[VIDEO] din ciclul: soferi romani, doamne fereste! :popa:
![]() ![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] din ciclul: soferi romani, doamne fereste! :popa:
xcss |
![]()
|
||
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|||
god |
![]()
|
![]() wizard Group: Members Posts: 328 Joined: 15 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Mare ti-e gradina...
![]() |
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci 4X4
Iunie 2010 / Prestige It's time to burn™
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
mai de ce va luati de saracii bajeti... in primul film ei nu mergeau repede... copacii alergau pe langa ei.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
holograma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 20 December 06 ![]() |
QUOTE(TMihai @ 17 Apr 2008, 09:35) Dom'le tarani sau nu, inconstienti sau nu, mie din alte cauze mi se urca sangele la cap. Cred ca numai in Romania poti sa incalci legea, sa te filmezi cand o faci, sa te lauzi in public si sa nu patesti absolut nimic. ![]() subcriu. organele sunt platite din banii nostri sa nu faca nimic. unde e sabagh ala cu politia in actiune... mai degraba politia e fictiune... |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
vai de viata lor....
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.294 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
...de politisti
![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
![]() Incredibili baietii, da si ala cu Ferrari si-a pus mintea cu ei... Desi, daca esti plictisit si ai masina, e bine sa mai razi putin de astfel de specimene... "- Ba, usile i se deschid in sus ? - Crieca !" |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Mai usor cu off-topicul va rog. Urmeaza sanctionari daca se continua.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Mda,masina au,bani au,minte ce le mai trebuie
![]() Eu sper ca nu voi muri de mana unor 'asi' ai volanului ca acestia... |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
sebybv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
Uite de-aia sunt eu pentru legalizaea avorturilor...
![]() |
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
2006 "...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001 |
|
A l e x |
![]()
|
^ Dar sa se poata face si cand copiii au 18-19 ani
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Atunci cand or sa devina obligatorii?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
ghertzoi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 640 Joined: 18 March 07 From: varza a la cluj ![]() |
pe astia ii trimit masa si tacsu la Cluj sa faca pe studentii si ei se dau ca niste cretini prin oras pe la treceri de pietoni cu peste 100 la ora....idioti!!! poate le recunosc moacele pe la Poli...
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007/privilege Sedan 1.6 110 cp
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Hormonelul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Si ce numar interesant are Fierariiiiul !
![]() |
--------------------
Dacia
1300, 1100
1972, 1968 Uleiul nu curge de la masina...isi marcheaza teritoriul ! |
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
360 modena prinde suta in 4.5.....
in 4.9 maserati coupe.... si 355 cred in 3.8... in 4.0 F430... in 3.5 430 scuderia |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
sergiuhusca |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 2 July 07 ![]() |
Din ciclul Cocalari cu IEMMM 3!!!
|
--------------------
Daewoo Tico
Daewoo
1998,Tico Sl
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
toate ca toate nimic de zis ca are ele SLK da poti sa ai SLK si sa mergi legal si normal.... soferul face diferenta.....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Asta intra la categoria "soferi romani"?, s-ar putea
Cica o parcare in Bucuresti, si nici nu e femeie. ![]() Daca cineva si-a gasit Skoda julita, el e vinovatul |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.360 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Filmul este facut prin Cluj asta este sigur...mare parte din el chhiar pe strazi centrale dar probabil ca duminica dupaamaiza pt. ca altfel nu-mi explic de ce era acolo asa de liber...si despre cel cu Ferrari daca este cine ma gandesc eu...e la fel cu ceilalti doi...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
"Urmarirea" din primul filmulet este intre braila si buzau, cumva ? Parca-i si vezi la pro-tv: "si era un baiat asa bun ..." Urata-mi mai este rasa asta de soferi !!!
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Baietii sint morti,doar ca nu stiu inca.Va fi mai dureros pentru familii....
![]() |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
nycbmw |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 14 January 08 From: Bucuresti ![]() |
unde-i copacul salvator ?
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
i_am_sleek |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 5 October 05 ![]() |
manelistiiiiiiiii
|
--------------------
BMW
X1
2013 xDrive Renault Megane Coupe TCe
|
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
legat de cei cu Mercedesul...cel de-a 2-lea clip e facut in centrul clujului si de multe ori i-am mai vazut pe baietasi facand intreceri dinastea punand in pericol si pe restu care erau pe strada, implicit si eu...ca se iau la intrecere cu tot felul de bemveuri, mergedesuri la semafoare si se dau mari pe acolo. Chiar acum imi aduc aminte ca astia au ras si de prietena mea...ea fiind mai incepatoare si fiind trafic aglomerat a fost putin crispata si ei stateau pe banda de pe contrasens asteptand sa intre in intersectie ca vroiau sa intre inaintea noastra(nu i-am lasat) si radeau de noi ca uite ca nu stie soferie, asa se uitau la noi in solenza zici ca eram ultimii oameni ca nu oricine are mergedes SLk sau cum so numi ala...ce oameni!!! Doamne fereste.
This post has been edited by bogdan_dsn: 16 May 2008, 08:48 |
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
iceb57 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 22 April 07 ![]() |
Unde e copacul din mijlocul drumului cand ai nevoie de el?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
2007/ 1.5dCi
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th June 2025 - 11:49 |