asa se poarta un PSD-ist, si tu Andrei, ce pazesti, mai pierzi timpul p'acilea.
Ashu...o portiera de SuperNova si de la mine please. Sa ii uram succes campionului nostru!!! This post has been edited by mil: 16 Dec 2004, 17:06 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
O intrebare nu-mi da pace: o fi sunat-o pe MArilena Nitu ?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
A sunat-o mai mult ca sigur, sa se pregateasca.
![]() ![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.527 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
a avut aia timp sa-si ushuiasca toti nespalatii de pe langa ea (hm hm, pardon, a fost fidela, in gaura din creier), ca il asteapta pe rege!
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(body @ 16 Dec 2004, 16:02) La Europa FM s-a anuntat ca Nastase nu e de3 acord si mai mult nu a contrasemnat gratierea lui Cozma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 AU INCEPUT SACALII SA SE CERTE?????????? Se pare ca MINTEA cu NERUSINARE ... astept comentariile PSD-istilor adso, cristianco si misterb, sa vedem ce mai au de spus despre minunatul om Nastase 4 case si o cozma ![]() Sunt curios in decretul ala mai sunt gratiate un alt mare numar de persoane ... cine sunt aia? De cand Iliescu este garantul securitatii nationale si elibereaza pe Cozma odata cu 2-3 duzini de infractori periculosi?!! Ce bine doreste PSDul tarii!! |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
Alti gratiati:
Ioan Corpodeanu - Fostul adjunct al sefului Militiei Timis, membru al Lotului "Timisoara", condamnat la 15 ani de închisoare Petre Isac - primul consilier guvernamental condamnat pentru mita (expert guvernamental pe vremea lu' Milica) Lupta anti-coruptie se da de jos in sus. Prima data la inchisori, da Doamne sa se treaca si la restu institutiilor, totusi. This post has been edited by Lolek: 16 Dec 2004, 17:27 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Corect!
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Pai cu atita lupta s-au umplut puscariile si nu mai au locuri pentru altii.
D'aia ii gratiaza p'astia. |
--------------------
x
x
- x
|
|
mil |
![]()
|
sa stiti ca Andrei e serios...justitia sub milica a facut niste tumbe caraghioase rau si unii oameni sunt intrati in conditiile in care trebuia sa intre cineva, oricine...unele pedepse au fost exagerate, vinovatii fortate, probe ridicole.
Insa aia cu Miron, rezon ca si la Al Capone, nu conteaza de ce intra la puscarie ca o merita, conteaza s anu mai iasa. E chestie de siguranta nationala. This post has been edited by mil: 16 Dec 2004, 17:38 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Oare Cucuvel face loc la pirnaie pentru Bombo si gasca lui ?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Incep sa simt si sa imi doresc ca Base, cand a vorbit de "la tepe in Piata Victoriei", sa se fi referit la ceva cat se poate de concret, din meandrele realului.
Acesti martafoi si carcalaci nemernici trebuie linsati public. Asa ceva nu se mai poate. Sper, din toata inima, ca Basescu va avea o minte mai inteligenta decat de obicei, si ca va sti sa speculeze in folosul poporului roman brambureala asta blestemata din PSD. ps. repet: daca mai vin minerii in Bucuresti, si daca cumva Politia si Armata ar trada (nu-mi pot imagina un astfel de scenariu, dar in fine...), sunt sigur ca bucurestenii vor iesi cu batele lor de baseball si vor da replica. Sau macar vor ghida minerii spre Rahova. De data asta ne-a ajuns! Acum, serios vorbind, cred ca Cozma este uzat moral. I-a dat drumul Ilici doar ca sa-si respecte o intelegere secreta cu el. Nu cred ca i-ar mai fi de folos, nimanui. E mult prea imprevizibil, si nu imi pot imagina (inca) ca pesedeii doresc sa dinamiteze definitiv aceasta tara. Nu de alta, dar le-ar dauna afacerilor! |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
- Bsiceva...
2006/7 Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Ma..in cazul lu cozma e o problema:
A semnat domnu' prim-ministru Vasile la Cozia un pact de impunitate! Adica de "iertaciune" Cum au dat inapoi minerii cum a uitat subit! Asa ca cozma a fost condamnat doar pt 91, pentru ultima mineriada...nu se poate! Oricum...no offence, dar pedeapsa lui a fost data la comanda. Asa ca eu personal ma "mictionez" pe orice sentinta data la comanda. E rusinos si ce a facut cozma dar si ce au facut judecatorii. Oricum, acuma cozma e inofensiv, nu mai are pe cine sa puna pe drumuri, valea Jiului e pustie... Dar, dar...io mai am o nelamurire: stie cineva exact unde sta Luciu? sau sor-sa? PS Baaa da' ce "pleata" are nea Cozma! Imi aduce aminte de anii de liceu...ehh...ce vremuri! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
mil |
![]()
|
ce spuneam...acus iese din tura ashu si...fandaxia e gata
![]() |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Pina la ashu, reactioneaza BigBrother:
"Ambasada SUA reactioneaza Printr-un comunicat dat publicitatii joi seara, Ambasada SUA la Bucuresti considera ca gratierea lui Miron Cosma "este un gest surprinzator si ingrijorator". 16 dec 2004 " http://www.revistapresei.ro ... deci situatia se cam cacariseste, zic eu ... |
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(FLEX @ 16 Dec 2004, 19:26) Pina la ashu, reactioneaza BigBrother: "Ambasada SUA reactioneaza Printr-un comunicat dat publicitatii joi seara, Ambasada SUA la Bucuresti considera ca gratierea lui Miron Cosma "este un gest surprinzator si ingrijorator". 16 dec 2004 " http://www.revistapresei.ro ... deci situatia se cam cacariseste, zic eu ... Ce stii tu, PSD + Nastase + Iliescu ne duc ei in Europa, ca doar ei pot sa ii dea un telefon lui Blair ... si asta e metoda: intai il elibereaza pe cozma, dupa aia il prind la loc, ca sa arate ca justitia merge in romania ![]() NASTASE DECLARA ca el NU ESTE DE ACORD! !!!! .... ce marlan! ce jigodie ... nu mai gasesc cuvinte .... ![]() This post has been edited by Valentine: 16 Dec 2004, 20:04 |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
QUOTE(Valentine @ 16 Dec 2004, 20:02) Ce stii tu, PSD + Nastase + Iliescu ne duc ei in Europa, ca doar ei pot sa ii dea un telefon lui Blair ... si asta e metoda: intai il elibereaza pe cozma, dupa aia il prind la loc, ca sa arate ca justitia merge in romania ![]() NASTASE DECLARA ca el NU ESTE DE ACORD! !!!! .... ce marlan! ce jigodie ... nu mai gasesc cuvinte .... ![]() Nastase nu e de acord cu propria semnatura? Pai eu zic sa semneze o declaratie cum ca nu e in toate facultatile cand semneaza." |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Valentine |
![]()
|
QUOTE(Lolek @ 16 Dec 2004, 21:26) Nastase nu e de acord cu propria semnatura? Pai eu zic sa semneze o declaratie cum ca nu e in toate facultatile cand semneaza." Da' cica a fost doar o semnatura tehnica, ca sa nu intarzie monitorul!!! Cat tupeu ... la 13,00 nu stia nimic, dar cu o zi inainte semnase actu' ... ![]() De Iliescu nu mai zic nimic ... |
--------------------
Ford
Focus
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
> Oricum...no offence, dar pedeapsa lui a fost data la comanda.
> Asa ca eu personal ma "mictionez" pe orice sentinta data la > comanda. E rusinos si ce a facut cozma dar si ce au facut > judecatorii. Sa inteleg ca tu esti de acord sa vina in Bucuresti si sa bata intelectualii? Mie mi se pare ca din TOATE punctele de vedere, si moral, si legal, Cosma trebuia inchis si NU trebuia sa fie eliberat acum. Cum crezi ca se simt acum cei care au fost batuti cu bestialitate de minerii instigati si condusi de Miron Cosma? Mi se pare o MARE magarie faptul ca Cosma este eliberat. Trebuia sa faca temnita grea inca MULTI ani de acum incolo. > Oricum, acuma cozma e inofensiv, nu mai are pe cine sa > puna pe drumuri, valea Jiului e pustie... Da? Dar daca ai fi fost batut de mineri, si ai fi avut si acum sechele de la acele batai, ai mai fi gindit asa? Cozma este un criminal de cea mai joasa speta. Ar fi trebuit sa ramina la puscarie, acolo unde-i e locul! |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
- -
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8 Athos, Porcos si Bairamis
|
|
Valentine |
![]()
|
E vorba si de o chestie de principiu. Cel care era cat p-aci sa fie Presedintele Romaniei, Tov. Nastase a mintit de 2 ori cu nerusinare astazi!!
El si cu Iliescu si-au batut joc de institutiile statului, si de Romania prin ecoul pe care il are in strainatate aceasta decizie (vezi comunicatul ambasadei SUA). PS Aia de la PRM zic ca "s-a facut dreptate" e clar care e manevra. ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
nicolaev |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 12 November 04 ![]() |
Sclerozatul asta de Iliescu si-a dat astazi arama pe fata. Fata de colegii lui de partid a mers pe "principiul": "Eu v-am facut, eu va omor!". Nici daca era mort de beat nu putea sa faca mai rau PSD-ului care nu mai stie cu cine sa mai vorbeasca ca sa se lipeasca la guvernare. Mosu' asta ar trebui zburat din partid cat mai este timp. Daca maine ar fi alegeri anticipate, cred ca PSD-ul nu ar trece nici pragul electoral dupa ce a stupefiat atata lume prin ultimele pomeni facute.
|
--------------------
Daewoo
Cielo 96
- BC xx KYM
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
Si ne intrebam ce a vrut Base sa zica atunci cand l-a intrebat pe nastaxe despre "presedintele santajabil"!
Pai sau a semnat nefiind in deplinatatea facultatilor mintale sau a fost santajat sa o faca! Eu cam aste explicatii le gasesc atunci cand "semnez dar nu sunt de acord". |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
- BV xx XXX
2011 ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
FLEX |
![]()
|
nastase a inventat conceptul de "semnatura tehnica" pentru a explica neconcordantele intre ce face si ce spune ... adica ar fi semnat la gramada tot felul de hirtii, intre care se ratacise si gratierea lui cosma ... gretos!
|
--------------------
Daewoo Matiz
|
|
gaston |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 13 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Sal . Nastase nu cred ca avrut dar a tunat nea Nelu si cum Nastase e tare fragezit dupa alegeri s-a conformat imediat. Ce mai oasca de Iliescu si greii din jurul lui au preluat stafeta in PSD. Daca mai sufla ceva cei din aripa tanara a PSD o sa-i lipeasca Cozmanca de pereti de nu se vad. Ce-mi place cum arata PSD-ul acum . Da doamne tot asa
![]() ![]() ![]() This post has been edited by gaston: 16 Dec 2004, 21:33 |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005 1.5 dCi In politics stupidity is not a handicap
|
|
kukuruz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 4 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Io cred ca a sosit ceasul ca ceausescu2 care este aceasta canalie de iliescu cu gasca lui de kaghebisti si mafioti sa fie alungati cu pietre.
Coincidenta? Azi e 16 decembrie ziua in care, exact acum 15 ani, a inceput la Timisoara cea ce romanii in nevolnicia lor au crezut ca a fost revolutia ce a rasturnat comunismul... câta naivitate! |
-------------------- |
|
Valentine |
![]()
|
Imi place ca Pierre Moscovici declara acuma la Bruxelles ca "justitia isi face treaba" ... eliberand criminali de talia lui cozma prin decrete prezidentiale. Halal lume ...
|
--------------------
Ford
Focus
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Bai oare se pregateste ceva in fundal si l-au aruncat pe cozma ca sa distraga atentia de la ceva mai nasol?
Cred ca daca aveau nevoie de el la partid pe post de entertainer pentru electoratul bovin l-ar fi scos mai demult si mai pe sestache. Acum se face prea mare tam-tam. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
mil |
![]()
|
Mai aacestia nu va mai inflamati asa...da ce lucru oribil a facut Nastase...a semnat desi era contra...mare chestie, asa si? Nu asta inseamna CONTASEMNATURA?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 04:37 |