Membru de sex feminin, soferite
![]() ![]() ![]() |
Membru de sex feminin, soferite
marksman |
![]()
|
||
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
||
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|||
brvictors |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 2 August 05 From: Brăila ![]() |
pfff...trei topicuri numai sex
![]() |
--------------------
VW
PASSAT TRENDLINE 2003
1.9 TDI AVF
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
e la x
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
ralukutza |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 4 May 09 ![]() |
matematicile astea
|
--------------------
Dacia
Logan
2009/Laureat
- SJ-01-JYT
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
iar ati iesit ma la agatat pe forum tehnic?
![]() aa da... http://www.daciaclub.ro/-t5125.html This post has been edited by SSilent: 8 May 2009, 15:24 |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
raluca where for are you my raluca
![]() 9 May 2009, 01:54: misoginilor ![]() This post has been edited by C@talin: 9 May 2009, 00:54 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Avea Mărgineanu o melodie...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Ma iubeste femeile
Si e moarte dupe mine, Toata ziua imi sade pe cap, Nu stiu ce sa fac Ca sa scap Dom'ne toate ma cere,toate ma vrea, Zice ca le place destinctia mea, Eu nu stiu ce-i aia,dar daca-or vrea Le-o dau pa toata, ce sa fac eu cu ea? Ma iubeste femeile Si e moarte dupe mine, Toata ziua imi sade pe cap, Nu stiu ce sa fac Ca sa scap E cate unii dom'ne,n-are noroc, Nu place dom'ne la dame deloc, Degeaba umbla dupa fomei, Ca nu se uita nici dracu' la ei. Ma iubeste femeile Si e moarte dupe mine, Toata ziua imi sade pe cap, Nu stiu ce sa fac Ca sa scap Cand ies afara ma-mbrac frumos, Imi pun un trening si pantofi cu toc, Toate femeile se uita la mine, Nu stiu da ce, da' cred ca-i da bine. Ma iubeste femeile Si e moarte dupe mine, Toata ziua imi sade pe cap, Nu stiu ce sa fac Ca sa scap Da'-mi iau nevasta, sa fie-a mea, Nu ca tramvaiul, s-o ia cine vrea, Ca este unii dom'ne, care netoti Isi ia nevasta biblioteca pentru toti. Ma iubeste femeile Si e moarte dupe mine, Toata ziua imi sade pe cap, Nu stiu ce sa fac Ca sa scap Ma iubeste femeile Si e moarte dupe mine, Toata ziua imi sade pe cap, Nu stïu ce sa fac Ca sa scap |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
ralukutza |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 4 May 09 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2009/Laureat
- SJ-01-JYT
|
|
C@talin |
![]()
|
uff raluka
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Initiatorul topicului a pierdut din vedere faptul ca "membru" nu poate fi decit de sexul masculin (un membru, doi membri..
![]() Pote voia sa se refere la "membrana".... |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 04:03 |