nu se deschide portiera dreapta din interior, dacia 1310 1995
![]() ![]() ![]() |
nu se deschide portiera dreapta din interior, dacia 1310 1995
lauionescu |
![]()
|
||
![]() membru, in general Group: Members Posts: 19 Joined: 15 May 06 From: Iasi, Vaslui ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1995
- VS 03 RBJ prietenii stiu de ce....restul sa ii intrebe pe cei care stiu sau sa-si dea cu parerea
|
|||
di3g0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 484 Joined: 1 February 06 ![]() |
e simplu,dai jos fata de usa si vei observa ca dispozitivul prin care deschzi usa din interior e prins in 2 suruburi,acel dispozitiv la randul lui este actionat de un arc care tin nuca in pozitia corecta pentru a nu se deschide usa; de acolo pleaca toata problema ta...eventual te duci la dezmembrari si iti iei tot ansamblu..succes
|
--------------------
dacia break
1310
1987
- b 11 wji totul incepe de la dacia
|
|
lauionescu |
![]()
|
![]() membru, in general Group: Members Posts: 19 Joined: 15 May 06 From: Iasi, Vaslui ![]() |
ms....am sa o desfac cat mai curand...astazi ploua si nu pot.... sper sa pot de unul singur, pt ca ....nu ma pricep mai deloc....
|
--------------------
dacia
1310
1995
- VS 03 RBJ prietenii stiu de ce....restul sa ii intrebe pe cei care stiu sau sa-si dea cu parerea
|
|
di3g0 |
![]()
|
sigur vei putea,nu e greu ...succes...daca mai ai intrebari nu ezita sa intrebi
|
--------------------
dacia break
1310
1987
|
|
lauionescu |
![]()
|
astazi am inteles exact ce inseamna sa cumperi masina la mana a doua....
desi cel care a avut masina inaintea mea e mecanic, a pus ca un imbecil acel mecanism...pur si simplu a pus alea invers.... si copii cu sindrom Down se pricep mai bine cred. Intrebare: partea mobila a mecanismului de actionare a tijei cum se asigura sa nu mai culiseze de pe partea fixa a mecanismului? a mea era prinsa cu niste litza(sarma) dar foarte prost. oricum mecanismul este in stare jalnica asa ca se pare ca mai am de investit in dacia mea(mai trag putin aer in piept) si asta e. oricum trebuie sa repet operatiunea ca nu am pus masca la loc corect.....suportul de jos nu am putut sa-l prind k lumea. |
--------------------
dacia
1310
1995
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
lauionescu |
![]()
|
apropo: cazuse partea mobila de pe cea fixa
![]() |
--------------------
dacia
1310
1995
|
|
di3g0 |
![]()
|
si ai reusit?....
![]() |
--------------------
dacia break
1310
1987
|
|
kalyyyyyy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 739 Joined: 1 November 06 From: Bucuresti ![]() |
In caz ca va avea cineva problema asemanatoare iar defectiunea va fi ruperea tijei,ea se poate inlocui cu un cablu de bicicleta,tije nu se gasesc de cumparat la magazin.
|
--------------------
Clio
3
2007, dci 70cp
|
|
lauionescu |
![]()
|
am reusit prin faptul ca acum merge...dar face un zgomot ciudat cand inchid geamul....asa ca trebuie sa gasesc un mecanism si sa il inlocuiesc pe asta....oricum...am facut o treaba de toata jena....trebuie sa ma ocup de ea din nou
|
--------------------
dacia
1310
1995
|
|
di3g0 |
![]()
|
felicitari....
![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia break
1310
1987
|
|
lauionescu |
![]()
|
mai adaug ceva: nu va chinuiti! e 7,5 lei mecanismul...folositi unul nou
![]() |
--------------------
dacia
1310
1995
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 06:58 |