DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Sfaturi achizitionare Super Nova

victor23ro
post 18 May 2005, 09:48
Post #31

Membru incepator

Group: Members
From: Timisoara

dry.gif doresc sa-mi cumpar o DSN , am citit toate topicurile mi-am dat seama cam ce trebuie sa caut , dar va intreb am gasit o DSN din ian 2002 clima impecabila am verificat cam tot ce am crezut eu de cuvinta ax volan, inst clima , apa sistem racire, scut etc, masina are 35k km, dar proprietarul cre 4000 euro sa mai caut sau nu?

voi ce ati alege la 4000 euro : DSN , Cielo '97, espero '95, Astra 94', tote cu doarile maxime pe care le aveau din fabrica.... sleep.gif

--------------------
daewoo tico - TM
Sa traiti, ... bine ?
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
robertt
post 18 May 2005, 11:00
Post #32

bilutze

Group: Members
From: lat44° 26' lon26° 6'

QUOTE(teryro @ 7 Mar 2005, 21:09)
Cati din cei care publica anunturi in ANUNTUL TELEFONCI sau A-Z sunt samsari? Am sanse mai mari sa gasesc o masina "de la proprietar" urmarind anunturile on-line de pe diferite site-uri?
Ma gandesc ca cine are net si stie sa puna un anunt are poate si mai multa minte (si bani) sa se ingrijeasca de masina...(decat badea Gheo)
*

95% samsari. daca vrei masina "de la proprietar" trebuie sa te misti. in sensul ca la ora 7.00 sa fii la chioscul de ziare iar la ora 8.00 cu mana pe telefon. o masina curata nu este lustruita, nu are motorul spalat, nu este "cosmetizata" si in primul rand sa nu te grabesti. acum o luna un prieten a dat anunt in ziar pt. DSN. a primit in jur de 50 de apeluri (s-a grabit si l-a ars un samsar).
incearca "sa citesti" omul(vanzatorul),respecta sfaturile de mai sus, rabdare si tutun.

--------------------
Opel Vectra 1800 16v 2001 - b xx xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th July 2025 - 12:02
Forum Renault