ce sa imi iau?
![]() ![]() ![]() |
ce sa imi iau?
slider2 |
![]()
|
||
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|||
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
pai nu stiu cat esti dispus sa cheltui maxim
la logan ai scris 5500-7000 sa inteleg ca 7000 e bugetul sau .. ? ma gandeam la ceva din fara ![]() This post has been edited by ArtVandelay: 15 Apr 2008, 21:50 |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
=ArtVandelay daca ai citit acest topic inseamna ca ai citit si primul meu post, unde am specificat ca nu ma intereseaza masinile aduse de afara si nici masinile straine. o sa explic si de ce. Daca eu am 7000 de euro sa dau pe o masina daca ma duc afara sa o iau, inseamna sa ma limitez la vreo 6000 de euro, sa zicem max 6500 euro. Gandeste-te ca ceva de afara inseamna taxa de prima inmatriculare, cheltuiala cu drumul, cu statul pe acolo. Plus ca o masina de afara are km buni facuti, iar daca vrei una cu putini km costa mult deci eu la 6500 nu iau mare lucru si o iau si mai veche. Iar de ce nu masina straina din cauza costurilor de intretinere. Nu stiu ce masina ai tu dar crede-ma te inchini daca iti spun cateva preturi pt anumite piese de la renaultul lui tata.
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
gata dom'le, iti dau eu SN Clima mea cu 3000 E si-ai scapat de-o problema
![]() serios vorbind..ia-ti logan 1,6. bafta! |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
ai dat trei variante cu 3 preturi diferite .spune-ne exact cati bani ai si te sfatuim.
adica ai inceput cu 3500 si ai terminat cu 7000.Nu ti se pare o diferenta cam mare? Intreb si eu ? Ce sa imi iau? Logan de 5000 sau Bmw de 10.000? lol Deci...Daca ai 3500 ia-ti DSN daca ai 7000 ia-ti logan si gata ! |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
slider2 |
![]()
|
=Sudsemnatu eu momentan nu am banii dar o sa fac rost de ei si vreau sa ma interesez dinainte. limita nu stiu cat va fi exact cel mai rau caz cred k in jurul a 5000 euro. deci oricum as cam avea bani de un logan chiar daca ar fi mai vechi. dar motivul pt care v-am cerut parerea era sa nu dau banii aiurea. adica eu sa zicem k am 7000 dar masina care o pot lua cu acesti bani (logan de exemplu) nu merita, atunci dc sa dau banii aiurea?? dau 3500 pe o supernova si mai raman si cu bani pe care sa ii bag in benzina de ma plimb mai mult de o gramada de exemplu. intelegi??
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Parerea mea e ca daca iti iei Logan iti iei nou. Daca nu ia o SuperNova, o tii un an doi, te plimbi, dupa aia daca mai faci rost de bani o schimbi. Oricum nu pierzi prea mult la ea in 1-2 ani, cateva sute de euro. O DSN buna o iai cu 3000E.
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
slider2 |
![]()
|
logan nou nu vreau pt ca nu am bani de unul mai echipat. eu as vrea un laureat plus sau ambition 1.6 care nou depaseste 7000 de euro lejer. parca mai bine mi-as lua solenza ca are servo directie decat doar dsn.
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
undemerg |
![]()
|
![]() Fan Logan Group: Members Posts: 448 Joined: 15 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Strict dpdv al confortului si lipsei durerilor de cap, eu as alege logan-ul cu ochii inchisi, indiferent de motorizare. Am avut si solenza, si logan si asta e parerea mea: la logan ai mai putine probleme.
Apropos, daca vrei poti sa mergi spre un clio second, are multe piese care sunt si pe logan, deci intretinerea tot pe-acolo te va duce. Off-topic: Cu solenza am reusit sa ma invart pe breteaua de urcare pe podul grant, cu logan-ul nu, deci loganul e mai stabil ![]() LE: Mi se pare ca solenzele au preturi care nu se justifica deloc. Sunt foarte apropiate cu logan-ul, desi ca spatiu si dotari sunt inferioare. Plus anul de fabricatie. Eu cred ca asta cu solenzele fenomenale e si un mic mit lansat in principal de taximetristii care nu mai puteau sa-si schimbe masina la 1 an dupa ce au luat solenze... Acuma nu-njurati ![]() This post has been edited by undemerg: 16 Apr 2008, 12:14 |
--------------------
Renault
Symbol I
2009 1.5DCI 84
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(slider2 @ 16 Apr 2008, 13:10) logan nou nu vreau pt ca nu am bani de unul mai echipat. eu as vrea un laureat plus sau ambition 1.6 care nou depaseste 7000 de euro lejer. parca mai bine mi-as lua solenza ca are servo directie decat doar dsn. Laureate Plus am eu si face toti banii.......nu te lua dupa cei care au 1,6 si scot consumuri mai mici ca 1,4 ca sunt vrajeli...asa cum spun ei ca stiu sa mearga cu 1,6 si sa scoata consumuri mici , poti merge si cu un 1,4 ca sa scoti consumuri mult mai mici deci BUSTED. This post has been edited by l@u: 16 Apr 2008, 14:17 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
daca nu mai puneai si ultima fraza, poate aveai ceva credibiltate, dar asa...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
l@u |
![]()
|
Nu imi fac probleme in privinta credibilitatii ci in privinta anumitor afirmatii total eronate...adica de ce nu ai putea merge la consum atat cu 1,6 cat si cu 1,4.....? intelegi unde bat nene argoane.....iar cu masina inca nu am scos-o la vanzare asa ca nu ii fac reclama.
sonatule ma urmaresti ???? This post has been edited by l@u: 16 Apr 2008, 13:48 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
pai tocmai d'aia, unu total pe dinafara in ceea ce priveste subiectul, cand citeste ce zici(scri), si vede si ultima fraza ce sa mai creada?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Orice s-ar spune, faptul ca (inca) nu s-a ajuns la un "Logan vs Solenza" e un mare pas inainte.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(slider2 @ 16 Apr 2008, 04:05) =driverx asa am auzit si eu ca la consum nu e mare diferenta se pot face consumuri echivalente si in unele cazuri mai mici. stiu pe cnva cu un 1.6 si la mers numai buc scoate sub 9 lejer Fugi bre d-aici cu sub 9 lejer in buc. Mai crezi in mos craciun?P.S. cine e cnva? P.P.S. am si eu ceva de vanzare la bursa ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
O fi tot ala cu pilitura
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(argon @ 16 Apr 2008, 14:52) pai tocmai d'aia, unu total pe dinafara in ceea ce priveste subiectul, cand citeste ce zici(scri), si vede si ultima fraza ce sa mai creada? ![]() Am editat ....acu sunt credibil ??? ![]() <span class='edit'>16 Apr 2008, 15:20:</span> QUOTE(adip @ 16 Apr 2008, 15:04) In Bucuresti si cu bicicleta daca esti tot consumi 10% de apa in trafic ![]() This post has been edited by l@u: 16 Apr 2008, 14:21 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bobi19xx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 8 April 08 From: Bucuresti ![]() |
eu zic sa-ti cumperi un opel astra
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- B-34-PMN
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(undemerg @ 16 Apr 2008, 12:11) Off-topic: Cu solenza am reusit sa ma invart pe breteaua de urcare pe podul grant, cu logan-ul nu, deci loganul e mai stabil ![]() Io m-am rasucit cu un Logan pe Podul Ciurel si cu altu' nu. Deci un logan e mai stabil decat alt Logan! ![]() QUOTE(l@u @ 16 Apr 2008, 13:34) Laureate Plus am eu si face toti banii.......nu te lua dupa cei care au 1,6 si scot consumuri mai mici ca 1,4 ca sunt vrajeli...asa cum spun ei ca stiu sa mearga cu 1,6 si sa scoata consumuri mici , poti merge si cu un 1,4 ca sa scoti consumuri mult mai mici deci BUSTED. Moldo, cu tot respectu' pentru varsta ta matusalemica, io iti spun ca in oras obtineam consum mai mic cu 1.4, iar afara imi consuma mai putin 1.6. Cred ca nu mai e nevoie sa iti spun ca era acelasi stil de condus. ![]() 16 Apr 2008, 14:41: QUOTE(l@u @ 16 Apr 2008, 13:47) Pe matale nu. Poate pe fiica-ta. ![]() ![]() QUOTE(bobi19xx @ 16 Apr 2008, 14:20) Ia spune unuia pe clubopel sa isi ia Logan si vezi ce se intampla! ![]() This post has been edited by Sony: 16 Apr 2008, 14:41 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Da ce e asa importanta servo la solenta?
Ca la DSN-ul meu, nu am simtit niciodata lipsa... La solenta se misca mai greu covrigu fara servo? Parerea mea: daca servo e singurul criteriu, ia-ti DSN . Nu merita servo la aceste masini 1500 Eu. Asta vorbind intre DSN - Solnita. La logan nu ma bag ca habar nu am. Daca vorbesti per ansamblu, airbag, servo, aspect mai elegant inauntru, da, solenta. Desi pt facultate si club, nu ar trebui sa conteze ![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(Sony @ 16 Apr 2008, 15:39) Moldo, cu tot respectu' pentru varsta ta matusalemica, io iti spun ca in oras obtineam consum mai mic cu 1.4, iar afara imi consuma mai putin 1.6. Cred ca nu mai e nevoie sa iti spun ca era acelasi stil de condus. ![]() Aici ai dreptate <span class='edit'>16 Apr 2008, 14:41:</span> Pe matale nu. Poate pe fiica-ta. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ia spune unuia pe clubopel sa isi ia Logan si vezi ce se intampla! ![]() Tu ce cauti acilea ???? This post has been edited by l@u: 16 Apr 2008, 15:05 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, dupa cum spuneam mai sus, caut o moldoveanca micuta.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ANTIdacie |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 13 December 05 ![]() |
salut!Daca te intereseaza o supernova clima cu 41000km reali a mers 90% din acesti km numai in afara localitatii, cred ca nu a vazut mai mult de 100 masina!Este a unui coleg mai in varsta si garantez pentru ea!As lua-o eu pentru ca e o masina super intretinuta si nerulata in Bucuresti.Vrea pe ea 3000e Daca esti interesat da-mi un pm sa iti dau nr lui de telefon!
|
--------------------
Harb de dacie
1310
- DMITHEONE
|
|
Ionescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 24 January 06 From: Romania ![]() |
Prietene, asculta-l pe dorel. DAca vrei sa inveti soferie, baga o DSN, mai inveti si tu ce e prin motor si maruntaie. Faci treaba 2-3 ani cu ea si apoi iti iei ce vrei tu. Auzi ca la 3000 gasesti. Banuiesc ca multa rugina nu are, motoarele sunt de Renault, cutia la fel... Lasa dracu servodirectia... ca nu iti trebuie la nimic. Esti barbat poti tine de volan ca lumea.
Hai, fugi la DSN si zi-mi si mie cum e, ca vreau sa iau si io una de hartaneala groasa! ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2014, Benzina & GPL, 2x4, 1598cc, 73kW=105CP Traficul in Romania e Infern: Intra toti si scapa cine poate...
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
l@u |
![]()
|
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
slider2 |
![]()
|
=adip sunt interesat mai mult de 1.6 pt k la putinii km pe care o sa ii fac eu diferenta de consum nu va fi asa mare. plus ca vreau chiar cu pretul unui consum un pic mai maricel ceva mai multa putere. si sa sti ca exista cazuri de consumuri mici la 1.6 si chiar 1.6 16v. eu am un prieten foarte foarte bun care are de 1 an de zile prestige 1.6 16v. la scurt timp dupa ce si-a luat masina si-a schimbat locul de munca si acum are masina de la serviciu, deci cu a lui merge putin. merge cam cat as merge si eu daca as avea masina. si are un consum mediu numai oras de 7.4 litri la o viteza medie de 25 km/h. care zic eu ca e un consum foarte bun pt motorul respectiv. deasemenea acelasi motor il are si tatal meu pe megane si la o viteza medie de 28.3 km/h consum mediu 7.3 litri. si tata se duce cu ea la munca. deci se poate. si asta e vazuta cu ochii mei la prietenul meu, iar la tata cred ca e logic ca nu mint. promit ca va pun si o poza daca nu credeti.
=bobi19xx un astra bun cu putini km in tara foarte rar si afara e scump imi cam depaseste bugetul. =altisone am facut scoala pe o solenza fara servo, unchimiu are cu si e mare diferenta. intr-adevar masina de scoala era terminata dar pt buc o consider necesara servodirectia. =ANTIdacie ms dar nu sunt interesat mai dureaza pana imi iau masina, momentan ma informez =Ionescu stiu sa conduc de la 14 ani (chiar si tractor) am condus dacii o gramada, am condus in buc si cu tata si cu prietenii si singur, ma descurc. nu am foarte multa experienta dar asta se capata mergand. eu unul am cateva cunostinte, un prieten cu dsn si 2 unchi cu solenza si dupa ce le-am vazut parca mai mult tind spre solenza daca e sa nu fie logan. |
--------------------
symboala
neagra
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Ok.Eu cam am inteles unde te incradezi.
Tata..ia-ti supernova ! Si nu te gandi de prea multe ori .Nu baga bani in ea decat cat e necesar ..ulei ,placute si daca se strica ceva .In rest ..mergi cu ea , plimba-te , invata sa mergi cu ea..da cu ea in stalpi ( din greseala ) la parcari .Dsn e o masina super ..e exact ce iti trebuie tie.Iti spun ca eu am avut si Nova si Supernova si stiu cum e.Nova a fost prima mea masina si pentru ca nu am avut bani de Supernova. Restul banilor pune-i la banca ! Cand te-ai saturat de ea si vrei altceva o vinzi ( de vandut o sa o dai pentru ca e "euro" si vei lua fata tuturor daciilor pe carburatie) si iti iei altceva.Poti alege logan daca ti-a placut dacia , daca nu iti iei altceva...mai ales ca taxa de prima inmatriculare se modifica. Si nu iti lua masina noua.Chiar nu se merita pentru tine si mai ales la noi in Bucuresti ..speta Romania. LE: Astra gasesti din 2001-2002 la 6000 si un pic fara probleme. Oricum ..ai grija ! This post has been edited by Sudsemnatu: 16 Apr 2008, 20:31 |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
slider2 |
![]()
|
supernova eu o pusesem pe lista doar din prisma faptului ca ofera aproximativ acelasi lucru ca si o solenza si din prisma faputului ca are o cutie de viteze mai buna ca a solnitei. apropos de asta azi m-am intalnit cu prietenul meu cu supernova si am remarcat nuca schimbatorului de viteze care arata bn e asemanator cu cel de pe logan de pe echiparile superioare. faceam comparatie intre nuca respectiva si cea de solenza care e execrabila din punctul meu de vedere. totusi lipsa servodirectie eu un mare minus in vederea alegerii mele. am mers foarte mult cu masina tatalui meu care are si m-am obisnuit asa.
ce ziceti de ce am gasit, e bn la banii astia?? un logan 1.4 75cp gri perla an 2006 (pana in asa zisul facelift) e laureat plus (geamuri electrice, oglinzi electrice incalzite, servodirectie, 2 airbaguri, ac, proiectoare, inchidere centralizata, abs, radiocd, scaun sofer reglabil si pe inaltime, primul propietar, carte service) km 26500, pret 5700 usor discutabil. suna bn ca pret si ce are pe el chiar daca e 1.4, mai ales ca am gasit solenza chiar la 5800 si nici macar nu era scala iar una era chiar din 2003!?!?! ![]() |
--------------------
symboala
neagra
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 11:56 |